102305
 

Подаруй майстер-клас стейків для двох!

Приготування фірмової американської страви на кухні традиційного стейк-хауса. Разом з другом доведеться підсмажити на грилі по одному з класичних стейків — «Тендерлоін», «Рібай», «Портерхаус» або інші на вибір. Попередньо професійний кухар проведе невелику екскурсію, покаже, як зберігається і дозріває м'ясо, і присвятить гостей ресторану в технологію його приготування. Вихід готового стейка — до 300 г. Страву можна тут же продегустувати — до неї подадуть овочі-гриль і напої. детальніше...

2 люд. до 2 годин Використати до 30.04.2018
1 600 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 493 раз
2 людини
до 2 годин
Доступно з 18 років
Використати до 30.04.2018

Майстер-клас стейків для двох — що це?

Соковиті стейки з яловичини, приготовлені двома учасниками майстер-класу, які зможуть перейняти досвід у кухаря ресторану. Вони дізнаються, які етапи обробки проходить м'ясо, скільки видів стейків розрізняють і спробують застосувати отримані знання на практиці. Продукти, кухонні аксесуари та фартухи видадуть на місці. Кожна з готових страв буде важити близько 300 грам.

Як все відбувається?

Щасливчики потраплять на обладнану кухню ресторану Sam’s Steak House, де їх зустріне кухар. Він видасть учасникам фартухи і проведе їх у приміщення з холодильниками, в яких зберігається м'ясо. Після короткої екскурсії і знайомства з теорією Щасливчики перейдуть безпосередньо до приготування стейків. З 6 варіантів вони зможуть вибрати будь-який, а також визначитися з бажаним ступенем готовності. Кухар весь час знаходиться поруч і керує діями гостей ресторану. Наприкінці майстер-класу — фінальна дегустація.

6 класичних видів стейків на вибір

Назву і смакові якості стейків розрізняються в залежності від того, з якої частини бичка взято м'ясо. Учасники зможуть приготувати один з оригінальних стейків на вибір:

  • «Ті-боун»;
  • «Нью-Йорк»;
  • «Тендерлоін»;
  • «Рібай»;
  • «Портерхаус»;
  • «Прайм Ріб Антрекот».

Поетапна техніка приготування

Професійний кухар познайомить з усіма етапами, які проходить м'ясо, перш ніж його можна готувати. Гості ресторану дізнаються:

  • як дозріває м'ясо;
  • при якій температурі воно зберігається;
  • які ступені підсмажування розрізняють та ін.

Дегустація приготовлених стейків

Учасники майстер-класу обов'язково спробують страви, які вони приготували. Їм накриють столик в залі ресторану, подадуть стейки з овочами гриль і напоями.

Місце проведення враження:

Ресторан sam's steak house
м.Олімпійська, вул.Жилянська, 37 Показати на мапі

23 відгуків реальних людей

С
Саша
3 жовтня 2017
http://www.kozyr.top/стейки-первое-знакомство/

А
Алексей
3 жовтня 2017
Мастер класс проходил в Стейк хаусе. Я уже не первый раз в этом ресторане и это - действительно, отличное место. Отличная атмосфера, отличные ребята там работают. Интересно рассказали о разновидностях говядины и способах его подготовки (выдержке) до термической обработки. Именно последнее оказалось для меня новостью, так как думал, что практически любое свежее или размороженное мясо одинаково...
Мастер класс проходил в Стейк хаусе. Я уже не первый раз в этом ресторане и это - действительно, отличное место. Отличная атмосфера, отличные ребята там работают. Интересно рассказали о разновидностях говядины и способах его подготовки (выдержке) до термической обработки. Именно последнее оказалось для меня новостью, так как думал, что практически любое свежее или размороженное мясо одинаково вкусное. Само мясо готовится быстро и было интересно кушать в ресторане то что почти полностью приготовил сам )) На самом деле советы шеф-повара были настолько четкими, что сложно было приготовить невкусно )

В
Валерій
2 вересня 2017
Емоції позитивні. так тримайте !

24 серпня 2017
Добрый вечер! Еще пару часов назад были на мастер-классе приготовления стейков для двоих. И, как говорится, по горячим следам с послевкусием свеже-приготовленного, сочного стейка, спешу поделиться нашими впечетлениями. Было здорово и все понравилось, это ничего не сказать! Sam`s steak - это очень-очень позитивно-уютное, теплое и просто спокойное заведение с качественной кухней и огромным...
Добрый вечер! Еще пару часов назад были на мастер-классе приготовления стейков для двоих. И, как говорится, по горячим следам с послевкусием свеже-приготовленного, сочного стейка, спешу поделиться нашими впечетлениями. Было здорово и все понравилось, это ничего не сказать! Sam`s steak - это очень-очень позитивно-уютное, теплое и просто спокойное заведение с качественной кухней и огромным выбором приготовления вкусных блюд и, конечно же, стейками! Шеф-повар Анаталий, который проводил нам мастер - клас, профессионал своего дела; человек, который не просто творит с мясом вкусные шедевры, а еще и Мастер с большой буквы, человек, который любит свою профессию! Мы столько много узнали полезной и нужной информации: начиная от выбора мяса, его приготовлением и заканчивая подачей на стол, столько тонкостей, столько нюансов! Это был потрясающе прекрасный день, где мы не только приятно провели время, а еще получили бесценные знания в области приготовления стейков и побаловали свои животики вкусным мясом! Я считаю, такие мастер - классы необходимы всем и каждому, потому что здесь вы получаете и позитивные эмоции, и знания, которые помогают следить за своим здоровьем, качественно питаться и удивлять своих домочадцев, чем-то вкусненьким на кухне! Не ждите, что кто-то подарит это впечатление. Ходите на такие мастер-классы не раздумывая! Отдельное спасибо команде bodo за такую возможность получить впечатление и совместить полезное с приятным и команде ресторана Sam`s steak! Мы открыли для себя еще одно достойное заведение в Киеве, в которое теперь будем заглядывать чаще :)

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень