Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Майстер-клас випікання хліба для компанії

Майстер-клас випікання хліба для компанії в Києві

(не активно)

Перегляньте також

Шоколадний майстер-клас для компанії
Працює зараз
679 відгуків
подарували 26 413 разів
Приготування шоколадних цукерок із різноманітними начинками під керівництвом кондитера.
Майстер-клас із приготування стейків у BEEF для двох
Працює зараз
1 відгук
Клієнти приготують стейки на майстер-класі від шеф-кухаря, потім продегустують страви.
Майстер-клас суші
Працює зараз
561 відгук
подарували 17 934 рази
Кухар пояснить, як вибирати і поєднувати інгредієнти, заправляти рис і викладати начинку. Під керівництвом кулінара учасник зробить один із запропонованих суші-сетів.
Іконка - Компанія
4 люд.
Іконка - Пісочний годинник
до 6 год.
Іконка - Натисни
Використати до 31.03.2026
Іконка - Футболка і шорти
Все необхідне видається
Іконка - Компанія
Проходить у групі

Як відбувається майстер-клас випікання хліба для компанії

Клієнти вирушать на груповий кулінарний майстер-клас у школі пекарів. Їм нададуть всі необхідні продукти та фартухи. На занятті друзі будуть вчитися випікати три види хліба.

Майстер-клас складається з кількох етапів. Тісто для роботи приготують заздалегідь. Спочатку учасники нададуть йому попередню форму та залишать підходити. Потім пекар розповість про всі представлені види тіста, температури, ферментацію та закваски. Він покаже, як правильно його замішувати, а учні простежать за процесом.

Після цього настане черга остаточного формування хліба (багет, хала). Потім на учасників чекає невелика перерва, поки тісто буде перебувати на розстойці. Останній етап — випікання буханок.

Готовий хліб клієнти заберуть із собою або продегустують на місці. Також учнів нагородять сертифікатами про проходження майстер-класу.

Додаткова інформація

  • Послуга проходить у групі до 8 осіб.
  • Майстер-клас може закінчитися на годину раніше, якщо група маленька, а учасники швидко засвоюють матеріал заняття.

Чому ми вибрали Denys Suhoviy Bakery School

Denys Suhoviy Bakery School — перша в Україні професійна школа пекарів і єдине місце, де заняття з пекарського ремесла проходять у форматі практики. Тут можна опанувати технологію випікання різного хліба: від французького пшеничного до німецьких і прибалтійських заварних темних видів. 

Засновник Денис Суховій є членом журі національної ресторанної премії «Сіль», бренд-шефом пекарні Chef Bakery, засновником Гільдії пекарів України та шеф-інструктором школи. Майстерності хлібопечення він навчався в Еріка Кейзера, який входить в десятку кращих пекарів світу.

Школа велику увагу приділяє вибору сировини для хліба. В основному використовують продукти національного походження. Якщо для тієї чи іншої випічки потрібні інгредієнти, які не виробляються в Україні, купують імпортні.

У Denys Suhoviy Bakery School вважають, що неприпустимо йти на компроміси, коли мова йде про сировину. Тут не використовують ті продукти у випіканні хліба, які не їв би сам шеф-інструктор Денис Суховій.

Наші магазини, де можна забрати подарунок

Фото 1 - Магазин bodo в ТРК «Проспект»
Фото 2 - Магазин bodo в ТРК «Проспект»
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Lavina Mall
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Lavina Mall
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ «Аладдін»
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ «Аладдін»
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Smart Plaza
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Smart Plaza
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Ocean Plaza‎
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Ocean Plaza‎