Як відбувається дитячий кулінарний майстер-клас
З тематикою уроку юний кухар визначиться заздалегідь, попередньо ознайомившись із розкладом на сайті студії. На вибір є такі блоки:
- «Новачок» — базові техніки та прості страви;
- «Високий рівень» — кухні народів світу;
- «Профі» — складні м'ясні чи рибні страви, а також десерти.
У визначену дату дитина в супроводі дорослого вирушить на групове заняття. Батьки зможуть очікувати в холі. Після прибуття в студію учневі видадуть рукавички, кухарський ковпак, фартух, посуд і необхідні продукти. Профі розповість про технології приготування страв. Потім дитина перейде до практики. Кухар допомагатиме під час всього процесу.
У кінці враження клієнт зможе спробувати свої частування на місці або ж забрати їжу додому. Для цього видадуть спеціальні харчові бокси.
Додаткова інформація
Послуга проходить у групі до 8 осіб.
Чому ми вибрали студію творчості та кулінарії Fartuk
Студія була відкрита у 2012 році. Тут навчають приготування страв різних кухонь світу та кондитерських виробів. Також у Fartuk проводять курси підвищення кваліфікації.
На майстер-класах викладають кухарі-практики. Також вони є суддями профільних конкурсів і постійно покращують свої навички.
У студії є два робочих зали з усім необхідним інвентарем для проведення кулінарних заходів. Площа кожного приміщення — 30 м2.
Fartuk знаходиться в центрі міста, недалеко від Європейської площі.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРК Most City
вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2, 0-й поверх Працюємо щодня з 9:00 до 21:00 Перерва 12:30-13:30, 17:00-18:00 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard