101853
 

Подаруй майстер-клас штруделя по-львівськи!

Можливість взяти участь у приготуванні традиційного яблучного штруделя. Вже готове тісто, приготоване за фірмовим рецептом, належить дуже тонко розкачати і загорнути в нього солодку начинку з яблук, горіхів, родзинок і кориці! Поки десерт буде нудитися в духовці, початківець кулінар зможе насолодитися чашечкою чаю або кави. А після   можна забрати готовий штрудель з собою або влаштувати дегустацію свіжоприготованого кулінарного шедевра з солодкими підливою.  подробнее...

1 чол. 90 хвилин Використати до 31.10.2017
300 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 5 314 раз
1 людина
90 хвилин
Все необхідне видається
Доступно з 10 років
Використати до 31.10.2017

Майстер-клас штруделя - що це?

Можливість особисто взяти участь у приготуванні традиційного штруделя й оцінити його неперевершений смак! Особливість цього незвичайного десерту - найтонше витяжне тісто. Його видадуть вже в готовому вигляді і навчать розкатувати до напівпрозорого стану. Залишиться тільки «укутати» тонким тістом солодку начинку і можна відправляти десерт у піч. Після випікання готовий яблучний штрудель вагою близько 800-1000 г можна забрати з собою або покуштувати ще гарячим зі смачною підливою. 

Як це відбувається?

Шанс опинитися на місці кухаря пропонує міська пекарня «Львівські пляцки». За кулінарною творчістю Щасливчика зможуть поспостерігати навіть перехожі, адже концептуальна кухня облаштована біля величезного вікна! Щоб відчувати себе комфортно за незвичайним робочим місцем, починаючому кулінару треба буде повністю перевтілитися - вдягнути спеціальну шапочку і футболку. В такій уніформі не доведеться думати про те, що можна забруднитися, а також зручно поратися з борошном та іншими інгредієнтами. Спочатку майстер познайомить Щасливчика з історією десерту, а потім вони візьмуться за приготування: розкатають готове тісто, розтягнуть «коржі» на спеціальній тканині, загорнуть у нього яблучну начинку і сформують штрудель. Поки десерт буде випікатися в духовці, гостю у якості компліменту запропонують чашечку чаю або кави. Готовий штрудель можна посипати цукровою пудрою і забрати з собою! 

Король австрійської кухні - яблучний штрудель!

Про «винахід» штруделя сперечаються одразу кілька країн, але перший записаний рецепт знайшли у кулінарній книзі Відня ще в 1696 році. Подейкують, що австрійські чоловіки підбирали собі наречених саме за вмінням готувати цей незвичайний десерт. А у Львові він існував ще за часів «бабці» Австрії - тоді, коли місто перебувало у підпорядкуванні великої імперії. Мабуть, львівські красуні теж мітили в дружини до багатих австрійців, а тому самостійно вигадували фірмові рецепти. І з одним з них настав час познайомитися! 

Кулінар-початківець навчиться:

  • розкатувати витяжне тісто
  • загортати начинку
  • випікати фірмовий штрудель з начинкою з яблук, родзинок, горіхів та кориці

Готовий штрудель можна забрати з собою!

Приготованим десертом з фірмового тіста можна пригостити близьких, адже його загальна вага складе близько 1 кг! Майстер упакує ще гарячий штрудель з собою. При цьому, продегустувати власне кулінарне творіння можна і не покидаючи стін львівської пекарні. Тут випічку подадуть з солодкими підливками, щоб кожен шматочок танув у роті! 

Місце проведення враження:

Міська пекарня "Львівські пляцки"
м. Контрактова площа, вул. Спаська, 5 Показати на мапі
м. Театральна, вул. Б. Хмельницького, 10 Показати на мапі

90 відгуків реальних людей

Е
Елизавета
16 травня 2017
Очень благодарны за такие хорошие воспоминания! Маме очень понравилась, говорит, что отнеслись очень душевно и хорошо, даже пригласили работать :) всем довольны, спасибо!

А
Анна
16 травня 2017
Посетила с кумой МК по изготовлению штруделя. Муж с ребенком находился в зале и все фотографировал. Довольными остались все: мне и куме очень понравился МК, а моему мужу мои счастливые глаза:) Огромная благодарность Ростиславу (Спасская), который нас научил делать штрудель, весь персонал очень вежливый. Атмосфера уютная. Рекомендую всем!

15 травня 2017
Я дуже вдячна своїм любим подругам та компанії bodo за такий чудовий подарунок на мій День Народження! Можливо, мої друзі врахували мою любов до десертів і саме тому обрали саме майстер-клас штруделя:) Особливо хочеться відмітити персонал "Львівських пляцок" на Спаській: привітний, уважний, ввічливий, комунікабельний, доброзичливий і просто чудовий! Дуже дякую повару Олександру, який проводив...
Я дуже вдячна своїм любим подругам та компанії bodo за такий чудовий подарунок на мій День Народження! Можливо, мої друзі врахували мою любов до десертів і саме тому обрали саме майстер-клас штруделя:) Особливо хочеться відмітити персонал "Львівських пляцок" на Спаській: привітний, уважний, ввічливий, комунікабельний, доброзичливий і просто чудовий! Дуже дякую повару Олександру, який проводив майстер-клас. Це справжня людина своєї справи! Проведений час залишив лише приємні спогади! Рекомендую;)

До
Карина
13 травня 2017
Была на мастер классе со своим парнем. Нам ооочень все понравилось! Очень вежливый персонал и мальчик, который проводил мастер класс. Было очень интересно работать с тестом, не так уж все и легко это оказалось, но мы были в восторге! Забрали 2 штруделя и довольны работой. Спасибо "Львівським пляцкам" и компании bodo за такие хорошие впечатления.))

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень