Як відбувається майстер-клас суші
Клієнт відвідає цікавий майстер-клас приготування суші. Заняття проведе майстер-шеф ресторану. На місці учасник обере одну з 2 програм:
- роли «Каліфорнія класична» та «Чізу чікен», суші з лососем, креветкою, чукою та олійною рибою;
- роли «Філадельфія» та «Філадельфія сяке в кунжуті», суші з лососем, креветкою та чукою.
Для заняття новачкові видадуть все необхідне кухонне приладдя та інгредієнти. Урок буде складатися із трьох етапів:
- теоретична частина, підготовка продуктів і варіння рису;
- практика під керівництвом шеф-кухаря;
- дегустація.
За бажанням приготовані суші можна забрати із собою в спеціальних боксах.
Додаткова інформація
Урок проходить у групі до 6 осіб.
Чому ми вибрали ресторан «Якиторія»
Один із найперших ресторанів японської кухні в Харкові. Перший заклад мережі відкрився в місті ще у 2006 році.
«Якиторія» спеціалізується на приготуванні страв японської кухні з використанням авторських розробок шеф-кухарів.
Ресторан знаходиться в центрі міста — за 5 хвилин ходьби від станції метро «Майдан Конституції».
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44-Б, 1-й поверх Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Перерва 13:00-14:00, 17:30-18:30 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard