102242
 

Подаруй таємниці молекулярної кухні для двох!

Молекулярна гастрономія — на майстер-класі належить приготувати холодні равіолі з гарбузового фрешу, ікру з апельсинового соку і їстівні йогуртові сфери. Це не магія і не алхімія, а висока кулінарне мистецтво. Секрети основних прийомів молекулярної кухні відкриє кухар ресторану. На прикладі однієї страви він розповість про технології приготування — сферификации і желефикации продуктів. Майстер-клас розрахований на двох учасників. Вони навчаться готувати молекулярне страву, а після продегустрируют його. Для фінальної презентації використовується гарячий сухий лід.  детальніше...

2 люд. до 90 хвилин Використати до 28.02.2019
2 000 грн. У наявності
Подарувати Вже в подарунку
подарували вже 504 раз
2 людини
до 90 хвилин
Проходить у групі
Використати до 28.02.2019

Таємниці молекулярної кухні для двох — що це?

Молекулярна кухня уміє вводити в оману: кетчуп цілком може виявитися гелем з вишневого соку, а ікра — солодкою на смак. Озброївшись набором хімічних прийомів, кухар на майстер-класі створить нову страву з неймовірною формою, ароматом, кольором та подачею. Можна освоїти 2 основні технології, які лягли в основу гастрономічної алхімії, і повторити рецептуру в домашніх умовах. Вийде приготувати равіолі з гарбузового фрешу з йогуртовими сферами та апельсиновою ікрою.

Як все відбувається?

Майстер-клас для Щасливчиків пройде в елітному ресторані Whisky Corner, де для заняття підготують усі необхідні продукти й кухонний інвентар. Кухар розповість про основні прийоми молекулярної кухні й покаже гостям, як втілити їх на практиці. Спочатку Щасливчики спробують приготувати «тісто» для равіолі з фрешу гарбуза, потім зроблять ікринки з соку апельсина та вершкові капсули з рідиною всередині. Разом із кухарем вони прикрасять готову страву й подадуть з сухим льодом. Наприкінці майстер-класу — дегустація.

Знайомство з основними процесами молекулярної кухні

Ключові процеси молекулярної кухні — сферифікація та желефікація — покликані не тільки змінити зовнішній вигляд та текстуру звичних продуктів, але й підкреслити їх смак. Вийде освоїти обидві технології:

  • сферифікація перетворить будь-яку рідину в капсулу з щільними стінками
  • желефікація дозволить згустити сік або фреш за допомогою реактивів на основі морських водоростей (агар-агару або альгіну)

Приготування власної молекулярної страви

На майстер-класі вийде приготувати гарбузові равіолі, фаршировані сиром маскарпоне, і подати їх разом з ікрою із апельсинового соку та сферами з вершків і сметани. Наприкінці майстер-класу передбачена дегустація.

Реально повторити в домашніх умовах

Знання, отримані на майстер-класі, легко повторити в домашніх умовах за наявності відповідних інгредієнтів. Кухар підкаже, де можна придбати загусники для молекулярних експериментів, і докладно розповість про необхідні пропорції.

Ми вибрали кращого партнера

Ми дуже ретельно підходимо до вибору місць надання вражень. Перед тим як почати співпрацю, ми проводимо тестування якості надання послуг. Ви можете бути впевнені в своєму виборі!
Whisky Corner - Ресторан
м. Майдан Незалежності, вул. Софіївська, 16/16 Показати на мапі

4 відгуки

20 червня 2017
Впечатление "Тайны молекулярной кухни" - это безумно интересно.Даже если вы не любитель готовить, возможность создать самому икру из апельсинового сока или сферу из сметаны - однозначно вызовет восторг. Вы, под чутким руководством опытного шефа приготовите блюдо, которое сами же и протестируете.Непринужденная обстановка, увлекательный рассказ профессионала и сама подача блюда - на высоте...
Впечатление "Тайны молекулярной кухни" - это безумно интересно.Даже если вы не любитель готовить, возможность создать самому икру из апельсинового сока или сферу из сметаны - однозначно вызовет восторг. Вы, под чутким руководством опытного шефа приготовите блюдо, которое сами же и протестируете.Непринужденная обстановка, увлекательный рассказ профессионала и сама подача блюда - на высоте. Однозначно рекомендую. P.S И огромное спасибо ресторану за таких отличных профи. А "Bodo" за возможность насладиться таким искусством.

Т
Татьяна
10 лютого 2017
Незабываемый и необычный опыт. Мне нравится готовить, но никогда не пробовала приготовить что-то подобное. Замечательный мастер-класс, Вы конечно не научитесь всему и сразу и не станете гуру молекулярной кухни, но получите массу удовольствия и реальное Впечатление. Спасибо ребятам из ресторана, просто и доступно все рассказали и показали. Хотела загрузить фотографию, но в отзовике нет такой функции.

19 травня 2016
Самый долгожданный мастер класс по молекулярной кухне и самые яркие впечатления! Я испытала эмоциональный, культурный и гастрономический восторг!!!! Это было что-то нереальное, знакомые продукты, вкусы и совершенно непривычная форма и процесс приготовления блюда. На мастер классе мы приготовили равиоли из тыквенного фреша с начинкой из сыра маскарпоне, йогуртовые сферы и икру...
Самый долгожданный мастер класс по молекулярной кухне и самые яркие впечатления! Я испытала эмоциональный, культурный и гастрономический восторг!!!! Это было что-то нереальное, знакомые продукты, вкусы и совершенно непривычная форма и процесс приготовления блюда. На мастер классе мы приготовили равиоли из тыквенного фреша с начинкой из сыра маскарпоне, йогуртовые сферы и икру из апельсина!!! Само название, форма блюда и презентация с использованием сухого льда интригует, а вкус…. умммм, он незабываемый, божественный, великолепный!!!!! Огромное спасибо Бодо и профессионалу своего дела, Шеф-повару Алексею Повторейко за незабываемые эмоции и за то, что поделились со мной тонкостями молекулярной кухни!!!! Вы вдохновили меня на новые кулинарные эксперименты. Рекомендую всем гурманам и тем, кто просто любит готовить и экспериментировать!!!!

М
Маша
15 квітня 2016
Огромное спасибо компании "Бодо" и повару Андрею! Было очень интересно. Это впервые, когда я посетила мастер-класс кулинарный, и это впервые, когда я вышла оттуда с горящими глазами. То, что показывает Андрей, и просто и невероятно одновременно. А самое интересное - пробовать результат!!!!! Желе из тыквы на вкус как тыквенная каша из детства, икра и гель действительно апельсиновые...
Огромное спасибо компании "Бодо" и повару Андрею! Было очень интересно. Это впервые, когда я посетила мастер-класс кулинарный, и это впервые, когда я вышла оттуда с горящими глазами. То, что показывает Андрей, и просто и невероятно одновременно. А самое интересное - пробовать результат!!!!! Желе из тыквы на вкус как тыквенная каша из детства, икра и гель действительно апельсиновые. Всем советую сходить. Я весь мастер-класс наблюдала за поваром с разинутым ртом. То, что он делает, - невероятно!!!!!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Фіолетова
  • Happy gift
  • Коханій
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень