102306
 

VIP Майстер-клас стейків для двох

Майстер-клас з приготування стейків для двох в елітному м'ясному ресторані — Sam's Steak House. Про тонкощі рецептури розповість шеф-кухар закладу. Гостям відкриються таємниці дозрівання м'яса, а також особливості приготування традиційних американських стейків. Після теоретичної частини учасники самостійно приготують будь-яку з основних страв ресторанного меню на свій розсуд. Заняття також включає проходження майстер-класу з приготування на вибір: закуски, салату або десерту. У кінці вечора гості зможуть оцінити свої кулінарні шедеври, продегустувавши приготовані страви в залі ресторану.  подробнее...

2 чол. до 3 годин Використати до 31.01.2018
Неактивне враження
2 людини
до 3 годин
Доступно з 18 років
Використати до 31.01.2018

VIP Майстер-клас стейків для двох — що це?

Шеф-кухар ресторану Sam's Steak House проведе ексклюзивний майстер-клас з приготування стейків для двох. Заняття включає ознайомлення з технологією вибору, витримки та термічної обробки м'яса, а також практичну частину — безпосереднє приготування стейків з кращої української яловичини або іншої основної страви з меню ресторану.  Крім цього, гостям проведуть майстер-клас з приготування закуски, салату або десерту на вибір. Усі власноруч створені страви гості продегустують у залі ресторану за сервірованим столом. До вечері подадуть 2 келиха вина.   

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають один із кращих київських стейк-хаусів, де їх особисто зустріне шеф-кухар ресторану. Майстер проведе по місцях, недоступних для звичайних відвідувачів, покаже кухню, сховища м'яса, розповість про його сорти та основні відмінності. Потім гості відвідають гриль-зону, де на свій розсуд виберуть тип яловичини для стейків. Шеф-кухар розповість про те, як м'ясо досягає необхідної кондиції, а також — які існують види смаження. Під керівництвом іменитого кухаря гості самостійно приготують власний стейк, вага кожного — до 300 г., або будь-яку іншу основну страву. Потім учасники приєднаються до кулінарного процесу приготування закуски, салату або десерту. Потрібно вибрати один варіант на свій смак. Протягом усього вечора гостей пригощають чаєм, кавою, водою. Майстер-клас завершиться дегустацією кулінарних витворів у ресторані.

Індивідуальний майстер-клас від шеф-кухаря Sam's Steak House

Приготування стейку — своєрідне мистецтво. Щоб домогтися ідеального прожарювання, зберегти смак та найцінніший м'ясний сік усередині, потрібно знати секрети. Професійний шеф-кухар столичного стейк-хауса поділиться з гостями своїм умінням. Застосувати отримані знання можна прямо на місці, у стінах ресторанної кухні, — власноруч приготувати соковитий стейк.

Sam's Steak House — перший стейк-хаус в Україні

Ресторан був заснований у 1996 році групою компаній «Світова Карта» і придбав репутацію столичного гастроэксперту. Яловичина для стейків закуповується у кращих українських виробників. Після чого м'ясо проходить спеціальну обробку — «дозріває» у яловичому жирі. У меню представлені найпопулярніші в світі види стейків, які готують з добірної української яловичини:

  • Ріб-Ай — м'ясо витягується з реберної частини й тримається на кісточці.
  • Портерхаус — найбільший та найситніший стейк з поперекової частини. Поєднує у собі 2 види м'яса, розділених Т-подібною кісточкою, — крупноволокнисте, філейне й більш м'яке.
  • Тендерлоін — стейк із найніжнішої частини яловичини, який являється класикою американської кухні.

Завершення вечору — вечеря у залі ресторану

Після майстер-класу на гостей чекає повноцінна вечеря. Для них сервірують столик, де вони спробують блюдо власного приготування. У вартість включено такі позиції:

  • 2 основних страви
  • 2 закуски/салати/десерти
  • 2 келиха вина або 2 келиха Вірджін Мері на вибір

Місце проведення враження:

Ресторан sam's steak house
м.олімпійская, вул.жилянська, 37 Показати на мапі

18 відгуків реальних людей

С
Сергей
20 липня 2017
Отличное впечатление. Познавательное и очень вкусное. Рекомендую

В
Василий
14 червня 2017
Данное впечатление мне подарили на работе в качестве подарка на день рождение. Несмотря на мою не внимательность, в смс не рассмотрел дату проведения и пришел на день раньше, менеджер ресторана все решил и провели мастер класс в той же день. По началу мастер класса казалось, что шеф не очень уверенно рассказывает, но к середине уже уверенно рассказывал и ответил на все заданные мной вопросы. В целом, мне понравилось

11 червня 2017
Спасибо команде за отличную работу. Я дважды переносила запись и вы без проблем мне в этом помагали. Ходила на мастер-класс по приготовлению стейка. Узнала много интересного, приготовила вкусное мясо и сразу его продегустировала. Рекомендую!

8 червня 2017
Сертификат нам с женой подарили кумовья. Долго выбирали вариант в этой ценовой категории. Остановились на мастер классе стейков. Место проведения - хороший, достойный ресторан. Шеф сначала рассказывает о мясе, выборе стейков, выдержке, маринаде и т.п. Довольно таки интересно, если любите мясо. Теория длилась минут 45. Потом практика - жарим стейки, выбранные из всех представленных в ресторане...
Сертификат нам с женой подарили кумовья. Долго выбирали вариант в этой ценовой категории. Остановились на мастер классе стейков. Место проведения - хороший, достойный ресторан. Шеф сначала рассказывает о мясе, выборе стейков, выдержке, маринаде и т.п. Довольно таки интересно, если любите мясо. Теория длилась минут 45. Потом практика - жарим стейки, выбранные из всех представленных в ресторане вариантов, вместе с шефом. Кроме мяса жарим овощи на гриле. Естественно после всего этого съедаем приготовленное, запивая довольно таки неплохим вином (дают выбрать белое или красное). Если у вас мастер класс на двоих, то вы получаете 2 порции мяса и вина соответственно.

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень