Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
користувач Надія
Надія
16 квітня 2024
Надзвичайно сподобався майстер клас! Шеф дуже цікаво проводить захід. Молекулярну кухню варто відвідати!
користувач без аватара
Ромсн
14 квітня 2024
Все прошло по плану, очень сытно и красиво
користувач Тетяна
Тетяна
8 квітня 2024
Усе було чудово! Прекрасний спосіб відпочити.
користувач без аватара
Анна
7 квітня 2024
Все супер!
користувач без аватара
Тая
4 квітня 2024
Все сподобалось.
користувач без аватара
Наталка
4 квітня 2024
Дуже круто! Цікавий досвід та приємна компанія. Дві години промайнули непомітно. Тепер вмію готувати спагетті з бурякового соку, ікру з моркви та ще багато іншого. Ось коротке відео https://www.instagram.com/reel/C5TM7fBNSHf/?igsh=MXdteGZnMmM3eGdpZw== Для тих, хто їхатиме машиною - там проблеми з місцем для паркування.
користувач Марина
Марина
25 березня 2024
Майстер-клас молекулярної кухні дуже сподобався. Дружня атмосфера, багато цікавої інформації і дуже смачно. Шеф-кухар був на висоті. Дякую. Я в захваті.
користувач без аватара
Інна
25 березня 2024
Майстер-клас дуже сподобався. Все було зрозуміло, доступно і незвично. Процес приготування виявився надзвичайно цікавим і пізнавальним.
користувач Максим
Максим
21 березня 2024
Все сподобалось! Дякуємо🙏
користувач без аватара
Євгеній
19 березня 2024
Щось нове. Не схоже на трад кухні. Ціла наука))))) Дуже вражений приємно
користувач без аватара
Олеся
17 березня 2024
Все чудово. Дуже сподобалось. Підійде і для тих, хто любить готувати, і для тих хто не любить.
користувач без аватара
Владимир
17 березня 2024
Прошло все хорошо, но самое ужасное случилось в конце….безпрерввные звонки и письма от Бодо с просьбой оставить отзыв.
bodo
29 березня 2024
Добрий день, Володимир. Щиро дякуємо за ваш відгук. Прийміть вибачення за некоректну поведінку нашого працівника. Хочемо запевнити, що подібні ситуації є неприпустимими для нашої компанії, оскільки ми наполегливо прагнемо того, щоб наші клієнти відчували позитивні емоції з першого моменту взаємодії з нами. Ми дійсно телефонуємо клієнтам, щоб дізнатися, чи все добре пройшло на враженні. Адже ми відповідаємо за рівень сервісу, який надаємо і, якщо виникають проблеми, ви можете бути впевнені в їх оперативному розв’язанні. Якщо у вас немає часу на розмову, ви можете залишити відгук в смс-опитуванні. Ще раз вибачте, зараз ми на шляху мінімізації розмов телефоном з клієнтами та докладаємо всі сили, щоб наш сервіс знов став приємним для вас!
користувач без аватара
Людмила
15 березня 2024
Все було дуже цікаво і смачно!
користувач без аватара
Andrii
15 березня 2024
Цікавий досвід, варто спробувати
користувач Ольга
Ольга
13 березня 2024
Цікаво, захоплююче, зрозуміле, ситне
користувач без аватара
Даша
10 березня 2024
Все было просто супер,это все что очень новое и захватывающе. Шеф был тоже очень приятный и веселей Вообщем мы в восторге, идите не пожалеете
користувач без аватара
Крістіна
3 березня 2024
Майстер-клас крутий , дуже сподобався, було цікаво. Всім раджу, подарунок 🔥
користувач без аватара
Maryna
26 лютого 2024
Супер майстер-клас!!!!
користувач без аватара
Марія
25 лютого 2024
Було дуже цікаво та пізнавально
користувач Олеш
Олеш
24 лютого 2024
Було дуже цікаво, незвично та смачно
користувач Валерия
Валерия
18 лютого 2024
Все дуже сподобалось!!! Гарно, цікаво, смачно 😍 Шеф- кухар дуже приємна людина, персонал також дуже приємний)) Рекомендую!!!!
користувач без аватара
Юліана
18 лютого 2024
У захваті 👍
користувач без аватара
Лілія
17 лютого 2024
Були з подругою на майстер класі)) нам дуже сподобалось) цікавий досвід, різні захоплюючі процеси приготування) ми отримали багато позитивних емоцій) рекомендуємо
користувач без аватара
Анжелика
17 лютого 2024
Впервые решили сходить с супругом на подобный мастер класс. Остались под большим впечатлением, спасибо шефу Сергею, видно, что человек мастер своего дела, всё подробно и доступно объяснял, а также следил за каждым процессом и подсказывал, если возникали сложности. Конечно мастерство не легкое, но сегодня мы открыли для себя таинство приготовления молекулярных блюд, приготовив борщ и канелони фаршированные соусом крем-чиз. Спасибо bodo, за новое увлечение))