Перегляньте також
Як відбувається враження «Вино та фондю для двох»
Друзі вирушать у гастрономічну лавку, де на них чекатиме приготування делікатесу швейцарської кухні та дегустація. Це може бути раклет або класичне фондю. Вибрати потрібно буде під час запису. Основним компонентом для першого варіанту стане сир Raclette, для другого — Emmentaler і Gruyere Mild. Всі вони зроблені з натурального молока.
Гості продегустують по 30 мл двох видів вина та виберуть, з яким сортом будуть куштувати частування. Їм нададуть по 100 мл вподобаного напою. Для приготування відвідувачам видадуть інгредієнти, спеції, закуски — оливки, корнішони, хліб або картоплю. Також їм нададуть прилади та розкажуть, як створювати страву. Для фондю потрібно буде розплавити сир в жаротривкій ємності на вогні та вмочати в нього хліб. Для другого варіанту молочний продукт розігрівається на електричній раклетниці та дегустується з гарніром.
Процес пройде під керівництвом сомельє. Він розповість про кращі гастрономічні поєднання і допоможе за необхідності. Також профі відповість на всі запитання гостей.
Чому ми вибрали бутик сиру і вина Le Komora
Заклад засновано у 2015 році. Він спеціалізується на швейцарських сортах вина та сиру. Продукція Le Komora відрізняється високою якістю.
Компанія здійснює прямі постачання сертифікованих товарів зі Швейцарії.
У Le Komora працюють професійні сомельє, які регулярно проходять тренінги та відвідують спеціалізовані семінари.
Бутик розташовується при однойменному ресторані Le Komora, який знаходиться в центрі міста за 10 хвилин ходьби від станції метро «Площа Конституції».
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44-Б, 1-й поверх Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Перерва 13:00-14:00, 17:30-18:30 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard