102305
 

Подаруй майстер-клас стейків для двох!

Приготування фірмової американської страви на кухні традиційного стейк-хауса. Разом з другом належить підсмажити на грилі по одному з класичних стейків — «Тендерлоін», «Рібай», «Портерхаус» або інші на вибір. Попередньо професійний кухар проведе невелику екскурсію, покаже, як зберігається і дозріває м'ясо, і ознайомить гостей ресторану з технологію його приготування. Вихід готового стейка — до 300 грамів. Страву можна продегустувати — до неї подадуть овочі-гриль і напої. детальніше

2 чол. до 2 годин Використати до 31.05.2017
2 людини
до 2 годин
Використати до 31.05.2017
Доступно з 18 років

Майстер-клас стейків для двох — що це?

Соковиті стейки з яловичини, приготовлені двома учасниками майстер-класу, які зможуть перейняти досвід у кухаря ресторану. Вони дізнаються, які етапи обробки проходить м'ясо, скільки видів стейків розрізняють і спробують застосувати отримані знання на практиці. Продукти, кухонне начиння і фартухи видадуть на місці. Кожна з готових страв буде важити близько 300 грам.

Як все проходить?

Щасливчики потраплять на обладнану кухню ресторану Sam’s Steak House, де їх зустріне кухар. Він видасть учасникам фартухи і проведе їх у приміщення з холодильниками, в яких зберігається м'ясо. Після короткої екскурсії і знайомства з теорією Щасливчики перейдуть безпосередньо до приготування стейків. З 6 варіантів вони зможуть вибрати будь-який, а також визначитися з бажаним ступенем готовності. Кухар весь час знаходиться поруч і керує діями гостей ресторану. Наприкінці майстер-класу — фінальна дегустація.

6 класичних видів стейків на вибір

Назву і смакові якості стейків розрізняються в залежності від того, з якої частини бичка взято м'ясо. Учасники зможуть приготувати один з оригінальних стейків на вибір:

  • «Ті-боун»
  • «Нью-Йорк»
  • «Тендерлоін»
  • «Рібай»
  • «Портерхаус»
  • «Прайм Ріб Антрекот»

Поетапна техніка приготування

Професійний кухар познайомить з усіма етапами, які проходить м'ясо, перш ніж його можна готувати. Гості ресторану дізнаються:

  • як дозріває м'ясо
  • при якій температурі зберігається
  • які ступені підсмажування розрізняють та ін.

Дегустація приготовлених стейків

Учасники майстер-класу обов'язково спробують страви, які вони приготували. Їм накриють столик в залі ресторану, подадуть стейки з овочами гриль і напоями.

Місце проведення враження

2 відгуки від реальних людей