101853
 

Подаруй майстер-клас штруделя по-львівськи!

Можливість взяти участь у приготуванні традиційного яблучного штруделя. Вже готове тісто, приготоване за фірмовим рецептом, належить дуже тонко розкачати і загорнути в нього солодку начинку з яблук, горіхів, родзинок і кориці! Поки десерт буде нудитися в духовці, початківець кулінар зможе насолодитися чашечкою чаю або кави. А після   можна забрати готовий штрудель з собою або влаштувати дегустацію свіжоприготованого кулінарного шедевра з солодкими підливою.  подробнее...

1 чол. 90 хвилин Використати до 31.01.2018
300 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 5 548 раз
1 чоловік
90 хвилин
Все необхідне видається
Доступно з 10 років
Використати до 31.01.2018

Майстер-клас штруделя - що це?

Можливість особисто взяти участь у приготуванні традиційного штруделя й оцінити його неперевершений смак! Особливість цього незвичайного десерту - найтонше витяжне тісто. Його видадуть вже в готовому вигляді і навчать розкатувати до напівпрозорого стану. Залишиться тільки «укутати» тонким тістом солодку начинку і можна відправляти десерт у піч. Після випікання готовий яблучний штрудель вагою близько 800-1000 г можна забрати з собою або покуштувати ще гарячим зі смачною підливою. 

Як це відбувається?

Шанс опинитися на місці кухаря пропонує міська пекарня «Львівські пляцки». За кулінарною творчістю Щасливчика зможуть поспостерігати навіть перехожі, адже концептуальна кухня облаштована біля величезного вікна! Щоб відчувати себе комфортно за незвичайним робочим місцем, починаючому кулінару треба буде повністю перевтілитися - вдягнути спеціальну шапочку і футболку. В такій уніформі не доведеться думати про те, що можна забруднитися, а також зручно поратися з борошном та іншими інгредієнтами. Спочатку майстер познайомить Щасливчика з історією десерту, а потім вони візьмуться за приготування: розкатають готове тісто, розтягнуть «коржі» на спеціальній тканині, загорнуть у нього яблучну начинку і сформують штрудель. Поки десерт буде випікатися в духовці, гостю у якості компліменту запропонують чашечку чаю або кави. Готовий штрудель можна посипати цукровою пудрою і забрати з собою! 

Король австрійської кухні - яблучний штрудель!

Про «винахід» штруделя сперечаються одразу кілька країн, але перший записаний рецепт знайшли у кулінарній книзі Відня ще в 1696 році. Подейкують, що австрійські чоловіки підбирали собі наречених саме за вмінням готувати цей незвичайний десерт. А у Львові він існував ще за часів «бабці» Австрії - тоді, коли місто перебувало у підпорядкуванні великої імперії. Мабуть, львівські красуні теж мітили в дружини до багатих австрійців, а тому самостійно вигадували фірмові рецепти. І з одним з них настав час познайомитися! 

Кулінар-початківець навчиться:

  • розкатувати витяжне тісто
  • загортати начинку
  • випікати фірмовий штрудель з начинкою з яблук, родзинок, горіхів та кориці

Готовий штрудель можна забрати з собою!

Приготованим десертом з фірмового тіста можна пригостити близьких, адже його загальна вага складе близько 1 кг! Майстер упакує ще гарячий штрудель з собою. При цьому, продегустувати власне кулінарне творіння можна і не покидаючи стін львівської пекарні. Тут випічку подадуть з солодкими підливками, щоб кожен шматочок танув у роті! 

Місце проведення враження:

Міська пекарня "Львівські пляцки"
м. Контрактова площа, вул. Спаська, 5 Показати на мапі
м. Театральна, вул. Б. Хмельницького, 10 Показати на мапі

97 відгуків реальних людей

В
Виктория
7 липня 2017
Пользуюсь услугами bodo не в первый раз. Очень довольна. Мастер-класс​ штруделя не стал исключением. Впечатление получала в "Львівських пляцках" по улице Б. Хмельницкого. Шеф-повар Сергей рассказал историю штруделя, подробно показал процесс его изготовления. Под чутким руководством Сергея я сделала два штруделя, чем очень довольна. Необычно и приятно было попробовать что-то новое, полезное и...
Пользуюсь услугами bodo не в первый раз. Очень довольна. Мастер-класс​ штруделя не стал исключением. Впечатление получала в "Львівських пляцках" по улице Б. Хмельницкого. Шеф-повар Сергей рассказал историю штруделя, подробно показал процесс его изготовления. Под чутким руководством Сергея я сделала два штруделя, чем очень довольна. Необычно и приятно было попробовать что-то новое, полезное и почувствовать себя частью доброжелательного коллектива одного из моих любимых заведений. Вкусным бонусом стал упакованный, собственноручно приготовленный штрудель и чай за счёт заведения. Всем, кто любит готовить, да и просто открывать что-то новое, рекомендую!

