101647
 

Подаруй вечеря в стейк хаусі!

Ситна вечеря для двох у стінах традиційного стейк-хаусу. Заклад пропонує широкий вибір стейків з української яловичини. Перед обсмаженням м'ясо витримують у яловичому жирі, щоб воно «дозріло», стало м'якшим та ніжнішим. Технологія дозволяє зберегти молекули смаку — і на тарілці виявляється стейк, який не відрізниш від традиційного американського. У пари буде депозит 1200 грн, який можна витратити, замовляючи будь-які страви з меню. Крім стейків, у асортименті, гарніри, салати, страви з риби, реберця-гриль та багато іншого. У винній карті представлені напої, які ідеально поєднуються з м'ясом.  детальніше

2 чол. від 2 годин Використати до 31.05.2017
1 200 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 652 рази
2 людини
від 2 годин
Використати до 31.05.2017

Вечеря у стейк-хаусі — що це?

Стейки з яловичини в якості основного блюда, а до них — гарніри, сезонні салати, соуси та вино. Пара зможе замовити будь-які позиції з меню Sam's Steak House на суму сертифіката 1200 грн. Ресторан належить групі компаній «Світова карта» і є першим традиційним стейк-хаусом в Україні. М'ясо перед обсмаженням проходить спеціальну обробку — вимочується в яловичому жирі, що дозволяє йому стати набагато м'якшим та ніжнішим. Крім стейків, у меню багато й інших цікавих пропозицій: брускетта й такос, реберця-гриль, карпаччо, страви з риби, сирне плато з карамелізованим інжиром та цукатами. Гості отримають масу гастрономічних вражень!

Як все відбувається?

Для Щасливчиків зарезервують столик у елітному столичному ресторані — Sam's Steak House. У інтер'єрі тон задає тепла сіра гама з яскравими вкрапленнями: люстри, шпалери, текстиль та колекції книг виділяються на загальному тлі. Обслуговувати пару буде офіціант, він запропонує гостям вибрати з меню будь-які страви на суму сертифіката. Спеціалізація закладу — соковиті стейки різного ступеню прожарки. До них Щасливчики зможуть додати гарніри, салати, за бажанням — замовити вино та десерти.

Вечеря у традиційному Sam's Steak House

Sam's Steak House — перший стейк-хаус в Україні. Ресторан був заснований в 1996 році групою компаній «Світова Карта» та за час свого існування набув репутацію столичного гастроексперта. Яловичина для стейків закуповується у провідних українських виробників. Після чого м'ясо проходить спеціальну обробку — «дозріває» у яловичому жирі. Крім цього, у ресторані готують ексклюзивні стейки з добірних сортів м'яса, яке замовляють в Америці.

Комплексний вечеря з депозитом 1200 грн

У двох гостей буде депозит на суму 1200 грн, що дозволить замовити вподобані страви з меню. До стейків можна вибрати гарніри, салати, червоні або білі вина, які прекрасно поєднуються з м'ясом. У меню також є десерти: чізкейки, яблучний пиріг, бананові пончики з ванільним соусом та мигдалем. На запропоновану суму можна замовити:

  • 2 порції стейків з виходом 400 г (Ріб-Ай, Нью-Йорк, Ті-Боун, Прайм Ріб Антрекот та ін.)
  • 2 салати на вибір
  • вишукані напої або 2 десерти

Ukrainian Beef: 7 видів соковитих стейків у меню

У меню представлено 7 видів стейків з української яловичини. Серед них найпопулярніші:

  • Ріб-Ай — м'ясо витягується з реберної частини й тримається на кісточці. У поєднанні з ароматними спеціями воно набуває особливої пікантності.
  • Портерхаус — найбільший та найситніший стейк з поперекової частини. Завдяки особливій обробці, поєднує у собі 2 види м'яса, розділених Т-подібною кісточкою, — крупноволокнисте філейне й більш м'яке.
  • Тендерлоін — стейк з найніжнішої частини яловичини, який є класикою американської кухні. Середній рівень прожарювання такого м'яса дозволяє зберегти весь цінний сік всередині.

Місце проведення враження

15 відгуків реальних людей

Вечеря в стейк хаусі

1 200 грн.

Телефонуйте нам

044 593 33 22
050 419 66 75
067 403 37 26
093 170 06 39