102306
 

Подаруй VIP Майстер-клас стейків для двох!

Майстер-клас з приготування стейків для двох в елітному м'ясному ресторані Sam's Steak House. Про тонкощі рецептури розповість шеф-кухар закладу. Гостям відкриються таємниці дозрівання м'яса, а також особливості приготування традиційних американських стейків. Після теоретичної частини учасники самостійно приготують будь-яку з основних страв ресторанного меню на свій розсуд. Заняття також включає проходження майстер-класу з приготування на вибір: закуски, салату або десерту. У кінці вечору гості зможуть оцінити свої кулінарні шедеври, продегустувавши приготовлені страви в залі ресторану.  детальніше

2 чол. до 3 годин Використати до 31.05.2017
2 людини
до 3 годин
Використати до 31.05.2017
Доступно з 18 років

VIP Майстер-клас стейків для двох — що це?

Шеф-кухар ресторану Sam's Steak House проведе ексклюзивний майстер-клас з приготування стейків для двох. Заняття включає ознайомлення з технологією вибору, витримки та термічної обробки м'яса, а також практичну частину — безпосереднє приготування стейків з кращої української яловичини або іншої основної страви з меню ресторану.  Крім цього, гостям проведуть майстер-клас з приготування закуски, салату або десерту на вибір. Усі власноруч створені страви гості продегустують у залі ресторану за сервірованим столом. До вечері подадуть 2 келиха вина.   

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають один із кращих київських стейк-хаусів, де їх особисто зустріне шеф-кухар ресторану. Майстер проведе по місцях, недоступних для звичайних відвідувачів, покаже кухню, сховища м'яса, розповість про його сорти та основні відмінності. Потім гості відвідають гриль-зону, де на свій розсуд виберуть тип яловичини для стейків. Шеф-кухар розповість про те, як м'ясо досягає необхідної кондиції, а також — які існують види смаження. Під керівництвом іменитого кухаря гості самостійно приготують власний стейк, вага кожного — до 300 г., або будь-яку іншу основну страву. Потім учасники приєднаються до кулінарного процесу приготування закуски, салату або десерту. Потрібно вибрати один варіант на свій смак. Протягом усього вечора гостей пригощають чаєм, кавою, водою. Майстер-клас завершиться дегустацією кулінарних витворів у ресторані.

Індивідуальний майстер-клас від шеф-кухаря Sam's Steak House

Приготування стейку — своєрідне мистецтво. Щоб домогтися ідеального прожарювання, зберегти смак та найцінніший м'ясний сік усередині, потрібно знати секрети. Професійний шеф-кухар столичного стейк-хауса поділиться з гостями своїм умінням. Застосувати отримані знання можна прямо на місці, у стінах ресторанної кухні, — власноруч приготувати соковитий стейк.

Sam's Steak House — перший стейк-хаус в Україні

Ресторан був заснований у 1996 році групою компаній «Світова Карта» і придбав репутацію столичного гастроэксперту. Яловичина для стейків закуповується у кращих українських виробників. Після чого м'ясо проходить спеціальну обробку — «дозріває» у яловичому жирі. У меню представлені найпопулярніші в світі види стейків, які готують з добірної української яловичини:

  • Ріб-Ай — м'ясо витягується з реберної частини й тримається на кісточці.
  • Портерхаус — найбільший та найситніший стейк з поперекової частини. Поєднує у собі 2 види м'яса, розділених Т-подібною кісточкою, — крупноволокнисте, філейне й більш м'яке.
  • Тендерлоін — стейк із найніжнішої частини яловичини, який являється класикою американської кухні.

Завершення вечору — вечеря у залі ресторану

Після майстер-класу на гостей чекає повноцінна вечеря. Для них сервірують столик, де вони спробують блюдо власного приготування. У вартість включено такі позиції:

  • 2 основних страви
  • 2 закуски/салати/десерти
  • 2 келиха вина або 2 келиха Вірджін Мері на вибір

Місце проведення враження

2 відгуки від реальних людей

VIP Майстер-клас стейків для двох

2 500 грн.

Варіанти враження


Телефонуйте нам

044 593 33 22
050 419 66 75
067 464 14 16
093 170 06 39