102306
 

Подаруй VIP Майстер-клас стейків для двох!

Майстер-клас з приготування стейків для двох в елітному м'ясному ресторані Sam's Steak House. Про тонкощі рецептури розповість шеф-кухар закладу. Гостям відкриються таємниці дозрівання м'яса, а також особливості приготування традиційних американських стейків. Після теоретичної частини учасники самостійно приготують будь-яку з основних страв ресторанного меню на свій розсуд. Заняття також включає проходження майстер-класу з приготування на вибір: закуски, салату або десерту. У кінці вечору гості зможуть оцінити свої кулінарні шедеври, продегустувавши приготовлені страви в залі ресторану.  детальніше...

2 чол. до 3 годин Використати до 31.08.2017
2 людини
до 3 годин
Доступно з 18 років
Використати до 31.08.2017

VIP Майстер-клас стейків для двох — що це?

Шеф-кухар ресторану Sam's Steak House проведе ексклюзивний майстер-клас з приготування стейків для двох. Заняття включає ознайомлення з технологією вибору, витримки та термічної обробки м'яса, а також практичну частину — безпосереднє приготування стейків з кращої української яловичини або іншої основної страви з меню ресторану.  Крім цього, гостям проведуть майстер-клас з приготування закуски, салату або десерту на вибір. Усі власноруч створені страви гості продегустують у залі ресторану за сервірованим столом. До вечері подадуть 2 келиха вина.   

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають один із кращих київських стейк-хаусів, де їх особисто зустріне шеф-кухар ресторану. Майстер проведе по місцях, недоступних для звичайних відвідувачів, покаже кухню, сховища м'яса, розповість про його сорти та основні відмінності. Потім гості відвідають гриль-зону, де на свій розсуд виберуть тип яловичини для стейків. Шеф-кухар розповість про те, як м'ясо досягає необхідної кондиції, а також — які існують види смаження. Під керівництвом іменитого кухаря гості самостійно приготують власний стейк, вага кожного — до 300 г., або будь-яку іншу основну страву. Потім учасники приєднаються до кулінарного процесу приготування закуски, салату або десерту. Потрібно вибрати один варіант на свій смак. Протягом усього вечора гостей пригощають чаєм, кавою, водою. Майстер-клас завершиться дегустацією кулінарних витворів у ресторані.

Індивідуальний майстер-клас від шеф-кухаря Sam's Steak House

Приготування стейку — своєрідне мистецтво. Щоб домогтися ідеального прожарювання, зберегти смак та найцінніший м'ясний сік усередині, потрібно знати секрети. Професійний шеф-кухар столичного стейк-хауса поділиться з гостями своїм умінням. Застосувати отримані знання можна прямо на місці, у стінах ресторанної кухні, — власноруч приготувати соковитий стейк.

Sam's Steak House — перший стейк-хаус в Україні

Ресторан був заснований у 1996 році групою компаній «Світова Карта» і придбав репутацію столичного гастроэксперту. Яловичина для стейків закуповується у кращих українських виробників. Після чого м'ясо проходить спеціальну обробку — «дозріває» у яловичому жирі. У меню представлені найпопулярніші в світі види стейків, які готують з добірної української яловичини:

  • Ріб-Ай — м'ясо витягується з реберної частини й тримається на кісточці.
  • Портерхаус — найбільший та найситніший стейк з поперекової частини. Поєднує у собі 2 види м'яса, розділених Т-подібною кісточкою, — крупноволокнисте, філейне й більш м'яке.
  • Тендерлоін — стейк із найніжнішої частини яловичини, який являється класикою американської кухні.

Завершення вечору — вечеря у залі ресторану

Після майстер-класу на гостей чекає повноцінна вечеря. Для них сервірують столик, де вони спробують блюдо власного приготування. У вартість включено такі позиції:

  • 2 основних страви
  • 2 закуски/салати/десерти
  • 2 келиха вина або 2 келиха Вірджін Мері на вибір

Місце проведення враження:

Ресторан sam's steak house
м.олімпійская, вул.жилянська, 37 Показати на мапі

5 відгуків реальних людей

31 січня 2017
Мне понравилось. Человек проводивший мастер класс не спеша и доступно рассказал тонкости и ньюансы приготовления стейков. По мимо этого ответил на мои вопросы не касающиеся стейков, а касающиеся приготовления других блюд!

31 січня 2017
- Что больше всего понравилось? - Организация впечатления. Работа с клиентами как со стороны bodo, так и со стороны ресторана. Со стороны bodo мне звонили 2 раза: чтобы объяснить мои дальнейшие действия, а ближе ко дню мастер-класса был звонок-напоминание. Кроме звонков всё было продублировано по email, что очень удобно. После общения с менеджерами bodo не остаётся никаких вопросов, всё...
- Что больше всего понравилось? - Организация впечатления. Работа с клиентами как со стороны bodo, так и со стороны ресторана. Со стороны bodo мне звонили 2 раза: чтобы объяснить мои дальнейшие действия, а ближе ко дню мастер-класса был звонок-напоминание. Кроме звонков всё было продублировано по email, что очень удобно. После общения с менеджерами bodo не остаётся никаких вопросов, всё предельно ясно и не затянуто по времени. Сам мастер-класс прошел в спокойной обстановке, без суеты и никаких нареканий. Нам рассказали историю такого блюда, как стейк. Объяснили разницу между разными видами стейков, рассказали как готовить тот или иной сорт мяса. Объяснили технологию подготовки мяса перед приготовлением. Дали рекомендации по приготовлению стейков в домашних условиях. Выдали фартуки, перчатки и выделили место у гриля. Под присмотром шефа мы приготовили себе стейки желаемой прожарки и это было здорово. - Почему выбрали именно это впечатление? - я не выбирал, мне его подарили. И ни разу не прогадали :) - Как Вы отнеслись к идее подарка-впечатления? - Положительно. Вещи изнашиваются, деньги бесследно тратятся, лишь память остаётся. Это впечатление будет у меня в памяти. - Кто подарил подарок? - Девушка подарила. Фото с ресторана прикрепить не могу, форма отзыва не позволяет. Bodo и Steak house, спасибо вам за вашу работу!

Б
Борис
18 січня 2017
Сертификат, зная мою любовь к стейкам, подарила девушка. Был приятно удивлен компетентностью повара, да и место проведения - очень хорошее. Готовил Тендерлойн - вышло великолепно. Очень интересно было узнать про дозревание мяса и его виды. Рекомендую!

А
Антон
19 серпня 2016
Получил мастер-класс в подарок от девушки, так как просто обожаю мясные блюда. Готовил рибай средней прожарки. Могу сказать, что вышло не хуже чем в ресторане. А от того что сам приготовил -вдвойне вкуснее!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 70 грн 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень