Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Майстер-клас випікання хліба

Майстер-клас випікання хліба в Києві

(не активно)

Перегляньте також

Майстер-клас стейків
Працює зараз
356 відгуків
подарували 5 295 разів
Учень опанує секрети приготування стейка під керівництвом професіонала. Після цього клієнт зможе продегустувати страву в ресторані з келихом вина, коктейлю або соку.
Шоколадний майстер-клас для двох
Працює зараз
673 відгуки
подарували 26 329 разів
Приготування шоколадних цукерок із різноманітними начинками під керівництвом кондитера.
Майстер-клас коктейлів у BEEF для двох
Працює зараз
2 відгуки
подарували 34 рази
На індивідуальному майстер-класі з барменом гості навчаться готувати улюблені коктейлі.
Іконка - Компанія
1 люд.
Іконка - Пісочний годинник
до 6 год.
Іконка - Натисни
Використати до 31.01.2026
Іконка - Футболка і шорти
Все необхідне видається
Іконка - Компанія
Проходить у групі

Як відбувається майстер-клас випікання хліба

Клієнт вирушить до школи пекарів. Майстер-клас пройде в групі інших учасників. На місці учневі видадуть фартух і всі необхідні продукти. Заняття передбачає випікання трьох видів хліба.

Етапи майстер-класу:

  • Оброблення трьох видів тіста, які напередодні приготує шеф-кухар. Їм нададуть попередню форму та залишать підходити.
  • Теоретична частина. Пекар розповість про кожен вид тіста, температури, закваски та ферментацію. Він сам буде замішувати масу, а учасники заняття — спостерігати за процесом.
  • Остаточне формування хліба. Тісту нададуть форму хліба хала або багета.
  • Перерва (поки тісто буде перебувати на розстойці).
  • Випікання буханок.

Після заняття готовий хліб можна забрати із собою або скуштувати на місці. Учаснику видадуть сертифікат про проходження майстер-класу.

Додаткова інформація

  • Послуга проходить у групі до 8 осіб.
  • Майстер-клас може закінчитися на годину раніше, якщо група маленька, а учасники швидко засвоюють матеріал заняття.

Чому ми вибрали Denys Suhoviy Bakery School

Denys Suhoviy Bakery School — перша в Україні професійна школа пекарів і єдине місце, де заняття з пекарського ремесла проходять у форматі практики. Тут можна опанувати технологію випікання різного хліба: від французького пшеничного до німецьких і прибалтійських заварних темних видів. 

Засновник Денис Суховій є членом журі національної ресторанної премії «Сіль», бренд-шефом пекарні Chef Bakery, засновником Гільдії пекарів України та шеф-інструктором школи. Майстерності хлібопечення він навчався в Еріка Кейзера, який входить в десятку кращих пекарів світу.

Школа велику увагу приділяє вибору сировини для хліба. В основному використовують продукти національного походження. Якщо для тієї чи іншої випічки потрібні інгредієнти, які не виробляються в Україні, купують імпортні.

У Denys Suhoviy Bakery School вважають, що неприпустимо йти на компроміси, коли мова йде про сировину. Тут не використовують ті продукти у випіканні хліба, які не їв би сам шеф-інструктор Денис Суховій.


Наші магазини

Фото 1 - Магазин bodo в ТРК «Проспект»
Фото 2 - Магазин bodo в ТРК «Проспект»
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Lavina Mall
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Lavina Mall
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ «Аладдін»
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ «Аладдін»
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Smart Plaza
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Smart Plaza
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Ocean Plaza‎
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Ocean Plaza‎