102037
 

Подаруй майстер-клас від професійного бариста!

Любов до кави, помножена вдвічі та абсолютно щира. Без неї на майстер-класі бариста ніяк не обійдеться. Найцікавіше заняття дозволить по-новому поглянути на звичний ранковий напій — відчути тонкі грані його смаку та аромату. Це й серії дегустацій, і практичне заняття з використанням набору Le Nez du Cafe, і заварювання кави найрізноманітнішими способами. Рецепти традиційних еспресо й капучіно стануть відомі, і як тільки це станеться — відкриються горизонти для експериментів. Саме час навчитися готувати каву використовуючи пуровер, кемекс, сифон або аеропрес.  детальніше

1 чол. 2 години Використати до 31.05.2017
1 людина
2 години
Використати до 31.05.2017
Все необхідне видається

Майстер-клас бариста — що це?

Кава любить, щоб усе було бездоганно. Тільки дотримуючись правил, можна розкрити справжній смак напою, який формується поетапно. На майстер-класі вийде зробити невелику подорож вслід за кавою — почати з моменту визрівання кавової «вишні» та розібратись у процесі обжарювання її цінного зерна. Професійний барист навчить розрізняти види, смаки та аромати, а також приділить увагу найголовнішому — різним методам заварювання напою.

Як все відбувається?

Щасливчик опиниться в стінах Barista School, де створені всі умови для цікавого навчання. Познайомитися із базовою теорією можна буде наочно: презентації та відео виводяться на великий плазмовий екран, стіни завішані інфографікою, представлені зразки різних кавових зерен. Спочатку, Щасливчик під керівництвом бариста навчиться розрізняти 2 основних види кави — арабіку та робусту. А після його чекає дегустація цілих 5 напоїв, для заварювання яких будуть використані зерна різного ступеня обжарення. З різноманіттям ароматів вийде розібратися завдяки кавовому набору Le Nez du Cafe, а потім приступити до безпосереднього приготування напою. Спочатку еспресо та капучіно Щасливчик зварить традиційним методом, а потім освоїть ще один оригінальний спосіб — приготування кави в пуровері, кемексі, сифоні або з допомогою аеропресу.

Практичний урок із набором Le Nez du Cafe

Після серії практичних завдань на гостя чекає невелика дегустація, а також знайомство з основними відтінками запахів. У наборі Le Nez du Cafe кавові аромати представлені в чистому вигляді: ваніль, яку непросто вгадати, мед, тютюн, шоколад. Усі ці нотки цілком можуть опинитися у чашці, залишилося тільки навчитися їх розрізняти!

Ідеальна формула еспресо й капучіно

Візьміть 19 г дрібно помеленої кави, помістіть у холдер кавоварки, ущільніть темпером і варіть 23 секунди. У класичному рецепті — ювелірна точність. Навіщо? Нарешті випаде шанс це зрозуміти А також порівняти варіанти напоїв, приготованих різними способами, і випити чашечку найсмачнішого капучіно!

Альтернативні методи заварювання кави

Із запропонованих методів заварювання кави можна буде вибрати один і докладно познайомитися з ним на майстер-класі. Це буде своєрідний кавовий експеримент навіть для найвибагливіших гурманів. Вибрати можна:

  • пуровер
  • кемекс
  • сифон
  • аеропрес

21 відгук реальних людей

Майстер-клас баріста

500 грн.

Варіанти враження


Телефонуйте нам

044 593 33 22
050 419 66 75
067 464 14 16
093 170 06 39