102303
 

Подаруй майстер-клас стейків!

Урок приготування стейків для однієї людини. Під керівництвом кухаря гість ресторану приготує одну з класичних м'ясних страв — апетитний «Нью-Йорк», мармуровий «Рібай» ніжний «Тендерлоін» або ін. Він дізнається про особливості вибору, підготовки і видах м'яса, адже приготування стейка — це ціла культура, з якою варто познайомитися ближче. І на завершення майстер-класу — фінальна дегустація стейка з овочами гриль і напоєм на вибір. Вага готової страви — близько 300 грам.  детальніше...

1 чол. до 2 годин Використати до 31.08.2017
1 людина
до 2 годин
Доступно з 18 років
Використати до 31.08.2017

Майстер-клас стейків — що це?

Секрети приготування стейків — під керівництвом кухаря ресторану. Учасник майстер-класу дізнається про види та етапи обробки м'яса — дозрівання, зберігання, обробку. Під час заняття треба буде визначитися з тим, який вид стейка готувати. Це може бути «Нью-Йорк», «Рібай», «Тендерлоін» та ін. Під керівництвом кухаря м'ясо буде приготовлене, а потім почнеться найбільш приємна частина — дегустація. Стейк подадуть на стіл разом з овочами гриль і напоєм.

Як все проходить?

Щасливчик потрапить на кухню ресторану Sam’s Steak Ноиѕе, де зможе перейняти досвід приготування стейків у кухаря. Спершу учаснику майстер-класу проведуть екскурсію біля холодильників з м'ясом і розкажуть, як воно дозріває і при якій температурі зберігається. Щасливчик також дізнається про різні види стейків і способи їх приготування. Після теоретичного вступу гостю ресторану вручать фартух і запропонують обрати стейк, який він хоче приготувати. В кінці — смачна дегустація готової страви, вага якої складе до 300 грам. 

6 видів соковитих стейків на вибір

Учасник сам обере стейк, який приготує. А щоб все вийшло, керувати його діями буде кухар-професіонал. На вибір пропонуються:

  • «Нью-Йорк»
  • «Ті-Боун»
  • «Тендерлоін»
  • «Рібай»
  • «Портерхаус»
  • «Прайм Ріб Антрекот»

Секрети приготування 

Гість ресторану не тільки зможе самостійно підсмажити стейк, але і буде ознайомлений з усіма тонкощами, які необхідні, щоб правильно приготувати м'ясо. Він дізнається:

  • які є види м'яса і чим вони відрізняються
  • як дозріває м'ясо і при якій температурі зберігається в холодильнику
  • про види прожарювання і відмінності між ними

Фінальна дегустація стейка

Завершенням майстер-класу стане дегустація приготовленого. Учаснику накриють стіл, подадуть приготовлений стейк, овочі-гриль і напій. 

Місце проведення враження:

Ресторан sam's steak house
м.олімпійская, вул.жилянська, 37 Показати на мапі

5 відгуків реальних людей

31 січня 2017
Мне понравилось. Человек проводивший мастер класс не спеша и доступно рассказал тонкости и ньюансы приготовления стейков. По мимо этого ответил на мои вопросы не касающиеся стейков, а касающиеся приготовления других блюд!

31 січня 2017
- Что больше всего понравилось? - Организация впечатления. Работа с клиентами как со стороны bodo, так и со стороны ресторана. Со стороны bodo мне звонили 2 раза: чтобы объяснить мои дальнейшие действия, а ближе ко дню мастер-класса был звонок-напоминание. Кроме звонков всё было продублировано по email, что очень удобно. После общения с менеджерами bodo не остаётся никаких вопросов, всё...
- Что больше всего понравилось? - Организация впечатления. Работа с клиентами как со стороны bodo, так и со стороны ресторана. Со стороны bodo мне звонили 2 раза: чтобы объяснить мои дальнейшие действия, а ближе ко дню мастер-класса был звонок-напоминание. Кроме звонков всё было продублировано по email, что очень удобно. После общения с менеджерами bodo не остаётся никаких вопросов, всё предельно ясно и не затянуто по времени. Сам мастер-класс прошел в спокойной обстановке, без суеты и никаких нареканий. Нам рассказали историю такого блюда, как стейк. Объяснили разницу между разными видами стейков, рассказали как готовить тот или иной сорт мяса. Объяснили технологию подготовки мяса перед приготовлением. Дали рекомендации по приготовлению стейков в домашних условиях. Выдали фартуки, перчатки и выделили место у гриля. Под присмотром шефа мы приготовили себе стейки желаемой прожарки и это было здорово. - Почему выбрали именно это впечатление? - я не выбирал, мне его подарили. И ни разу не прогадали :) - Как Вы отнеслись к идее подарка-впечатления? - Положительно. Вещи изнашиваются, деньги бесследно тратятся, лишь память остаётся. Это впечатление будет у меня в памяти. - Кто подарил подарок? - Девушка подарила. Фото с ресторана прикрепить не могу, форма отзыва не позволяет. Bodo и Steak house, спасибо вам за вашу работу!

Б
Борис
18 січня 2017
Сертификат, зная мою любовь к стейкам, подарила девушка. Был приятно удивлен компетентностью повара, да и место проведения - очень хорошее. Готовил Тендерлойн - вышло великолепно. Очень интересно было узнать про дозревание мяса и его виды. Рекомендую!

А
Антон
19 серпня 2016
Получил мастер-класс в подарок от девушки, так как просто обожаю мясные блюда. Готовил рибай средней прожарки. Могу сказать, что вышло не хуже чем в ресторане. А от того что сам приготовил -вдвойне вкуснее!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 70 грн 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень