15961
 

Подаруй майстер-клас суші для двох!

Професійний кухар навчить тонкощам приготування найпопулярніших страв японської кухні! Яких саме — залежить від 3-х запропонованих програм майстер-класу. Всі необхідні інгредієнти надаються, а в ході заняття початківців сушистів вчать правильно підбирати продукти, розкривають секрети приготування рису та оформлення японських страв. Всього можна приготувати 4-5 японських страв. Заняття проходить у невеликій групі, що дозволяє в кінці уроку влаштувати апетитну дегустацію власних творів східної кухні. детальніше...

2 люд. до 2,5 годин Використати до 31.03.2019
2 людини
до 2,5 годин
Все необхідне видається
Проходить у групі
Доступно з 12 років
Використати до 31.03.2019

Майстер-клас суші для двох — що це?

Знайомство з секретами рецептури найпопулярніших страв японської кухні. Під час майстер-класу вийде приготувати 4-5 кулінарних шедеврів в залежності від програми заняття. Навчання проходить у невеликій групі до 8 осіб. Завершить урок дегустація приготовлених страв, а також можливість почути оцінку своїх здібностей від профі.

Як все відбувається?

Щасливчики опиняться у затишному приміщенні, де на них чекає знайомство з професійним кухарем, який знає про японську кухню усе й навіть більше. Він навчить вибирати якісні продукти, тонко нарізати їх, правильно варити й готувати рис, а також іншим східним секретам. Потім почнеться практичне заняття — Щасливчики будуть готувати різні види японських страв під чітким керівництвом викладача. Для цього кожному нададуть необхідні інгредієнти. А коли все буде приготовано, Щасливчики зможуть насолодитися вишуканою дегустацією.

Цікаві програми майстер-класів

На занятті можна навчитися готувати одразу декілька японських страв. У студії пропонують три різних меню для майстер-класів. Ознайомитися з датами проведення кожного з них можна на сайті партнера. Програми:

  • варіант №1 — рол Філадельфія із сьомгою, рол Каліфорнія з окунем унагі, рол Футомакі Спайс із окунем та сьомгою, хенд рол Ясай, гункани з «чукою»;
  • варіант №2 — Чорний дракон із окунем унагі, Червоний дракон із сьомгою, Зелений дракон із авокадо, місо суп із шитакі;
  • варіант №3 — Тобіко зі сніговим крабом, Кімчі з мідіями, обпалений рол із сьомгою, Боніто з соусом унагі і солодкий рол Темпура з фруктами і шоколадним топінгом.

Смачна дегустація

Після заняття відбудеться смачна дегустація у компанії інших учасників майстер-класу. Вони зможуть не тільки оцінити страви один одного, але й почути думку експерта. Готові кулінарні шедеври можна забрати з собою і насолодитися ними в домашній обстановці.

Різноманітність заморських продуктів

Усі необхідні інгредієнти для приготування страв видадуть на місці. Це буде готовий рис особливого сорту, морепродукти, соєвий соус, овочі та інші продукти найвищої якості, які є родзинками японської кухні!

Ми вибрали кращого партнера

Ми дуже ретельно підходимо до вибору місць надання вражень. Перед тим як почати співпрацю, ми проводимо тестування якості надання послуг. Ви можете бути впевнені в своєму виборі!
Кулінарна Майстерня - Кулінарна школа
м. Васильківська, вул. М. Максимовича (Трутенка О.), 3Г Показати на мапі

184 відгуків

М
Мария
Вчора
Посетила уже все 3 вида мастер класса! настолько понравилось что пришла бы даже повторно! Очень хорошо мастер все объясняет, суши вышли красивые и очень вкусные, на выходных теперь дома используем полученные рецепты)

Р
Раиса
13 жовтня 2018
Получила истинное удовольствие от проведенных 2 часов на мастер-класс- познавательно, интересно , отдельное спасибо Сергею.

23 липня 2018
Приняла участие в мастер-классе по приготовлению суши, а именно: Ролл Филадельфия, Ролл Калифорния, Ролл Футомаки "спайси", Гунканы чука, Хенд ролл "ясай". Долго ждала этого мастер-класса, то мне дата не подходила, то в Мастерской не было на интересующую меня дату мастер-класса по расписанию. Осталась очень довольна. Отведено достаточное количество времени и на готовку и на...
Приняла участие в мастер-классе по приготовлению суши, а именно: Ролл Филадельфия, Ролл Калифорния, Ролл Футомаки "спайси", Гунканы чука, Хенд ролл "ясай". Долго ждала этого мастер-класса, то мне дата не подходила, то в Мастерской не было на интересующую меня дату мастер-класса по расписанию. Осталась очень довольна. Отведено достаточное количество времени и на готовку и на дегустацию)) Сушист Сергей рассказал все тонкости создания вкусных суш, какие продукты использовать, сколько нужно времени на подготовку, на приготовления риса, какой рис правильно использовать, как не забить суши их рисом, как желательно использовать нори, почему нельзя вассаби смешивать с соевым соусом, почему не желательно погружать один кусочек суши полностью с соус, как правильно нарезать красную рыбу. Вообщем, очень интересно и познавательно. Хочу сказать, что суши, которые мы сами делали - оказались очень питательными, и мне хватило 6 кусочков чтоб почувствовать сытость. В конце мы сами смогли продегустировать свои старания. В этой мастерской все продуманно-от перчаток до ланч-боксов. Всем советую)) Теперь хочу пойти на Молекулярную кухню, Рыбный мир, Итальянскую кухню и Мир капкейков и макарун)))

В
Валентина
6 липня 2018
Подарил сын.Впечатление прошло на "УРА"". Понравилось ВСЁ: атмосфера, группа (маленькая), никто не остался без внимания, чистота, аккуратность,расположение. Особое СПАСИБО внимательному и интересному УЧИТЕЛЮ по японской кухне СЕРГЕЮ.

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Фіолетова
  • Коханій
  • Другу
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень