102303
 

Майстер-клас стейків

Урок з приготування стейків для однієї людини. Під керівництвом кухаря гість ресторану приготує одне з класичних м'ясних страв — апетитний «Нью-Йорк», мармуровий «Рибай», ніжний «Тендерлоін» або ін. Він дізнається про особливості вибору, підготовку та види м'яса, адже приготування стейка — це ціла культура, із якою можна познайомитися ближче. І на завершення майстер-класу — фінальна дегустація стейка з овочами гриль і напоєм на вибір. Вага готового страви — близько 300 грам.  детальніше...

1 люд. до 2 годин Використати до 31.05.2018
Неактивне враження
1 людина
до 2 годин
Доступно з 18 років
Використати до 31.05.2018

Майстер-клас стейків — що це?

Секрети приготування стейків — під керівництвом кухаря ресторану. Учасник майстер-класу дізнається про види та етапи обробки м'яса — дозрівання, зберігання, обробку. Під час заняття треба буде визначитися з тим, який вид стейка готувати. Це може бути «Нью-Йорк», «Рібай», «Тендерлоін» та ін. Під керівництвом кухаря м'ясо буде приготоване, а потім почнеться найбільш приємна частина — дегустація. Стейк подадуть на стіл разом з овочами гриль і напоєм.

Як все відбувається?

Щасливчик потрапить на кухню ресторану Sam’s Steak Ноиѕе, де зможе перейняти досвід приготування стейків у кухаря. Спершу учаснику майстер-класу проведуть екскурсію біля холодильників з м'ясом і розкажуть, як воно дозріває та за якої температурі зберігається. Щасливчик також дізнається про різні види стейків і способи їх приготування. Після теоретичного вступу гостеві ресторану вручать фартух і запропонують обрати стейк, який він хоче приготувати. У кінці — смачна дегустація готової страви, вага якої складе до 300 грам. 

6 видів соковитих стейків на вибір

Учасник сам обере стейк, який приготує. А щоб усе вийшло, керувати його діями буде кухар-професіонал. На вибір пропонуються:

  • «Нью-Йорк»
  • «Ті-Боун»
  • «Тендерлоін»
  • «Рібай»
  • «Портерхаус»
  • «Прайм Ріб Антрекот»

Секрети приготування 

Гість ресторану не тільки зможе самостійно підсмажити стейк, але й буде ознайомлений з усіма тонкощами, які необхідні, щоб правильно приготувати м'ясо. Він дізнається:

  • які є види м'яса й чим вони відрізняються
  • як дозріває м'ясо й за якої температури зберігається в холодильнику
  • про види прожарювання й відмінності між ними

Фінальна дегустація стейка

Завершенням майстер-класу стане дегустація приготованого. Учасникові накриють стіл, подадуть приготовлений стейк, овочі-гриль і напій. 

Місце проведення враження:

Ресторан sam's steak house
м.Олімпійська, вул.Жилянська, 37 Показати на мапі

23 відгуків реальних людей

С
Саша
3 жовтня 2017
http://www.kozyr.top/стейки-первое-знакомство/

А
Алексей
3 жовтня 2017
Мастер класс проходил в Стейк хаусе. Я уже не первый раз в этом ресторане и это - действительно, отличное место. Отличная атмосфера, отличные ребята там работают. Интересно рассказали о разновидностях говядины и способах его подготовки (выдержке) до термической обработки. Именно последнее оказалось для меня новостью, так как думал, что практически любое свежее или размороженное мясо одинаково...
Мастер класс проходил в Стейк хаусе. Я уже не первый раз в этом ресторане и это - действительно, отличное место. Отличная атмосфера, отличные ребята там работают. Интересно рассказали о разновидностях говядины и способах его подготовки (выдержке) до термической обработки. Именно последнее оказалось для меня новостью, так как думал, что практически любое свежее или размороженное мясо одинаково вкусное. Само мясо готовится быстро и было интересно кушать в ресторане то что почти полностью приготовил сам )) На самом деле советы шеф-повара были настолько четкими, что сложно было приготовить невкусно )

В
Валерій
2 вересня 2017
Емоції позитивні. так тримайте !

24 серпня 2017
Добрый вечер! Еще пару часов назад были на мастер-классе приготовления стейков для двоих. И, как говорится, по горячим следам с послевкусием свеже-приготовленного, сочного стейка, спешу поделиться нашими впечетлениями. Было здорово и все понравилось, это ничего не сказать! Sam`s steak - это очень-очень позитивно-уютное, теплое и просто спокойное заведение с качественной кухней и огромным...
Добрый вечер! Еще пару часов назад были на мастер-классе приготовления стейков для двоих. И, как говорится, по горячим следам с послевкусием свеже-приготовленного, сочного стейка, спешу поделиться нашими впечетлениями. Было здорово и все понравилось, это ничего не сказать! Sam`s steak - это очень-очень позитивно-уютное, теплое и просто спокойное заведение с качественной кухней и огромным выбором приготовления вкусных блюд и, конечно же, стейками! Шеф-повар Анаталий, который проводил нам мастер - клас, профессионал своего дела; человек, который не просто творит с мясом вкусные шедевры, а еще и Мастер с большой буквы, человек, который любит свою профессию! Мы столько много узнали полезной и нужной информации: начиная от выбора мяса, его приготовлением и заканчивая подачей на стол, столько тонкостей, столько нюансов! Это был потрясающе прекрасный день, где мы не только приятно провели время, а еще получили бесценные знания в области приготовления стейков и побаловали свои животики вкусным мясом! Я считаю, такие мастер - классы необходимы всем и каждому, потому что здесь вы получаете и позитивные эмоции, и знания, которые помогают следить за своим здоровьем, качественно питаться и удивлять своих домочадцев, чем-то вкусненьким на кухне! Не ждите, что кто-то подарит это впечатление. Ходите на такие мастер-классы не раздумывая! Отдельное спасибо команде bodo за такую возможность получить впечатление и совместить полезное с приятным и команде ресторана Sam`s steak! Мы открыли для себя еще одно достойное заведение в Киеве, в которое теперь будем заглядывать чаще :)

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Фіолетова
  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень