- Ціни не відрізняються від наших партнерів
- Враження перевірені нашими співробітниками
- Реальні фото і відео локацій
Як відбувається майстер-клас стейків
Клієнт вирушить на кулінарний майстер-клас, який пройде в індивідуальному форматі. Під керівництвом кухаря учень готуватиме м'ясо на відкритому грилі. Для заняття йому видадуть необхідні продукти й інвентар.
Спочатку кулінар розповість про різні види стейків, особливості дозрівання м'яса та ступені його просмажування. Після теорії почнеться практична частина. Клієнт зможе приготувати один зі стейків з овочами на вибір: «Нью-Йорк», «Тендерлойн», «Ріб-Ай» чи «Шатобріан».
Після майстер-класу учень продегустує готову страву, зайнявши столик у ресторані. До м'яса йому запропонують бокал червоного вина, коктейль «Вірджин Мері» або томатний сік.
Додаткова інформація
Вихід стейка — 250-400 г.
Чому ми вибрали ресторан Sam's steak house
Заклад працює з 1996 року. Це перший стейк-хаус України.
Кухарі ресторану використовують преміальну яловичину від українських виробників. У меню представлений широкий вибір стейків вологого та сухого дозрівання. Одна з особливостей стейк-хаусу — власне міні-виробництво з ферментації м’яса. При підготовці його витримують у яловичому жирі за спеціальною технологією, розробленою запрошеними іноземними фахівцями. У результаті продукт набуває особливої м'якості та ніжності.
Стейки готуються на спеціальному лавовому грилі, що розігрівається до 650-700 градусів. Жар від нього рівномірно розподіляється по всій поверхні м'яса, завдяки чому воно виходить соковитим та смачним.
В енотеці Sam's steak house є сорти вин з Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції, України та Грузії. Також у ресторані представлена ексклюзивна колекція односолодового віскі, яка налічує близько 100 позицій.
Місце проведення
Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Понеділок-П'ятниця: 15:00, 17:00
Субота, Неділя: 12:00, 13:30, 15:30, 17:00
Як працює покупка враження в подарунок або для себе
враження
дзвінків
бронювання
Як виглядає подарунок або враження для себе
- Підтвердження бронювання

Наші магазини
💡 Магазини та офіс працюють навіть без світла!
-
Магазин bodo в ТЦ Ocean Plaza
вул. Антоновича, 176, 2 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ «Проспект»
вул. Гната Хоткевича, 1В, 1 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ DREAM yellow
просп. Оболонський, 1Б, 1 поверх (атріум «Китай») . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Lavina Mall
вул. Берковецька, 6Д, 1 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ «Аладдін»
вул. Михайла Гришка, 3а, 1 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ «Район»
вул. Миколи Лаврухіна, 4, 1 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Smart Plaza
просп. Перемоги, 24, 1 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Retroville
просп. Правди, 47, 1 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
вул. Кільцева дорога, 1, 1 поверх . Працюємо щодня з 10:00 до 21:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Офіс bodo на ст. м. «Либідська»
вул. Казимира Малевича, 86Н . Працюємо щодня з 9:00 до 20:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
Майстер-клас стейків у Києві – Часті питання
Тривалість враження Майстер-клас стейків у Києві : 45 хв.
У враженні Майстер-клас стейків у Києві може брати участь : 1 люд.
Майстер-клас стейків у Києві купили : 4 860 разів
310 відгуків