102037
 

Подаруй майстер-клас від професійного бариста!

Любов до кави, помножена вдвічі та абсолютно щира. Без неї на майстер-класі бариста ніяк не обійдеться. Найцікавіше заняття дозволить по-новому поглянути на звичний ранковий напій — відчути тонкі грані його смаку та аромату. Це й серії дегустацій, і практичне заняття з використанням набору Le Nez du Cafe, і заварювання кави найрізноманітнішими способами. Рецепти традиційних еспресо й капучіно стануть відомі, і як тільки це станеться — відкриються горизонти для експериментів. Саме час навчитися готувати каву використовуючи пуровер, кемекс, сифон або аеропрес.  детальніше...

1 чол. 2 години Використати до 31.08.2017
1 людина
2 години
Все необхідне видається
Використати до 31.08.2017

Майстер-клас бариста — що це?

Кава любить, щоб усе було бездоганно. Тільки дотримуючись правил, можна розкрити справжній смак напою, який формується поетапно. На майстер-класі вийде зробити невелику подорож вслід за кавою — почати з моменту визрівання кавової «вишні» та розібратись у процесі обжарювання її цінного зерна. Професійний барист навчить розрізняти види, смаки та аромати, а також приділить увагу найголовнішому — різним методам заварювання напою.

Як все відбувається?

Щасливчик опиниться в стінах Barista School, де створені всі умови для цікавого навчання. Познайомитися із базовою теорією можна буде наочно: презентації та відео виводяться на великий плазмовий екран, стіни завішані інфографікою, представлені зразки різних кавових зерен. Спочатку, Щасливчик під керівництвом бариста навчиться розрізняти 2 основних види кави — арабіку та робусту. А після його чекає дегустація цілих 5 напоїв, для заварювання яких будуть використані зерна різного ступеня обжарення. З різноманіттям ароматів вийде розібратися завдяки кавовому набору Le Nez du Cafe, а потім приступити до безпосереднього приготування напою. Спочатку еспресо та капучіно Щасливчик зварить традиційним методом, а потім освоїть ще один оригінальний спосіб — приготування кави в пуровері, кемексі, сифоні або з допомогою аеропресу.

Практичний урок із набором Le Nez du Cafe

Після серії практичних завдань на гостя чекає невелика дегустація, а також знайомство з основними відтінками запахів. У наборі Le Nez du Cafe кавові аромати представлені в чистому вигляді: ваніль, яку непросто вгадати, мед, тютюн, шоколад. Усі ці нотки цілком можуть опинитися у чашці, залишилося тільки навчитися їх розрізняти!

Ідеальна формула еспресо й капучіно

Візьміть 19 г дрібно помеленої кави, помістіть у холдер кавоварки, ущільніть темпером і варіть 23 секунди. У класичному рецепті — ювелірна точність. Навіщо? Нарешті випаде шанс це зрозуміти А також порівняти варіанти напоїв, приготованих різними способами, і випити чашечку найсмачнішого капучіно!

Альтернативні методи заварювання кави

Із запропонованих методів заварювання кави можна буде вибрати один і докладно познайомитися з ним на майстер-класі. Це буде своєрідний кавовий експеримент навіть для найвибагливіших гурманів. Вибрати можна:

  • пуровер
  • кемекс
  • сифон
  • аеропрес

Місце проведення враження:

Barista School
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

31 відгук

20 лютого 2017
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за...
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за ароматное времяпровождение! Рекомендую это впечатление всем любителям (и профессионалам) кофе!

15 лютого 2017
Отлично! :) Очень интересно и познавательно! Вам расскажут, покажут, научат и дадут ощутить настоящую радость кофе и прочувствовать этот плод изнутри всеми вашими рецепторами :) Большое спасибо, тренеру Наталье, за возможность полюбить и взглянуть на кофе более раскрыто! Жаль время пролетело очень быстро, но оно того стоило :)

13 лютого 2017
Остались очень довольны выбором впечатления! Не только вкусно и ооочень ароматно, но и информативно! Научились отличать арабику от робусты, узнали весь долгий путь кофе - от ягодок на дереве до любимого напитка в чашке. Веселились, пытаясь определить запахи из многочисленных флакончиков с эссенциями. Ну, и самое интересное - попробовали себя в роли баристы (в фартуке, возле профессионального...
Остались очень довольны выбором впечатления! Не только вкусно и ооочень ароматно, но и информативно! Научились отличать арабику от робусты, узнали весь долгий путь кофе - от ягодок на дереве до любимого напитка в чашке. Веселились, пытаясь определить запахи из многочисленных флакончиков с эссенциями. Ну, и самое интересное - попробовали себя в роли баристы (в фартуке, возле профессионального аппарата), приготовили эспрессо и капучино! Благодарность Наталье за увлекательные два часа!

А
Андрій
8 лютого 2017
Коротко: дуже сподобалось... приємно бачити людей, які одержують задоволення від свої роботи..... Я не профі, і не планую стати баристою, але мені було дуже цікаво, адже каву ми п'ємо кожен день... Тепер можу довести до запаморочення любого продавця кави )))))

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 70 грн 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень