Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Майстер-клас стейків для двох

Майстер-клас стейків для двох в Києві


Працює зараз
Фото 2 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 3 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 4 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 5 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 6 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 7 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 8 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 9 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 10 - Майстер-клас стейків для двох
Фото 11 - Майстер-клас стейків для двох
купили 4 861 раз
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
  • Ціни не відрізняються від наших партнерів
  • Враження перевірені нашими співробітниками
  • Реальні фото і відео локацій
2 люд.
40 хвилин
Використати до 30.11.2023
Доступно з 16 років

Як відбувається майстер-клас стейків для двох

Друзі відвідають індивідуальний майстер-клас. Вони готуватимуть на відкритому грилі разом із шеф-кухарем. Кожному учневі видадуть усі необхідні продукти й інвентар.

Кухар розповість про різні види стейків, дозрівання м'яса, ступені просмажування. Після вступної частини гості перейдуть до готування. Під керівництвом шефа клієнти зможуть приготувати стейки з овочами гриль на вибір: «Нью-Йорк», «Тендерлойн», «Ріб-Ай» чи «Шатобріан». В кінці заняття друзі продегустують свої страви просто в стейк-хаусі. На вибір клієнтам запропонують по келиху червоного вина, коктейлю «Вірджин Мері» або томатний сік.

Додаткова інформація

Вихід кожного стейка — 250-400 г.

Чому ми вибрали ресторан Sam's steak house

Заклад працює з 1996 року. Це перший стейк-хаус України.

Кухарі ресторану використовують преміальну яловичину від українських виробників. У меню представлений широкий вибір стейків вологого та сухого дозрівання. Одна з особливостей стейк-хаусу — власне міні-виробництво з ферментації м’яса. При підготовці його витримують у яловичому жирі за спеціальною технологією, розробленою запрошеними іноземними фахівцями. У результаті продукт набуває особливої м'якості та ніжності.

Стейки готуються на спеціальному лавовому грилі, що розігрівається до 650-700 градусів. Жар від нього рівномірно розподіляється по всій поверхні м'яса, завдяки чому воно виходить соковитим та смачним.

В енотеці Sam's steak house є сорти вин з Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції, України та Грузії. Також у ресторані представлена ​​ексклюзивна колекція односолодового віскі, яка налічує близько 100 позицій.

Місце проведення

Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.

Sam's Steak House - Ресторан
Графік можливих записів:

Понеділок-П'ятниця: 15:00, 17:00

Субота, Неділя: 12:00, 13:30, 15:30, 17:00

Фото 1 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 2 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 3 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 4 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 5 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 6 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 7 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 8 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 9 - Sam's Steak House - Ресторан
Фото 10 - Sam's Steak House - Ресторан

310 відгуків

користувач без аватара
Сергій
28 січня 2023
Дуже задоволений враженням. Крутий майстер-клас від шеф-повара закладу. Захопливо та якісно розповів про види м’яса, як воно ферментується та як правильно готувати. Шеф-повар дуже привітний і доступно все пояснює, відповідає на всі запитання. Ну і куштувати власноруч приготовлений стейк, це дуже круто. Раджу цей майстер-клас та ресторан, тут дійсно якісне м‘ясо, якому можна довіряти.
користувач Елена
Елена
24 грудня 2022
https://www.facebook.com/100001824073908
Давно хотіли побувати на кулінарному майстер-класі, але хотілось, щоб це був індивідуальний майстер-клас, а не як звичайно у групі. Нам все сподобалось. Повар доступно розповів про види стейків і як правильно їх готувати. Кожен обрав по стейку, що довподоби і ми їх приготували під наглядом професіонала. Паралельно приймались замовлення із залу і окрім майстер-класу по приготуванню стейків ми ще могли спостерігати безпосередньо як працює кухня на приготування замовлень для гостей ресторану. Дуже ввічливий персонал. Все дуже сподобалось.
користувач без аватара
Руслана
20 грудня 2022
Дуже класний майстер клас! Були с чоловіком і нам обом дуже сподобалося! Багато інформації про те які бувають стейкі, як вибирати, як готувати)
користувач Катерина
Катерина
14 грудня 2022
https://www.facebook.com/1040149195
Спасибо большое за шикарный мастер-класс. Было очень позновательно и вкусно. Мы с мужем остались очень довольны. Шеф-повар Сергей рассказал всё о мясе для стейка: каким должно быть "правильное" мясо, какие эпатапы его подготовки, и аж до самого приготовления. Это было очень увлекательно, время пролетело очень быстро. А потом был сам этап приготовления, где мы под его руковством притовили свои первые стейки. Получилось вкусно:) Если вы любите мясо и интересуетесь процессом приготовления стейков, вам понравиться!

Як працює покупка враження в подарунок або для себе

Крок 1
Виберіть дату та час, введіть свої контактні дані. Дата бронювання буде попередньою.
Крок 2
Оплатіть вартість враження. Якщо організатор враження не зможе надати послугу, гроші повернуться на ваш рахунок.
Крок 3
Підтвердження бронювання прийде вам в СМС і листі незабаром.
Крок 4
На враженні пред'явіть організатору номер бронювання — 13 цифр з листа-підтвердження.
Перевірені
враження
Ми ретельно підбираємо організаторів вражень. Співпрацюємо тільки з кращими у своїй сфері. Послугу тестує наш співробітник. На сайті — реальні фото і відео з локацій.
Без телефонних
дзвінків
Забронювати та оплатити послугу у нас на сайті швидше, ніж розмовляти та домовлятися з організатором враження безпосередньо.
Контроль якості
Після відвідування враження дізнаємося, як все відбулося. Якщо виникають запитання або невідповідності, вирішує все наша команда.
24/7 оплата та
бронювання
Оплата картою і бронювання online, тому доступна в будь-який зручний для вас час, а не в робочі години організатора враження.

Як виглядає подарунок або враження для себе

Фото - Підтвердження бронювання

Наші магазини

💡 Магазини та офіс працюють навіть без світла!

Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Ocean Plaza‎
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Ocean Plaza‎
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ «Проспект»
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ «Проспект»
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ DREAM yellow
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ DREAM yellow
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Lavina Mall
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Lavina Mall
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ «Аладдін»
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ «Аладдін»
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ «Район»
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ «Район»
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Smart Plaza
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Smart Plaza
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Retroville
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТЦ Retroville
Фото 1 - Магазин <b>bodo</b> в ТРЦ Respublika Park
Фото 2 - Магазин <b>bodo</b> в ТРЦ Respublika Park
Фото 1 - Офіс <b>bodo</b> на ст. м. «Либідська»
Фото 2 - Офіс <b>bodo</b> на ст. м. «Либідська»

Майстер-клас стейків для двох в Києві – Часті питання

Тривалість враження Майстер-клас стейків для двох в Києві : 40 хвилин

У враженні Майстер-клас стейків для двох в Києві може брати участь : 2 люд.

Майстер-клас стейків для двох в Києві купили : 4 861 раз

Перегляньте також

Фото - Гастровечір для двох
Працює зараз
150 відгуків
подарували 5 139 разів
Кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря італійського ресторану для пари. Друзі приготують основну страву та десерт. Шеф-кухар буде допомагати на кожному етапі.
Фото - Майстер-клас приготування морозива Gelarty
Ще не працюють
52 відгуки
подарували 3 599 разів
Створення холодних ласощів за класичним рецептом з нуля — з яєць, молока та вершків.
Фото - Майстер-клас молекулярної кухні
Працює зараз
74 відгуки
подарували 4 769 разів
Разом з професійним шефом учень приготує незвичайний борщ і каннеллоні, використовуючи прийоми молекулярної кухні. Він зможе продегустувати страви в закладі.