11492
 

Подаруй майстер-клас суши

Кулінарний майстер-клас з приготування кількох видів ролів і японських страв — 4-5 кулінарних шедеврів за одне заняття! Запропоновано 3 програми майстер-класу, що передбачають знайомство з найбільш популярними рецептами японської кухні: ролами з сьомгою і з окунем унагі, макамі, обгорнутими у водорості норі, рецептурою супу місо і солодких ролів «Темпура». Профі-сушист навчить правильно підбирати продукти, розкриє секрети приготування рису і скручування японських страв. Навчання проходить в невеликій групі, а після — на усіх чекає смачна дегустація! детальніше

1 чол. до 3 годин Використати до 31.05.2017
1 людина
до 3 годин
Використати до 31.05.2017
Все необхідне видається
Доступно з 12 років
Проходить у групі

Майстер-клас суші — що це?

Захоплююче заняття з приготування страв японської кухні від профі-сушиста. Можливість навчитися створювати кілька видів апетитних ролів у домашніх умовах. В залежності від запропонованої програми, також можна буде опанувати рецептуру суші-гунканів, місо-супу або солодких ролів. Для приготування страв буде надано усі необхідні інгредієнти — від сушених водоростей норі до слабосоленої сьомги і копченого окуня. Заняття проходить у невеликій групі, тому дегустація всіх приготованих страв відбудеться у відмінній компанії.

Як все відбувається?

Щасливчик опиниться у кулінарній студії, де йому випаде нагода познайомитися зі справжнім гуру японської кухні. Він підготує усе необхідне для навчання і надасть кожному учасникові майстер-класу фартухи. Заняття розпочнеться з короткої історії про походження суші і розповіді про тонкощі японської кухні. Потім Він дізнається, як вибрати якісні інгредієнти, ознайомиться з правилами нарізки продуктів, навчиться варити та заправляти рис. Далі він зможе самостійно приготувати кілька видів ролів або інші страви японської кухні. По завершенню майстер-класу на Щасливчика, як і на інших учасників групового заняття, чекає смачна дегустація за затишним столиком.

3 можливі варіанти проведення майстер-класу

Під час майстер-класу можна не тільки опанувати правильну техніку скручування ролів, але і приготувати ще один шедевр японської кухні. Запропоновано 3 програми майстер-класу. Можна відвідати найближче у розкладі заняття:

  • рол «Філадельфія» з сьомгою, рол «Каліфорнія» з окунем унагі, рол футомакі «Спайс» з окунем і сьомгою, хенд рол «Ясай», гункани з «чукою»
  • рол «Чорний дракон» з окунем унагі, рол «Червоний дракон» з сьомгою, рол «Зелений дракон» з авокадо, місо суп з шиітаке
  • рол «Тобіко» зі сніговим крабом, макі рол з мідіями «Кімчі», обпалений рол з сьомгою с/с, рол «Боніто» з соусом унагі і солодкий рол «Темпура» з фруктами і шоколадним топпінгом

Необхідні інгредієнти видаються

Для приготування страв надається усе необхідне. Так, у розпорядженні опиняться кухонне приладдя, посуд і продукти вищої якості — слабосолена сьомга, копчений морський окунь, рис, соуси та ін

Вишукана дегустація

По завершенню майстер-класу можна буде спробувати усі приготовані смаколики, розташувавшись за великим столом! За бажанням, частину страв можна забрати додому і порадувати близьких своїми кулінарними талантами.

Місце проведення враження

106 відгуків реальних людей

Майстер-клас суші

400 грн.

Варіанти враження


Телефонуйте нам

044 593 33 22
050 419 66 75
067 464 13 25
093 170 06 39