102305
 

Подаруй майстер-клас стейків для двох!

Приготування фірмового американського страви на кухні традиційного стейк-хауса. Разом з другом належить підсмажити на грилі по одному з класичних стейків — «Тендерлоін», «Рибай», «Портерхаус» або інші на вибір. Попередньо професійний кухар проведе невелику екскурсію, покаже, як зберігається і дозріває м'ясо, і присвятить гостей ресторану в технологію його приготування. Вихід готового стейка — до 300 грам. Страву можна тут же продегустувати — до нього подадуть овочі-гриль і напої. подробнее...

2 чол. до 2 годин Використати до 31.10.2017
1 600 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 303 раз
2 людини
до 2 годин
Доступно з 18 років
Використати до 31.10.2017

Майстер-клас стейків для двох — що це?

Соковиті стейки з яловичини, приготовлені двома учасниками майстер-класу, які зможуть перейняти досвід у кухаря ресторану. Вони дізнаються, які етапи обробки проходить м'ясо, скільки видів стейків розрізняють і спробують застосувати отримані знання на практиці. Продукти, кухонне начиння і фартухи видадуть на місці. Кожна з готових страв буде важити близько 300 грам.

Як все проходить?

Щасливчики потраплять на обладнану кухню ресторану Sam’s Steak House, де їх зустріне кухар. Він видасть учасникам фартухи і проведе їх у приміщення з холодильниками, в яких зберігається м'ясо. Після короткої екскурсії і знайомства з теорією Щасливчики перейдуть безпосередньо до приготування стейків. З 6 варіантів вони зможуть вибрати будь-який, а також визначитися з бажаним ступенем готовності. Кухар весь час знаходиться поруч і керує діями гостей ресторану. Наприкінці майстер-класу — фінальна дегустація.

6 класичних видів стейків на вибір

Назву і смакові якості стейків розрізняються в залежності від того, з якої частини бичка взято м'ясо. Учасники зможуть приготувати один з оригінальних стейків на вибір:

  • «Ті-боун»
  • «Нью-Йорк»
  • «Тендерлоін»
  • «Рібай»
  • «Портерхаус»
  • «Прайм Ріб Антрекот»

Поетапна техніка приготування

Професійний кухар познайомить з усіма етапами, які проходить м'ясо, перш ніж його можна готувати. Гості ресторану дізнаються:

  • як дозріває м'ясо
  • при якій температурі зберігається
  • які ступені підсмажування розрізняють та ін.

Дегустація приготовлених стейків

Учасники майстер-класу обов'язково спробують страви, які вони приготували. Їм накриють столик в залі ресторану, подадуть стейки з овочами гриль і напоями.

Місце проведення враження:

Ресторан sam's steak house
м.олімпійская, вул.жилянська, 37 Показати на мапі

12 відгуків реальних людей

15 травня 2017
Добрый день. У мужа был День рождения, так как он любит стейки, решила сделать ему подарок "мастер-класс стейков, который проходил в Sam's steak house г.Киев, ул.Жилянская, 37. Шеф-повар Сергей рассказал много интересной и полезной информации по подготовке мяса и как правильно готовить на гриле. Мужу подарок понравился. Обслуживание в ресторане хорошее. Рекомендую.

6 квітня 2017
Сертификат подарила мне подруга и еще один я решила докупить, чтобы пойти вместе с мужем. Представляла себе, что как часто бывпает, мы прийдем, нам быстро все расскажут, пожарят стейк и отправят домой. Но все было абсолютно не так, начиная от входа в любимый ресторан, заканчивая всем процессом - я была очень приятно удивлена!!!!! Мастер-класс оказался просто шикарным!!! Су-шеф Константин очень...
Сертификат подарила мне подруга и еще один я решила докупить, чтобы пойти вместе с мужем. Представляла себе, что как часто бывпает, мы прийдем, нам быстро все расскажут, пожарят стейк и отправят домой. Но все было абсолютно не так, начиная от входа в любимый ресторан, заканчивая всем процессом - я была очень приятно удивлена!!!!! Мастер-класс оказался просто шикарным!!! Су-шеф Константин очень интересно рассказывал не только про виды стейков, их прожарку, их приготовление и мариновку, но и поделился секретиками правильного выбора мяса на рынке. Отвечал на все вопросы, очень воодушевленно рассказывал о каждой мелочи, потом устроил нам целую фотосессию. Я вместе с мужем были просто мега довольны. Вот от всей души - всем советую.

Д
Дмитрий
27 березня 2017
Подарила мне жена, с умыслом что готовить буду для нее). В самом СЭМ СТЕЙК хаузе встретили нас тепло, жену пригласили сесть на ближайший к моему рабочему месту стол. Мне провели урок по выбору мяса, как его подготовить к жарке и тд. Шеф повар уделил отдельное внимание всем моим вопросам, дал мне возможность самому поработать с грилем. Очень приятно что на мастер классе всего 2 человека-я и шеф...
Подарила мне жена, с умыслом что готовить буду для нее). В самом СЭМ СТЕЙК хаузе встретили нас тепло, жену пригласили сесть на ближайший к моему рабочему месту стол. Мне провели урок по выбору мяса, как его подготовить к жарке и тд. Шеф повар уделил отдельное внимание всем моим вопросам, дал мне возможность самому поработать с грилем. Очень приятно что на мастер классе всего 2 человека-я и шеф повар. После приготовления мне подали мой стейк с овощами гриль и красным вином-супер! Рекомендую!

27 березня 2017
Замечательный мастер-класс! Очень-очень понравилось! Выбрали "ВИП мастер-класс с шеф-поваром", Сергей (шеф-повар) доступно и интересно рассказал нам все о стейках. Дал много полезных советов. Пробовали и другие блюда в ресторане. Все вкусно. Персонал дружелюбный и гостеприимный. Советую!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень