102242
 

Подаруй таємниці молекулярної кухні для двох!

Молекулярна гастрономія — на майстер-класі належить приготувати холодні равіолі з гарбузового фрешу, ікру з апельсинового соку і їстівні йогуртові сфери. Це не магія і не алхімія, а висока кулінарне мистецтво. Секрети основних прийомів молекулярної кухні відкриє кухар ресторану. На прикладі однієї страви він розповість про технології приготування — сферификации і желефикации продуктів. Майстер-клас розрахований на двох учасників. Вони навчаться готувати молекулярне страву, а після продегустрируют його. Для фінальної презентації використовується гарячий сухий лід.  подробнее...

2 чол. до 90 хвилин Використати до 31.12.2017
2 000 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 295 раз
2 людини
до 90 хвилин
Проходить у групі
Використати до 31.12.2017

Таємниці молекулярної кухні для двох — що це?

Молекулярна кухня уміє вводити в оману: кетчуп цілком може виявитися гелем з вишневого соку, а ікра — солодкою на смак. Озброївшись набором хімічних прийомів, кухар на майстер-класі створить нову страву з неймовірною формою, ароматом, кольором та подачею. Можна освоїти 2 основні технології, які лягли в основу гастрономічної алхімії, і повторити рецептуру в домашніх умовах. Вийде приготувати равіолі з гарбузового фрешу з йогуртовими сферами та апельсиновою ікрою.

Як все відбувається?

Майстер-клас для Щасливчиків пройде в елітному ресторані Whisky Corner, де для заняття підготують усі необхідні продукти й кухонний інвентар. Кухар розповість про основні прийоми молекулярної кухні й покаже гостям, як втілити їх на практиці. Спочатку Щасливчики спробують приготувати «тісто» для равіолі з фрешу гарбуза, потім зроблять ікринки з соку апельсина та вершкові капсули з рідиною всередині. Разом із кухарем вони прикрасять готову страву й подадуть з сухим льодом. Наприкінці майстер-класу — дегустація.

Знайомство з основними процесами молекулярної кухні

Ключові процеси молекулярної кухні — сферифікація та желефікація — покликані не тільки змінити зовнішній вигляд та текстуру звичних продуктів, але й підкреслити їх смак. Вийде освоїти обидві технології:

  • сферифікація перетворить будь-яку рідину в капсулу з щільними стінками
  • желефікація дозволить згустити сік або фреш за допомогою реактивів на основі морських водоростей (агар-агару або альгіну)

Приготування власної молекулярної страви

На майстер-класі вийде приготувати гарбузові равіолі, фаршировані сиром маскарпоне, і подати їх разом з ікрою із апельсинового соку та сферами з вершків і сметани. Наприкінці майстер-класу передбачена дегустація.

Реально повторити в домашніх умовах

Знання, отримані на майстер-класі, легко повторити в домашніх умовах за наявності відповідних інгредієнтів. Кухар підкаже, де можна придбати загусники для молекулярних експериментів, і докладно розповість про необхідні пропорції.

Місце проведення враження:

Ресторан Whisky Corner
м. Майдан Незалежності, вул. Софіївська, 16/16 Показати на мапі

4 відгуки від реальних людей

20 червня 2017
Впечатление "Тайны молекулярной кухни" - это безумно интересно.Даже если вы не любитель готовить, возможность создать самому икру из апельсинового сока или сферу из сметаны - однозначно вызовет восторг. Вы, под чутким руководством опытного шефа приготовите блюдо, которое сами же и протестируете.Непринужденная обстановка, увлекательный рассказ профессионала и сама подача блюда - на высоте...
Впечатление "Тайны молекулярной кухни" - это безумно интересно.Даже если вы не любитель готовить, возможность создать самому икру из апельсинового сока или сферу из сметаны - однозначно вызовет восторг. Вы, под чутким руководством опытного шефа приготовите блюдо, которое сами же и протестируете.Непринужденная обстановка, увлекательный рассказ профессионала и сама подача блюда - на высоте. Однозначно рекомендую. P.S И огромное спасибо ресторану за таких отличных профи. А "Bodo" за возможность насладиться таким искусством.

Т
Татьяна
10 лютого 2017
Незабываемый и необычный опыт. Мне нравится готовить, но никогда не пробовала приготовить что-то подобное. Замечательный мастер-класс, Вы конечно не научитесь всему и сразу и не станете гуру молекулярной кухни, но получите массу удовольствия и реальное Впечатление. Спасибо ребятам из ресторана, просто и доступно все рассказали и показали. Хотела загрузить фотографию, но в отзовике нет такой функции.

19 травня 2016
Самый долгожданный мастер класс по молекулярной кухне и самые яркие впечатления! Я испытала эмоциональный, культурный и гастрономический восторг!!!! Это было что-то нереальное, знакомые продукты, вкусы и совершенно непривычная форма и процесс приготовления блюда. На мастер классе мы приготовили равиоли из тыквенного фреша с начинкой из сыра маскарпоне, йогуртовые сферы и икру...
Самый долгожданный мастер класс по молекулярной кухне и самые яркие впечатления! Я испытала эмоциональный, культурный и гастрономический восторг!!!! Это было что-то нереальное, знакомые продукты, вкусы и совершенно непривычная форма и процесс приготовления блюда. На мастер классе мы приготовили равиоли из тыквенного фреша с начинкой из сыра маскарпоне, йогуртовые сферы и икру из апельсина!!! Само название, форма блюда и презентация с использованием сухого льда интригует, а вкус…. умммм, он незабываемый, божественный, великолепный!!!!! Огромное спасибо Бодо и профессионалу своего дела, Шеф-повару Алексею Повторейко за незабываемые эмоции и за то, что поделились со мной тонкостями молекулярной кухни!!!! Вы вдохновили меня на новые кулинарные эксперименты. Рекомендую всем гурманам и тем, кто просто любит готовить и экспериментировать!!!!

М
Маша
15 квітня 2016
Огромное спасибо компании "Бодо" и повару Андрею! Было очень интересно. Это впервые, когда я посетила мастер-класс кулинарный, и это впервые, когда я вышла оттуда с горящими глазами. То, что показывает Андрей, и просто и невероятно одновременно. А самое интересное - пробовать результат!!!!! Желе из тыквы на вкус как тыквенная каша из детства, икра и гель действительно апельсиновые...
Огромное спасибо компании "Бодо" и повару Андрею! Было очень интересно. Это впервые, когда я посетила мастер-класс кулинарный, и это впервые, когда я вышла оттуда с горящими глазами. То, что показывает Андрей, и просто и невероятно одновременно. А самое интересное - пробовать результат!!!!! Желе из тыквы на вкус как тыквенная каша из детства, икра и гель действительно апельсиновые. Всем советую сходить. Я весь мастер-класс наблюдала за поваром с разинутым ртом. То, что он делает, - невероятно!!!!!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень