102303
 

Подаруй майстер-клас стейків!

Урок приготування стейків для однієї людини. Під керівництвом кухаря гість ресторану приготує одну з класичних м'ясних страв — апетитний «Нью-Йорк», мармуровий «Рібай» ніжний «Тендерлоін» або ін. Він дізнається про особливості вибору, підготовки і видах м'яса, адже приготування стейка — це ціла культура, з якою варто познайомитися ближче. І на завершення майстер-класу — фінальна дегустація стейка з овочами гриль і напоєм на вибір. Вага готової страви — близько 300 грам.  детальніше

1 чол. до 2 годин Використати до 31.05.2017
1 людина
до 2 годин
Використати до 31.05.2017
Доступно з 18 років

Майстер-клас стейків — що це?

Секрети приготування стейків — під керівництвом кухаря ресторану. Учасник майстер-класу дізнається про види та етапи обробки м'яса — дозрівання, зберігання, обробку. Під час заняття треба буде визначитися з тим, який вид стейка готувати. Це може бути «Нью-Йорк», «Рібай», «Тендерлоін» та ін. Під керівництвом кухаря м'ясо буде приготовлене, а потім почнеться найбільш приємна частина — дегустація. Стейк подадуть на стіл разом з овочами гриль і напоєм.

Як все проходить?

Щасливчик потрапить на кухню ресторану Sam’s Steak Ноиѕе, де зможе перейняти досвід приготування стейків у кухаря. Спершу учаснику майстер-класу проведуть екскурсію біля холодильників з м'ясом і розкажуть, як воно дозріває і при якій температурі зберігається. Щасливчик також дізнається про різні види стейків і способи їх приготування. Після теоретичного вступу гостю ресторану вручать фартух і запропонують обрати стейк, який він хоче приготувати. В кінці — смачна дегустація готової страви, вага якої складе до 300 грам. 

6 видів соковитих стейків на вибір

Учасник сам обере стейк, який приготує. А щоб все вийшло, керувати його діями буде кухар-професіонал. На вибір пропонуються:

  • «Нью-Йорк»
  • «Ті-Боун»
  • «Тендерлоін»
  • «Рібай»
  • «Портерхаус»
  • «Прайм Ріб Антрекот»

Секрети приготування 

Гість ресторану не тільки зможе самостійно підсмажити стейк, але і буде ознайомлений з усіма тонкощами, які необхідні, щоб правильно приготувати м'ясо. Він дізнається:

  • які є види м'яса і чим вони відрізняються
  • як дозріває м'ясо і при якій температурі зберігається в холодильнику
  • про види прожарювання і відмінності між ними

Фінальна дегустація стейка

Завершенням майстер-класу стане дегустація приготовленого. Учаснику накриють стіл, подадуть приготовлений стейк, овочі-гриль і напій. 

Місце проведення враження

2 відгуки від реальних людей

Майстер-клас стейків

800 грн.

Варіанти враження


Телефонуйте нам

044 593 33 22
050 419 66 75
067 464 13 34
093 170 06 39