Перегляньте також
Як відбувається майстер-клас випікання хліба для компанії
Друзі вирушать у школу пекарів, де на них чекатиме груповий кулінарний урок. Учасникам видадуть усі необхідні продукти та фартухи. На майстер-класі приятелі навчатимуться випікати три види хліба.
Урок буде складатися з декількох етапів. Тісто для роботи шеф підготує заздалегідь. Учні нададуть йому форму і залишать підходити. Потім кухар розповість про всі представлені види тіста, температури, закваски та ферментацію. Пекар наочно продемонструє, як правильно його замішувати, а друзі простежать за процесом.
Наступний етап — остаточне формування хліба (багет, хала). Поки тісто буде перебувати на розстойці, учасники зможуть відпочити під час невеликої перерви. Далі на учнів чекає випікання буханок.
Готовий хліб відвідувачі зможуть забрати із собою або спробувати на місці. У кінці учнів нагородять сертифікатами про проходження майстер-класу.
Додаткова інформація
- Послуга проходить у групі до 8 осіб.
- Майстер-клас може закінчитися на годину раніше, якщо група маленька, а учасники швидко засвоюють матеріал заняття.
Чому ми вибрали Denys Suhoviy Bakery School
Denys Suhoviy Bakery School — перша в Україні професійна школа пекарів і єдине місце, де заняття з пекарського ремесла проходять у форматі практики. Тут можна опанувати технологію випікання різного хліба: від французького пшеничного до німецьких і прибалтійських заварних темних видів.
Засновник Денис Суховій є членом журі національної ресторанної премії «Сіль», бренд-шефом пекарні Chef Bakery, засновником Гільдії пекарів України та шеф-інструктором школи. Майстерності хлібопечення він навчався в Еріка Кейзера, який входить в десятку кращих пекарів світу.
Школа велику увагу приділяє вибору сировини для хліба. В основному використовують продукти національного походження. Якщо для тієї чи іншої випічки потрібні інгредієнти, які не виробляються в Україні, купують імпортні.
У Denys Suhoviy Bakery School вважають, що неприпустимо йти на компроміси, коли мова йде про сировину. Тут не використовують ті продукти у випіканні хліба, які не їв би сам шеф-інструктор Денис Суховій.
Місце проведення
Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТЦ «Проспект»
вул. Гната Хоткевича, 1В, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
просп. Оболонський, 1Б, 1 поверх (атріум «Китай»). Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Lavina Mall
вул. Берковецька, 6Д, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ «Аладдін»
вул. Михайла Гришка, 3А, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ «РайON»
вул. Миколи Лаврухіна, 4, 2 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Smart Plaza
просп. Берестейський, 24, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Retroville
просп. Правди, 47, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
вул. Кільцева дорога, 1, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Ocean Plaza
вул. Антоновича, 176, 2 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
4 відгуки