102037
 

Подаруй майстер-клас від професійного бариста!

Любов до кави, приумноженная і абсолютно щира. Без неї на майстер-класі бариста ніяк не обійдеться. Найцікавіше заняття дозволить по-новому поглянути на звичний ранковий напій — відчути тонкі грані його смаку та аромату. Це і серії дегустацій, і практичне заняття з використанням набору Le Nez du Cafe, і заварювання кави самими різними способами. Рецепти традиційних еспресо і капучіно стануть відомі, і як тільки це станеться — відкриються горизонти для експериментів. Саме час навчитися готувати каву використовуючи пуровер, кемекс, сифон або аэропресс.  подробнее...

1 чол. 2 години Використати до 30.09.2017
1 людина
2 години
Все необхідне видається
Використати до 30.09.2017

Майстер-клас бариста — що це?

Кава любить, щоб усе було бездоганно. Тільки дотримуючись правил, можна розкрити справжній смак напою, який формується поетапно. На майстер-класі вийде зробити невелику подорож вслід за кавою — почати з моменту визрівання кавової «вишні» та розібратись у процесі обжарювання її цінного зерна. Професійний барист навчить розрізняти види, смаки та аромати, а також приділить увагу найголовнішому — різним методам заварювання напою.

Як все відбувається?

Щасливчик опиниться в стінах Barista School, де створені всі умови для цікавого навчання. Познайомитися із базовою теорією можна буде наочно: презентації та відео виводяться на великий плазмовий екран, стіни завішані інфографікою, представлені зразки різних кавових зерен. Спочатку, Щасливчик під керівництвом бариста навчиться розрізняти 2 основних види кави — арабіку та робусту. А після його чекає дегустація цілих 5 напоїв, для заварювання яких будуть використані зерна різного ступеня обжарення. З різноманіттям ароматів вийде розібратися завдяки кавовому набору Le Nez du Cafe, а потім приступити до безпосереднього приготування напою. Спочатку еспресо та капучіно Щасливчик зварить традиційним методом, а потім освоїть ще один оригінальний спосіб — приготування кави в пуровері, кемексі, сифоні або з допомогою аеропресу.

Практичний урок із набором Le Nez du Cafe

Після серії практичних завдань на гостя чекає невелика дегустація, а також знайомство з основними відтінками запахів. У наборі Le Nez du Cafe кавові аромати представлені в чистому вигляді: ваніль, яку непросто вгадати, мед, тютюн, шоколад. Усі ці нотки цілком можуть опинитися у чашці, залишилося тільки навчитися їх розрізняти!

Ідеальна формула еспресо й капучіно

Візьміть 19 г дрібно помеленої кави, помістіть у холдер кавоварки, ущільніть темпером і варіть 23 секунди. У класичному рецепті — ювелірна точність. Навіщо? Нарешті випаде шанс це зрозуміти А також порівняти варіанти напоїв, приготованих різними способами, і випити чашечку найсмачнішого капучіно!

Альтернативні методи заварювання кави

Із запропонованих методів заварювання кави можна буде вибрати один і докладно познайомитися з ним на майстер-класі. Це буде своєрідний кавовий експеримент навіть для найвибагливіших гурманів. Вибрати можна:

  • пуровер
  • кемекс
  • сифон
  • аеропрес

Місце проведення враження:

Barista School
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

34 відгуків реальних людей

23 березня 2017
Подарок подарила любимая девушка, решил что ей тоже будет полезно. Оказалось даже более полезно) Открыли для себя очень много нового о кофе и неплохо расширили кофейные кругозор! Отдельное спасибо Наталье за прекрасный мастер-класс!

14 березня 2017
Від враження отримала тільки найпозитивніші емоції! Чарівна Наталя - дійсно професіонал своєї справи - просто і доступно дасть відповідь на будь-яке питання щодо кави (при цьому вразила її дуже переконлива обізнаність з дотичних галузей - біології, географії, фізики, хімії...!). І коли такий багаж знань поєднується з палаючими очима - неможливо опиратися і не закохатися в каву ще раз - по-новому...
Від враження отримала тільки найпозитивніші емоції! Чарівна Наталя - дійсно професіонал своєї справи - просто і доступно дасть відповідь на будь-яке питання щодо кави (при цьому вразила її дуже переконлива обізнаність з дотичних галузей - біології, географії, фізики, хімії...!). І коли такий багаж знань поєднується з палаючими очима - неможливо опиратися і не закохатися в каву ще раз - по-новому, свідоміше і палкіше) Цей подарунок повністю і навіть більше окуповує свою ціну. Дякую Вам за перфектну організацію, Наталі за знання і натхнення і, звісно, моєму дарувальнику за цю чудову можливість. Любителям кави дуже рекомендую!)

7 березня 2017
Мастер-класс безумно понравился!!!!! Я очень люблю кофе, но не думала, что так мало о нём знаю. Три часа пролетели незаметно. Мне понравилась и теория и практика) Очень понравился процесс приготовления альтернативы. Особая благодарность тренеру Наталье. Сразу видно профессионала, который безумно любит свою работу и заряжает такой же энергией своих учеников. Ни секунды не пожалела о проведенном...
Мастер-класс безумно понравился!!!!! Я очень люблю кофе, но не думала, что так мало о нём знаю. Три часа пролетели незаметно. Мне понравилась и теория и практика) Очень понравился процесс приготовления альтернативы. Особая благодарность тренеру Наталье. Сразу видно профессионала, который безумно любит свою работу и заряжает такой же энергией своих учеников. Ни секунды не пожалела о проведенном времени и полученных знаниях. Осталось желание продолжить получать новые знания о кофе!!! Советую всем попробовать себя в роли бариста. Такой мастер-класс никого не оставит равнодушным. Обязательно его посоветую своим друзьям. Спасибо большое команде bodo за прекрасную организацию и чуткий подход к каждому клиенту!!!))

20 лютого 2017
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за...
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за ароматное времяпровождение! Рекомендую это впечатление всем любителям (и профессионалам) кофе!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 70 грн 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень