101853
 

Подаруй майстер-клас штруделя по-львівськи!

Можливість взяти участь у приготуванні традиційного яблучного штруделя. Вже замішане тісто, приготоване за фірмовим рецептом, потрібно дуже тонко розкатати і загорнути у нього солодку начинку з яблук, горіхів, родзинок і кориці! Поки десерт буде пектися у духовці, початківець-кулінар зможе насолодитися чашечкою чаю або кави. А потім - можна забрати готовий штрудель з собою або влаштувати дегустацію ще гарячого кулінарного шедевра з солодкими підливками.  детальніше

1 чол. 90 хвилин Використати до 31.05.2017
300 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 3 626 раз
1 людина
90 хвилин
Використати до 31.05.2017
Все необхідне видається
Доступно з 10 років

Майстер-клас штруделя - що це?

Можливість особисто взяти участь у приготуванні традиційного штруделя й оцінити його неперевершений смак! Особливість цього незвичайного десерту - найтонше витяжне тісто. Його видадуть вже в готовому вигляді і навчать розкатувати до напівпрозорого стану. Залишиться тільки «укутати» тонким тістом солодку начинку і можна відправляти десерт у піч. Після випікання готовий яблучний штрудель вагою близько 800-1000 г можна забрати з собою або покуштувати ще гарячим зі смачною підливою. 

Як це відбувається?

Шанс опинитися на місці кухаря пропонує міська пекарня «Львівські пляцки». За кулінарною творчістю Щасливчика зможуть поспостерігати навіть перехожі, адже концептуальна кухня облаштована біля величезного вікна! Щоб відчувати себе комфортно за незвичайним робочим місцем, починаючому кулінару треба буде повністю перевтілитися - вдягнути спеціальну шапочку і футболку. В такій уніформі не доведеться думати про те, що можна забруднитися, а також зручно поратися з борошном та іншими інгредієнтами. Спочатку майстер познайомить Щасливчика з історією десерту, а потім вони візьмуться за приготування: розкатають готове тісто, розтягнуть «коржі» на спеціальній тканині, загорнуть у нього яблучну начинку і сформують штрудель. Поки десерт буде випікатися в духовці, гостю у якості компліменту запропонують чашечку чаю або кави. Готовий штрудель можна посипати цукровою пудрою і забрати з собою! 

Король австрійської кухні - яблучний штрудель!

Про «винахід» штруделя сперечаються одразу кілька країн, але перший записаний рецепт знайшли у кулінарній книзі Відня ще в 1696 році. Подейкують, що австрійські чоловіки підбирали собі наречених саме за вмінням готувати цей незвичайний десерт. А у Львові він існував ще за часів «бабці» Австрії - тоді, коли місто перебувало у підпорядкуванні великої імперії. Мабуть, львівські красуні теж мітили в дружини до багатих австрійців, а тому самостійно вигадували фірмові рецепти. І з одним з них настав час познайомитися! 

Кулінар-початківець навчиться:

  • розкатувати витяжне тісто
  • загортати начинку
  • випікати фірмовий штрудель з начинкою з яблук, родзинок, горіхів та кориці

Готовий штрудель можна забрати з собою!

Приготованим десертом з фірмового тіста можна пригостити близьких, адже його загальна вага складе близько 1 кг! Майстер упакує ще гарячий штрудель з собою. При цьому, продегустувати власне кулінарне творіння можна і не покидаючи стін львівської пекарні. Тут випічку подадуть з солодкими підливками, щоб кожен шматочок танув у роті! 

Місце проведення враження

62 відгуки від реальних людей