
Майстер-клас стейків
Як відбувається майстер-клас стейків
Клієнт вирушить на кулінарний майстер-клас, який пройде в індивідуальному форматі. Його зустріне офіціант і проведе до робочого місця. Під керівництвом кухаря учень буде готувати м'ясо на відкритому грилі. Для заняття йому видадуть необхідні продукти й інвентар.
Спочатку кулінар розповість про різні види стейків, особливості дозрівання м'яса та ступені його просмажування. Після теорії почнеться практична частина. Клієнт зможе приготувати один зі стейків з овочами на вибір: «Т-Боун», «Нью-Йорк», «Тендерлойн», «Риб-Ай», «Портерхаус» чи «Риб-Ай Prime».
Після майстер-класу учень продегустує готову страву, зайнявши столик у ресторані. До м'яса йому запропонують вино, коктейль «Вірджин Мері» або сік.
Додаткова інформація
Вихід стейка — 250-450 г.
Чому ми вибрали ресторан Sam's steak house
Заклад працює з 1996 року. Це перший стейк-хаус в Україні.
Кухарі ресторану використовують преміальну яловичину від українських виробників. У меню представлений широкий вибір стейків вологого і сухого дозрівання. При підготовці м'ясо витримують за спеціальною технологією у яловичому жирі. В результаті воно набуває особливої м'якості та ніжності.
У енотеці Sam's steak house є сорти вин з Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції, України та Грузії. Також в ресторані представлена ексклюзивна колекція односолодового віскі, яка налічує приблизно 100 позицій.
Місце проведення
Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Понеділок, Вівторок, Четвер, П'ятниця: 16:00-19:00
Середа: Вихідний
Субота-Неділя: 12:00-19:00
Як буде виглядати подарунок або враження для себе
- Підтвердження бронювання


215 відгуків