102303
 

Подаруй майстер-клас стейків!

Урок з приготування стейків для однієї людини. Під керівництвом кухаря гість ресторану приготує одне з класичних м'ясних страв — апетитний «Нью-Йорк», мармуровий «Рибай», ніжний «Тендерлоін» або ін. Він дізнається про особливості вибору, підготовки і видах м'яса, адже приготування стейка — це ціла культура, до якої належить познайомитися ближче. І в завершенні майстер-класу — фінальна дегустація стейка з овочами гриль і напоєм на вибір. Вага готового страви   близько 300 грам.  подробнее...

1 чол. до 2 годин Використати до 31.01.2018
800 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 654 раз
1 чоловік
до 2 годин
Доступно з 18 років
Використати до 31.01.2018

Майстер-клас стейків — що це?

Секрети приготування стейків — під керівництвом кухаря ресторану. Учасник майстер-класу дізнається про види та етапи обробки м'яса — дозрівання, зберігання, обробку. Під час заняття треба буде визначитися з тим, який вид стейка готувати. Це може бути «Нью-Йорк», «Рібай», «Тендерлоін» та ін. Під керівництвом кухаря м'ясо буде приготовлене, а потім почнеться найбільш приємна частина — дегустація. Стейк подадуть на стіл разом з овочами гриль і напоєм.

Як все проходить?

Щасливчик потрапить на кухню ресторану Sam’s Steak Ноиѕе, де зможе перейняти досвід приготування стейків у кухаря. Спершу учаснику майстер-класу проведуть екскурсію біля холодильників з м'ясом і розкажуть, як воно дозріває і при якій температурі зберігається. Щасливчик також дізнається про різні види стейків і способи їх приготування. Після теоретичного вступу гостю ресторану вручать фартух і запропонують обрати стейк, який він хоче приготувати. В кінці — смачна дегустація готової страви, вага якої складе до 300 грам. 

6 видів соковитих стейків на вибір

Учасник сам обере стейк, який приготує. А щоб все вийшло, керувати його діями буде кухар-професіонал. На вибір пропонуються:

  • «Нью-Йорк»
  • «Ті-Боун»
  • «Тендерлоін»
  • «Рібай»
  • «Портерхаус»
  • «Прайм Ріб Антрекот»

Секрети приготування 

Гість ресторану не тільки зможе самостійно підсмажити стейк, але і буде ознайомлений з усіма тонкощами, які необхідні, щоб правильно приготувати м'ясо. Він дізнається:

  • які є види м'яса і чим вони відрізняються
  • як дозріває м'ясо і при якій температурі зберігається в холодильнику
  • про види прожарювання і відмінності між ними

Фінальна дегустація стейка

Завершенням майстер-класу стане дегустація приготовленого. Учаснику накриють стіл, подадуть приготовлений стейк, овочі-гриль і напій. 

Місце проведення враження:

Ресторан sam's steak house
м.олімпійская, вул.жилянська, 37 Показати на мапі

18 відгуків реальних людей

С
Сергей
20 липня 2017
Отличное впечатление. Познавательное и очень вкусное. Рекомендую

В
Василий
14 червня 2017
Данное впечатление мне подарили на работе в качестве подарка на день рождение. Несмотря на мою не внимательность, в смс не рассмотрел дату проведения и пришел на день раньше, менеджер ресторана все решил и провели мастер класс в той же день. По началу мастер класса казалось, что шеф не очень уверенно рассказывает, но к середине уже уверенно рассказывал и ответил на все заданные мной вопросы. В целом, мне понравилось

11 червня 2017
Спасибо команде за отличную работу. Я дважды переносила запись и вы без проблем мне в этом помагали. Ходила на мастер-класс по приготовлению стейка. Узнала много интересного, приготовила вкусное мясо и сразу его продегустировала. Рекомендую!

8 червня 2017
Сертификат нам с женой подарили кумовья. Долго выбирали вариант в этой ценовой категории. Остановились на мастер классе стейков. Место проведения - хороший, достойный ресторан. Шеф сначала рассказывает о мясе, выборе стейков, выдержке, маринаде и т.п. Довольно таки интересно, если любите мясо. Теория длилась минут 45. Потом практика - жарим стейки, выбранные из всех представленных в ресторане...
Сертификат нам с женой подарили кумовья. Долго выбирали вариант в этой ценовой категории. Остановились на мастер классе стейков. Место проведения - хороший, достойный ресторан. Шеф сначала рассказывает о мясе, выборе стейков, выдержке, маринаде и т.п. Довольно таки интересно, если любите мясо. Теория длилась минут 45. Потом практика - жарим стейки, выбранные из всех представленных в ресторане вариантов, вместе с шефом. Кроме мяса жарим овощи на гриле. Естественно после всего этого съедаем приготовленное, запивая довольно таки неплохим вином (дают выбрать белое или красное). Если у вас мастер класс на двоих, то вы получаете 2 порции мяса и вина соответственно.

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень