102204
 

Подаруй вечір з вином та фондю для двох!

Вечір в компанії близької людини. В якості частування подадуть одне з коронних страв Швейцарії — класичне сирне фондю або раклет — на вибір гостей. Страви готуються в спеціальному посуді, для фондю швейцарський сир плавлять, а для раклета — лише злегка підсмажують. Приємне доповнення до вечері — келих французького вина. Напій також запропонують вибрати з 2-х позицій, попередньо продегустувати їх. Поки страва буде готуватися, сомельє розважить пару захоплюючими історіями про сири та вино. детальніше...

2 люд. 90 хвилин Використати до 30.11.2018
850 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 2 926 раз
2 людини
90 хвилин
Використати до 30.11.2018

Вино та фондю для двох — що це?

Романтична вечеря, під час якої належить насолодитися смаком ніжного фондю або раклета, приготованих із ексклюзивних швейцарських сирів. Основну страву можна вибрати на власний розсуд, а до неї підібрати один із сортів вишуканого французького вина — по келиху для кожного гостя. Щоб визначитися із вибором напою, передбачена дегустація 2-х позицій вин.

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають гастрономічну лавку Le Komora, де на них буде очікувати професійний сомельє. Разом із гостями він приготує смачний сирний делікатес — класичне фондю або раклет на вибір. У якості основного інгредієнту для першої страви виступають 2 види швейцарського сиру Emmentaler і Gruyere, а для другого — Raclette з натурального молока. Також пара зможе оцінити смак елітного французького вина Alsace, вибравши напій із 2-х запропонованих сортів. Визначитися допоможе попередня дегустація.

Національні блюда швейцарської кухні

Вечір запам'ятається надовго, адже належить приготувати й спробувати одну з 2-х традиційних страв Швейцарії — сирне фондю або раклет. Обидві страви готуються з сиру, але мають деякі відмінності. Можна вибрати:

  • фондю — розтоплений у фондюшниці сир, у який вмочають шматочки хлібу
  • раклет — «смажений» сир, який готують у спеціальній печі та зскрібають на тарілки зі сковорідки за допомогою лопаточки

Натуральний швейцарський сир

Для приготування страв використовуються лише оригінальні швейцарські сири — Emmentaler та Gruyere або Raclette:

  • Emmentaler і Gruyere — швейцарські сири з великою витримкою, які мають пряний аромат та ніжний смак
  • Raclette — напівтвердий сир з ніжною і маслянистою структурою, яка дозволяє йому легко плавитися, а смак найбільш повно розкривається у теплому вигляді

Келих елітного французького вина на вибір

Парі запропонують продегустувати 2 види вишуканого французького вина. Те, що сподобається найбільше, подадуть на стіл — по келиху для кожного гостя.

Місце проведення враження:

Le Komora - Бутик сиру та вина
м. Хрещатик, Пушкінська вул., 2-4/7 Показати на мапі
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

50 відгуків реальних людей

А
Александр
25 лютого 2018
Впечатление нам подарили родственники на годовщину свадьбы. В уютной атмосфере гастрономической лавки Le Komora (ул.Пушкинская, 2-4/7) приветливая девушка-сомелье провела нам увлекательный мастер класс по приготовлению классического фондю сопровождая процесс приготовления интересными историями о сырах, винах и о блюде, которым мы затем насладились с большим удовольствием. Всё было очень вкусно...
Впечатление нам подарили родственники на годовщину свадьбы. В уютной атмосфере гастрономической лавки Le Komora (ул.Пушкинская, 2-4/7) приветливая девушка-сомелье провела нам увлекательный мастер класс по приготовлению классического фондю сопровождая процесс приготовления интересными историями о сырах, винах и о блюде, которым мы затем насладились с большим удовольствием. Всё было очень вкусно и сытно. Теперь интересно ещё раз посетить Le Komora и попробовать раклет. Большое спасибо за ВПЕЧАТЛЕНИЕ!

20 лютого 2018
Решила подарить себе и мужу романтическую встречу с приготовлением фондю в "бутике сыра " на Пушкинской 2-4/7. Мы любим сыр. но фондю никогда не пробовали. Очень светлый интересно оформленный интерьер, неплохой выбор швейцарских сыров в витрине, ненавязчивые покупатели... Наш "гид" по-Швейцарии Константин рассказал откуда появилось "блюдо", какие сыры подходят для его приготовления и угостил...
Решила подарить себе и мужу романтическую встречу с приготовлением фондю в "бутике сыра " на Пушкинской 2-4/7. Мы любим сыр. но фондю никогда не пробовали. Очень светлый интересно оформленный интерьер, неплохой выбор швейцарских сыров в витрине, ненавязчивые покупатели... Наш "гид" по-Швейцарии Константин рассказал откуда появилось "блюдо", какие сыры подходят для его приготовления и угостил швейцарским молодым вином, подробно объяснив, где выращивают виноград и чем оно отличается от знакомых нам вин. Мы не имели представления, что в Швейцарии производят вино.А потом началось "волшебство" приготовления фондю с подробным описанием нюансов , всяких специй и тонкостей. Очень познавательно и интересно. Казалось бы :просто разогрей и растопи сыр, ан нет! Блюдо превзошло все наши ожидания ! Мы побывали в маленьком уголке Швейцарии и надеемся наведываться сюда почаще! Спасибо за впечатление!

17 січня 2018
Были в Le Komora на Васильковской - приятное, уютное место. Большое спасибо сомелье за интересный рассказ и увлекательное приготовление блюда! Фондю оказалось оооочень сытным, но и не менее вкусным блюдом. Приятно удивили швейцарские вина. Спасибо за вечер и впечатление!

Н
Наталия
15 січня 2018
Такой шикарный подарок нам с мужем сделали дети. Получили море удовольствия! Очень уютный ресторанчик, удачно подобранный антураж. Такой себе маленький уголок Швейцарии:) Отдельное спасибо Алексею, который посвятил нас в историю и тонкости приготовления фондю. Само блюдо было оооочень вкусным! Жалко, быстро закончилось ( Большое спасибо Бодо за полученное удовольствие!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Фіолетова
  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень