Перегляньте також
Як відбувається враження «Вино та фондю для компанії»
Друзі вирушать до концептуального ресторану, де поринуть у атмосферу маленької Швейцарії.
Спочатку сомельє запропонує компанії визначитись із напоєм. Гості скуштують два види добірного французького вина, келих сорту, що сподобався, їм подадуть до основної страви.
Потім вони виберуть один із двох швейцарських делікатесів:
- фондю — тертий сир плавиться у вині, у нього вмочують оливки, огірки та хліб, нанизані на довгі шпажки;
- раклет — швейцарський сир розігрівається в настільній печі і подається до столу з овочами.
Фірмові страви готують просто на очах відвідувачів. Компанія продегустує вибрані частування під келих вина. Сомельє розповість про напої, навчить розрізняти їх за смаком, запахом та підбирати до них сир.
Чому ми вибрали гастрономічну лавку Le Komora
Le Komora — це тематичний швейцарський ресторан, який спеціалізується на приготуванні страв на основі сиру та вина.
У закладі представлені різноманітні сорти альпійських сирів, привезених зі Швейцарії. Вина поставляють із французького регіону Ельзас. У ресторані регулярно влаштовують фондю-вечірки та кулінарні майстер-класи.
Інтер'єр оформлений у стилі затишного заміського шале у Швейцарії. У залі велика кількість натурального дерева світлих порід і жива зелень, а як декор на стінах розвішані сноуборди та лижі.
Заклад зручно розташований у центрі міста.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44-Б, 1-й поверх Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Перерва 13:00-14:00, 17:30-18:30 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard