102225
 

Подаруй майстер-клас капкейків!

Повітряні тістечка макарони та солодкі капкейки — з фірмовими рецептами цих десертів познайомлять на майстер-класі кондитерської майстерності. Технологія приготування пояснюється з нуля: від того, які інгредієнти вибрати, до того, як їх правильно змішати та приготувати тістечка. У якості начинок використовуються сир маскарпоне, полуничні та чорничні топінги, чайний ганаш — щільний крем з вершків і шоколаду. Заняття проходить для декількох невеликих груп, між якими розподіляються завдання з приготування. Усі десерти можна забрати з собою: 4 капкейка та 4 тістечка макарон.  детальніше

1 чол. 3 години Використати до 31.05.2017
1 людина
3 години
Використати до 31.05.2017
Все необхідне видається
Доступно з 12 років
Проходить у групі

Майстер-клас капкейків та макарон — що це?

Приготування ніжних десертів за фірмовими рецептами школи кондитерської майстерності. На майстер-класі можна випекти 2 види капкейків (Брауні з начинкою з маскарпоне та ванільний з полуничним кремом), а також 2 види французьких тістечок макарон. Усе необхідне для творчості видадуть на місці: фартухи, посуд, інгредієнти. Солодкі десерти можна забрати з собою або продегустувати на місці. Задачі по приготуванню розподіляються між декількома групами, по 4 особи в кожній.

Як все відбувається?

Кондитерський майстер-клас Щасливчик відвідає у школі «Кулінарна майстерня». Тут його забезпечать усім необхідним для приготування десертів: починаючи від посуду й закінчуючи інгредієнтами. Спочатку кондитер розповість дещо про історію ласощів, їх різновиди й технології приготування. Потім — поетапно буде знайомити з рецептурою: як обрати всі компоненти, змішати їх у правильних пропорціях, випекти основу й додати начинки. У кожної групи буде своє завдання. Вийде приготувати 2 види капкейків — брауні з маскарпоне й ванільні з полуничним кремом, а також 2 різновиди тістечок макарон - з чорничним топінгом або чайним ганашем.

Рецепти повітряних тістечок - капкейків і макарон

На майстер-класі можна познайомитися з рецептурою незвичайних десертів: капкейків, які популярні в Америці, і тістечок макарон, незамінних у Франції. Капкейкі нагадують міні-кекси з дуже ніжним тістом, а макарони готуються з мигдального борошна, між двома круглими прошарками — крем або фруктова начинка.

Вершкові та фруктові начинки для випічки:

  • сир маскарпоне
  • полуничний і чорничний крем
  • чайний ганаш (у основі вершки та шоколад)

Усі солодощі дістануться автору

Виготовлені ласощі стануть надбанням автора. Можна забрати їх із собою або продегустувати у школі. Під час майстер-класу можна приготувати:

  • капкейки - 4 шт.
  • тістечка макарони - 4 шт.

Місце проведення враження

8 відгуків реальних людей

Майстер-клас капкейків

400 грн.

Варіанти враження


Телефонуйте нам

044 593 33 22
050 419 66 75
067 464 14 16
093 170 06 39