Т
Татьяна
3 липня 2017
На День Конституции замечательно провели день в чудесном заведении "Львівські пляцьки" на мастер-классе по изготовлению штруделя. Коллектив кафе-пекарни на Богдана Хмельницкого радушно встретил нас. Давно искала информацию по работе с тестом фило. Это тесто,которое частично растягивается руками, причем очень тоненько, практически пергамент. Браться за него самостоятельно страшно. Оказалось, что...
На День Конституции замечательно провели день в чудесном заведении "Львівські пляцьки" на мастер-классе по изготовлению штруделя. Коллектив кафе-пекарни на Богдана Хмельницкого радушно встретил нас. Давно искала информацию по работе с тестом фило. Это тесто,которое частично растягивается руками, причем очень тоненько, практически пергамент. Браться за него самостоятельно страшно. Оказалось, что штрудели делают из этого теста. После интересного рассказа об истории теста Сергеем, который проводил мастер-класс, и после того, как он нам показал, как практически делается штрудель, мы смогли САМИ!!! сделать ЭТО!!! Оказывается все не так сложно. Теперь остается практиковаться дома. Кроме того, Сергей, как настоящий профессионал своего дела, поделился с нами нюансами по приготовлению других блюд. Это очень интересные советы, будем их использовать дома. В тот же день все штрудели была съедены. А их было два! Очень вкусно и так как мне нравиться-много начинки. Первый раз были на мастер-классе, в начале было страшновато. Но, не боги горшки обжигают! Как говорил наш незабвенный актер и режиссер Леонид Быков: МОГЕМ!!! ОГРОМНОЕ СПАСИБО ВСЕМ!!!

30 червня 2017
Были с мужем на впечатлении "Мастер-класс штруделя для двоих" в пекарне "Львівські пляцки" на Театральной. Сертификат нам подарили друзья на годовщину. Долго выбирали на каком впечатлении остановить выбор. В итоге муж сказал, что любит меня, любит штрудели, так что мы нашли что искали )) Девушка-пекарь нам все подробно рассказала и показала, и мы поочередно сделали по штруделю под ее присмотром...
Были с мужем на впечатлении "Мастер-класс штруделя для двоих" в пекарне "Львівські пляцки" на Театральной. Сертификат нам подарили друзья на годовщину. Долго выбирали на каком впечатлении остановить выбор. В итоге муж сказал, что любит меня, любит штрудели, так что мы нашли что искали )) Девушка-пекарь нам все подробно рассказала и показала, и мы поочередно сделали по штруделю под ее присмотром. Потом у нас было свободное время попить чаю пока ждали выпекание наших творений )). Было любопытно побывать по ту сторону прилавка. Вся работа проходила возле большого окна-витрины и несколько раз люди по ту сторону останавливались и с интересом наблюдали за нами. В конце наш инструктор любезно предложила сфотографировать нас на память. Мы остались довольны. И еще до конца недели ели дома наши штрудели ))

26 червня 2017
Вже понад 5 років користуюсь враженнями від компанії Бодо: дарувала враження рідним та близьким. Сама отримала таку милу коробочку і вирішила спробувати майстерклас по виготовленню штруделя. Досить скептично була налаштована - ну що може бути цікавого у приготуванні їжі!? І от отримала купу приємних вражень: 1) зручне місце і час проведення майстеркласу, 2) затишно і таємничо, смачно пахне, 3)...
Вже понад 5 років користуюсь враженнями від компанії Бодо: дарувала враження рідним та близьким. Сама отримала таку милу коробочку і вирішила спробувати майстерклас по виготовленню штруделя. Досить скептично була налаштована - ну що може бути цікавого у приготуванні їжі!? І от отримала купу приємних вражень: 1) зручне місце і час проведення майстеркласу, 2) затишно і таємничо, смачно пахне, 3) видають гарненький і зручний спецодяг, 4) цікавезний ведучий і справжній майстер показує "фокуси" з тістом та передає частинку чародійних вмінь, 5) дізнаєшся деякі секрети по найкращій начинці, 6) купа фото і відео на пам’ять, 7) спечені нами штруделі гарно пакують і дають на виніс) 8) 2 штруделя спеченої смакоти можна розділити з друзями і рідними)… варто хоч раз спробувати і відчути кайф від приготування вишуканої смачної їжі в чарівному місці.) Раджу. Дякую шефу-пекарю за найкращі враження.)

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень