15961
 

Подаруй урок приготування суші для двох!

Професійний кухар навчить тонкощам приготування найпопулярніших страв японської кухні! Яких саме — залежить від 3-х запропонованих програм майстер-класу. Усі необхідні інгредієнти надаються, а в ході заняття сушистів-посатківців учать правильно підбирати продукти, розкривають секрети приготування рису та оформлення японських страв. Усього можна приготувати 4-5 японських страв. Заняття проходить у невеликій групі. Це дозволяє в кінці уроку влаштувати апетитну дегустацію власних творів східної кухні. детальніше

2 чол. до 3 годин Використати до 31.05.2017
2 людини
до 3 годин
Використати до 31.05.2017
Все необхідне видається
Доступно з 12 років
Проходить у групі

Майстер-клас суші для двох — що це?

Знайомство з секретами рецептури найпопулярніших страв японської кухні. Під час майстер-класу вийде приготувати 4-5 кулінарних шедеврів, у залежності від програми заняття. Навчання проходить у невеликій групі до 8 осіб. Завершить урок дегустація приготовлених страв, а також можливість почути оцінку своїх здібностей від профі.

Як все відбувається?

Щасливчики опиняться у затишному приміщенні, де на них чекає знайомство з професійним кухарем, який знає про японську кухню усе й навіть більше. Він навчить вибирати якісні продукти, тонко нарізати їх, правильно варити й готувати рис, а також іншим східним премудростям. Потім почнеться практичне заняття — Щасливчики будуть готувати різні види японських страв під чітким керівництвом викладача. Для цього кожному нададуть необхідні інгредієнти. А коли все буде приготовано, Щасливчики зможуть насолодитися вишуканою дегустацією.

Цікаві програми майстер-класів

На занятті можна навчитися готувати відразу декілька японських страв. А яких — залежить від запропонованої програми:

  • варіант №1 — рол Філадельфія із сьомгою, рол Каліфорнія з окунем унагі, рол Футомакі Спайс із окунем та сьомгою, хенд рол Ясай, гункани з «чукою»
  • варіант №2 — Чорний дракон із окунем унагі, Червоний дракон із сьомгою, Зелений дракон із авокадо, місо суп із шитакі
  • варіант №3 — Тобіко зі сніговим крабом, Кимчи з мідіями, обпалений рол із сьомгою, Боніто з соусом унагі і солодкий рол Темпура з фруктами і шоколадним топпінгом

Смачна дегустація

Після заняття відбудеться смачна дегустація у компанії інших учасників майстер-класу. Вони зможуть не тільки оцінити страви один одного, але й почути думку експерта. Готові кулінарні шедеври можна забрати з собою і насолодитися ними в домашній обстановці.

Різноманітність заморських продуктів

Усі необхідні інгредієнти для приготування страв видадуть на місці. Це буде готовий рис особливого сорту, морепродукти, соєвий соус, овочі та інші продукти найвищої якості, які є родзинками японської кухні!

Місце проведення враження

106 відгуків реальних людей