102204
 

Подаруй романтичний вечір з вином і фондю для двох!

Вечір в компанії близької людини. В якості частування подадуть одну з коронних страв Швейцарії — класичне сирне фондю або раклет — на вибір гостей. Страви готуються в спеціальному посуді, для фондю швейцарський сир плавлять, а для раклета — лише злегка підсмажують. Приємне доповнення до вечері — келих французького вина. Напій також запропонують вибрати з 2-х позицій, попередньо продегустувати їх. Поки страва буде готуватися, сомельє розважить пару захоплюючими історіями про сири та вино.  детальніше

2 чол. 90 хвилин Використати до 31.05.2017
650 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 725 раз
2 людини
90 хвилин
Використати до 31.05.2017

Вино та фондю для двох — що це?

Романтична вечеря, під час якої належить насолодитися смаком ніжного фондю або раклета, приготованих із ексклюзивних швейцарських сирів. Основну страву можна вибрати на власний розсуд, а до неї підібрати один із сортів вишуканого французького вина — по келиху для кожного гостя. Щоб визначитися із вибором напою, передбачена дегустація 2-х позицій вин.

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають гастрономічну лавку Le Komora, де на них буде очікувати професійний сомельє. Разом із гостями він приготує смачний сирний делікатес — класичне фондю або раклет на вибір. У якості основного інгредієнту для першої страви виступають 2 види швейцарського сиру Emmentaler і Gruyere, а для другого — Raclette з натурального молока. Також пара зможе оцінити смак елітного французького вина Alsace, вибравши напій із 2-х запропонованих сортів. Визначитися допоможе попередня дегустація.

Національні блюда швейцарської кухні

Вечір запам'ятається надовго, адже належить приготувати й спробувати одну з 2-х традиційних страв Швейцарії — сирне фондю або раклет. Обидві страви готуються з сиру, але мають деякі відмінності. Можна вибрати:

  • фондю — розтоплений у фондюшниці сир, у який вмочають шматочки хлібу
  • раклет — «смажений» сир, який готують у спеціальній печі та зскрібають на тарілки зі сковорідки за допомогою лопаточки

Натуральний швейцарський сир

Для приготування страв використовуються лише оригінальні швейцарські сири — Emmentaler та Gruyere або Raclette:

  • Emmentaler і Gruyere — швейцарські сири з великою витримкою, які мають пряний аромат та ніжний смак
  • Raclette — напівтвердий сир з ніжною і маслянистою структурою, яка дозволяє йому легко плавитися, а смак найбільш повно розкривається у теплому вигляді

Келих елітного французького вина на вибір

Парі запропонують продегустувати 2 види вишуканого французького вина. Те, що сподобається найбільше, подадуть на стіл — по келиху для кожного гостя.

13 відгуків реальних людей

Вино і фондю для двох

650 грн.

Варіанти враження


Телефонуйте нам

044 593 33 22
050 419 66 75
067 464 13 25
093 170 06 39