102204
 

Подаруй вечір з вином та фондю для двох!

Вечір в компанії близької людини. В якості частування подадуть одне з коронних страв Швейцарії — класичне сирне фондю або раклет — на вибір гостей. Страви готуються в спеціальному посуді, для фондю швейцарський сир плавлять, а для раклета — лише злегка підсмажують. Приємне доповнення до вечері — келих французького вина. Напій також запропонують вибрати з 2-х позицій, попередньо продегустувати їх. Поки страва буде готуватися, сомельє розважить пару захоплюючими історіями про сири та вино. детальніше...

2 люд. 90 хвилин Використати до 28.02.2019
850 грн. У наявності
Подарувати Вже в подарунку
подарували вже 3 033 раз
2 людини
90 хвилин
Використати до 28.02.2019

Вино та фондю для двох — що це?

Романтична вечеря, під час якої належить насолодитися смаком ніжного фондю або раклета, приготованих із ексклюзивних швейцарських сирів. Основну страву можна вибрати на власний розсуд, а до неї підібрати один із сортів вишуканого французького вина — по келиху для кожного гостя. Щоб визначитися із вибором напою, передбачена дегустація 2-х позицій вин.

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають гастрономічну лавку Le Komora, де на них буде очікувати професійний сомельє. Разом із гостями він приготує смачний сирний делікатес — класичне фондю або раклет на вибір. У якості основного інгредієнту для першої страви виступають 2 види швейцарського сиру Emmentaler і Gruyere, а для другого — Raclette з натурального молока. Також пара зможе оцінити смак елітного французького вина Alsace, вибравши напій із 2-х запропонованих сортів. Визначитися допоможе попередня дегустація.

Національні блюда швейцарської кухні

Вечір запам'ятається надовго, адже належить приготувати й спробувати одну з 2-х традиційних страв Швейцарії — сирне фондю або раклет. Обидві страви готуються з сиру, але мають деякі відмінності. Можна вибрати:

  • фондю — розтоплений у фондюшниці сир, у який вмочають шматочки хлібу
  • раклет — «смажений» сир, який готують у спеціальній печі та зскрібають на тарілки зі сковорідки за допомогою лопаточки

Натуральний швейцарський сир

Для приготування страв використовуються лише оригінальні швейцарські сири — Emmentaler та Gruyere або Raclette:

  • Emmentaler і Gruyere — швейцарські сири з великою витримкою, які мають пряний аромат та ніжний смак
  • Raclette — напівтвердий сир з ніжною і маслянистою структурою, яка дозволяє йому легко плавитися, а смак найбільш повно розкривається у теплому вигляді

Келих елітного французького вина на вибір

Парі запропонують продегустувати 2 види вишуканого французького вина. Те, що сподобається найбільше, подадуть на стіл — по келиху для кожного гостя.

Ми вибрали кращого партнера

Ми дуже ретельно підходимо до вибору місць надання вражень. Перед тим як почати співпрацю, ми проводимо тестування якості надання послуг. Ви можете бути впевнені в своєму виборі!
Le Komora - Бутик сиру та вина
м. Хрещатик, Пушкінська вул., 2-4/7 Показати на мапі
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

51 відгук

S
Sergey
16 липня 2018
Наесться вдвоем от пуза? Легко :-D

А
Александр
25 лютого 2018
Впечатление нам подарили родственники на годовщину свадьбы. В уютной атмосфере гастрономической лавки Le Komora (ул.Пушкинская, 2-4/7) приветливая девушка-сомелье провела нам увлекательный мастер класс по приготовлению классического фондю сопровождая процесс приготовления интересными историями о сырах, винах и о блюде, которым мы затем насладились с большим удовольствием. Всё было очень вкусно...
Впечатление нам подарили родственники на годовщину свадьбы. В уютной атмосфере гастрономической лавки Le Komora (ул.Пушкинская, 2-4/7) приветливая девушка-сомелье провела нам увлекательный мастер класс по приготовлению классического фондю сопровождая процесс приготовления интересными историями о сырах, винах и о блюде, которым мы затем насладились с большим удовольствием. Всё было очень вкусно и сытно. Теперь интересно ещё раз посетить Le Komora и попробовать раклет. Большое спасибо за ВПЕЧАТЛЕНИЕ!

20 лютого 2018
Решила подарить себе и мужу романтическую встречу с приготовлением фондю в "бутике сыра " на Пушкинской 2-4/7. Мы любим сыр. но фондю никогда не пробовали. Очень светлый интересно оформленный интерьер, неплохой выбор швейцарских сыров в витрине, ненавязчивые покупатели... Наш "гид" по-Швейцарии Константин рассказал откуда появилось "блюдо", какие сыры подходят для его приготовления и угостил...
Решила подарить себе и мужу романтическую встречу с приготовлением фондю в "бутике сыра " на Пушкинской 2-4/7. Мы любим сыр. но фондю никогда не пробовали. Очень светлый интересно оформленный интерьер, неплохой выбор швейцарских сыров в витрине, ненавязчивые покупатели... Наш "гид" по-Швейцарии Константин рассказал откуда появилось "блюдо", какие сыры подходят для его приготовления и угостил швейцарским молодым вином, подробно объяснив, где выращивают виноград и чем оно отличается от знакомых нам вин. Мы не имели представления, что в Швейцарии производят вино.А потом началось "волшебство" приготовления фондю с подробным описанием нюансов , всяких специй и тонкостей. Очень познавательно и интересно. Казалось бы :просто разогрей и растопи сыр, ан нет! Блюдо превзошло все наши ожидания ! Мы побывали в маленьком уголке Швейцарии и надеемся наведываться сюда почаще! Спасибо за впечатление!

17 січня 2018
Были в Le Komora на Васильковской - приятное, уютное место. Большое спасибо сомелье за интересный рассказ и увлекательное приготовление блюда! Фондю оказалось оооочень сытным, но и не менее вкусным блюдом. Приятно удивили швейцарские вина. Спасибо за вечер и впечатление!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Фіолетова
  • Happy gift
  • Коханій
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень