Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.

Майстер-клас випікання хліба

купили вже 16 разів
1500 грн 1 люд. до 6 годин
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
1 людей
до 6 годин
Проходить у групі
Доступно з 16 років
Використати до 30.04.2021
Все необхідне видається

Як відбувається майстер-клас випікання хліба

Клієнт вирушить до школи пекарів. Майстер-клас пройде в групі інших учасників. На місці учневі видадуть фартух і всі необхідні продукти. Заняття передбачає випікання трьох видів хліба.

Етапи майстер-класу:

  • Оброблення трьох видів тіста, які напередодні приготує шеф-кухар. Їм нададуть попередню форму та залишать підходити.
  • Теоретична частина. Пекар розповість про кожен вид тіста, температури, закваски та ферментацію. Він сам буде замішувати масу, а учасники заняття — спостерігати за процесом.
  • Остаточне формування хліба. Тісту нададуть форму багета, круглого хліба тощо.
  • Перерва (поки тісто буде перебувати на розстойці).
  • Випікання буханок.

Після заняття готовий хліб можна забрати із собою або скуштувати на місці. Учаснику видадуть сертифікат про проходження майстер-класу.

Додаткова інформація

  • Послуга проходить у групі до 8 осіб.
  • Майстер-клас може закінчитися на годину раніше, якщо група маленька, а учасники швидко засвоюють матеріал заняття.

Чому ми вибрали Denys Suhoviy Bakery School

Denys Suhoviy Bakery School — перша в Україні професійна школа пекарів і єдине місце, де заняття з пекарського ремесла проходять у форматі практики. Тут можна опанувати технологію випікання різного хліба: від французького пшеничного до німецьких і прибалтійських заварних темних видів.

Засновник Денис Суховій є членом журі національної ресторанної премії «Сіль», бренд-шефом пекарні Chef Bakery, засновником Гільдії пекарів України та шеф-інструктором школи. Майстерності хлібопечення він навчався в Еріка Кейзера, який входить в десятку кращих пекарів світу.

Школа велику увагу приділяє вибору сировини для хліба. В основному використовують продукти національного походження. Якщо для тієї чи іншої випічки потрібні інгредієнти, які не виробляються в Україні, купують імпортні.

У Denys Suhoviy Bakery School вважають, що неприпустимо йти на компроміси, коли мова йде про сировину. Тут не використовують ті продукти у випіканні хліба, які не їв би сам шеф-інструктор Денис Суховій.

Місце проведення

Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.

Denys Suhoviy Bakery School (м. Теремки)
м. Київ, вул. Велика Окружна, 110а
Графік можливих записів:

Понеділок-Неділя: 11:00

3 відгуки

Сергей
21 липня 2020
Ходили с девушкой на этот мк. Хороший повар, интересно рассказывает и параллельно показывает, как все правильно делать. Давно хотел сходить на занятие именно от него. Хлеб получился очень вкусным. Спасибо за интересный опыт.
Татьяна
23 лютого 2020
https://www.facebook.com/1465290479
Мастер класс очень понравился! Прсещала мастер-классы других школ (не выпечка), но этот приятно выделяется на фоне остальных способом подачи информации. Инстркутор Денис был очень внимательными и отвечал на все возникающие по ходу вопросу. С удовольствием посещу занятия в этой школе еще раз!
Наталья
20 грудня 2019
"Мастер-класс выпечки хлеба" получила в подарок от подруг. Я очень люблю готовить, но настоящий хлеб печь еще никогда не пробовала. А теперь рада, что удалось освоить этот навык под руководством настоящего профи. Мастер-класс очень интересный, познавательный и подробный. Оказывается, если печь хлеб правильно, от него не поправляются. Столько тонкостей существует, о которых я узнала именно на этом мастер-классе. Не знаю, существует ли лучшая школа пекарей, чем эта. Я очень довольна! Спасибо компании "Бодо", которая предоставляет услуги на супер-уровне.

Як буде виглядати подарунок

Можливість привітати людину, якщо не виходить особисто вручити подарунок. Лист із побажаннями від вас і сертифікатом на враження надішлеться в потрібну дату та час на e-mail імениннику. Копія сертифіката доставляється на ваш e-mail одночасно з відправкою отримувачу в той час, який ви вказали.