Майстер-клас зі створення молочного шоколаду методом темперування. Ця техніка передбачає нагрівання та охолоджування до певних температур, щоб поверхня десерту була ніжною на смак і не біліла від холоду. Поки плитка буде застигати в холодильнику, кондитер запропонує зробити цукерки. Після закінчення приготувань можна зайняти місце в залі та продегустувати солодощі. На додаток учням нададуть напій. За бажанням шоколад упакують у коробочку, щоб скуштувати його вдома. Заняття проходить у групі від 2 до 10 осіб.
Чому ми вибрали «Львівську майстерню шоколаду»
Для приготування солодощів використовується європейська сировина високої якості та натуральні інгредієнти без штучних домішок. Кожен створить плитку шоколаду і цукерки загальною вагою 500 г. Наприкінці заняття учням видадуть сертифікати про проходження майстер-класу. Кондитер надасть кухонний інвентар, фартухи та за необхідності рукавички.
Місце проведення
Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Львівська майстерня шоколаду (Київ)http://www.chocolate.lviv.ua/м. Олімпійська, вул. Антоновича, 45м. Контрактова площа, Андріївський узвіз, 2Бм. Дарниця, вул. Будівельників, 40
Можливість привітати людину, якщо не виходить особисто вручити подарунок. Лист із побажаннями від вас і сертифікатом на враження надішлеться в потрібну дату та час на e-mail імениннику. Копія сертифіката доставляється на ваш e-mail одночасно з відправкою отримувачу в той час, який ви вказали.
44 відгуки