Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох

Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох у Києві


Працює зараз
Фото 2 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 3 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 4 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 5 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 6 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 7 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 8 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 9 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
Фото 10 - Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох
купили 7 разів
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
  • Ціни не відрізняються від наших партнерів
  • Враження перевірені нашими співробітниками
  • Реальні фото і відео локацій
2 люд.
40 хв.
Використати до 31.12.2024
Доступно з 16 років

Як відбувається дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох

Клієнти скуштують преміальні стейки з елітної мармурової яловичини Ваґю — найніжнішого та найдорожчого м'яса у світі.

Спочатку на гостей чекає лекція від шеф-кухаря. Він розповість про особливості цього м'яса та навчить правильно готувати з нього стейки.

Потім під наглядом шеф-кухаря гості самостійно приготують стейки. Це може бути «Шатобріан», «Стріплойн», «Рібай» або «Філе-міньйон». Кожен зробить по 400 г Ваґю чи Кобе — окремого різновиду Ваґю, яке виробляють лише на одній японській фермі в префектурі Хего. Готові страви вони зможуть продегустувати в ресторані. Також клієнтам запропонують по келиху вина чи соку.

Чому ми вибрали Ribson Steak House

Головна філософія ресторану — розвиток культури споживання правильно приготованих стейків.

Співзасновник і бренд-шеф Ribson Steak House — Олексій Повторейко. Його основний гастрономічний посил — відчувати смак чистого м'яса без трав чи інших ароматичних приправ. Тому до стейків у ресторані додають лише сіль і перець. Там вважають, що найкращий оформлювач для стейка — його ідеальне прожарювання.

У ресторані представлені стейки багатьох провідних країн світу з виробництва м'яса як сухої, так і вологої ферментації. У тому числі тут готують страви із високоякісного мармурового м'яса герефордської породи корів, елітної яловичини Ваґю та Кобе.

Один із закладів Ribson Steak House у 2020 році отримав премію «Сіль» як найкращий м'ясний ресторан України.

Місце проведення

Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.

Ribson Steak House
Графік можливих записів:

Понеділок, Вівторок: Вихідний

Середа-Неділя: 14:00-16:00

Фото 1 - Ribson Steak House
Фото 2 - Ribson Steak House
Фото 3 - Ribson Steak House
Фото 4 - Ribson Steak House
Фото 5 - Ribson Steak House
Фото 6 - Ribson Steak House
Фото 7 - Ribson Steak House
Фото 8 - Ribson Steak House
Фото 9 - Ribson Steak House

1 відгук

користувач без аватара
Софія
5 травня 2023
Шикарное впечатление! очень эксклюзивное! нам все очень понравилось

Як працює покупка враження в подарунок або для себе

Крок 1
Виберіть дату та час, введіть свої контактні дані. Дата бронювання буде попередньою.
Крок 2
Оплатіть вартість враження. Якщо організатор враження не зможе надати послугу, гроші повернуться на ваш рахунок.
Крок 3
Підтвердження бронювання прийде вам в СМС і листі незабаром.
Крок 4
На враженні пред'явіть організатору номер бронювання — 13 цифр з листа-підтвердження.
Перевірені
враження
Ми ретельно підбираємо організаторів вражень. Співпрацюємо тільки з кращими у своїй сфері. Послугу тестує наш співробітник. На сайті — реальні фото і відео з локацій.
Без телефонних
дзвінків
Забронювати та оплатити послугу у нас на сайті швидше, ніж розмовляти та домовлятися з організатором враження безпосередньо.
Контроль якості
Після відвідування враження дізнаємося, як все відбулося. Якщо виникають запитання або невідповідності, вирішує все наша команда.
24/7 оплата та
бронювання
Оплата картою і бронювання online, тому доступна в будь-який зручний для вас час, а не в робочі години організатора враження.

Як виглядає подарунок або враження для себе

Фото - Підтвердження бронювання

Наші магазини

Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ «Проспект»
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ «Проспект»
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Lavina Mall
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Lavina Mall
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ «Аладдін»
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ «Аладдін»
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ «РайON»
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ «РайON»
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Smart Plaza
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Smart Plaza
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Retroville
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Retroville
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Ocean Plaza‎
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Ocean Plaza‎

Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох у Києві – Часті питання

Тривалість враження Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох у Києві : 40 хв.

У враженні Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох у Києві може брати участь : 2 люд.

Дегустація японської мармурової яловичини Ваґю для двох у Києві купили : 7 разів

Перегляньте також

Фото - Екскурсія на екоферму з дегустацією для двох
Сезонно не працює
2 відгуки
подарували 472 рази
Гості побачать приміщення господарства. Після на них чекає дегустація козячого сиру.
Доступно з травня до жовтня
Фото - Дегустація крафтового пива для компанії
Працює зараз
189 відгуків
подарували 6 191 разів
Бармен розповість про 7 сортів крафтового пива, після чого друзі продегустують напої.
Фото - Дегустація вин для компанії
Працює зараз
754 відгуки
подарували 17 235 разів
Професійний сомельє розповість гостям про всі етапи дегустації та розкриє секрети поєднання із закусками. Друзів навчать оцінювати аромат, колір, смак і консистенцію вина.