Як відбувається майстер-клас бариста для двох
Клієнти відвідають групове заняття, де навчаться основ приготування кави. На початку уроку вони отримають необхідні продукти та девайси. Під керівництвом досвідченого бариста новачки освоять такі теми:
- основні види кавових дерев: арабіка і робуста;
- різновиди обробки кавових ягід: суха, волога і напівволога;
- вплив зовнішніх факторів на формування смаку: клімат, висота дерева, теруар;
- особливості обсмажування зерен;
- знайомство з кавовими ароматами.
Майстер-клас буде супроводжуватися дегустацією.
Також кожен учасник приготує еспресо і капучино на кавовій машині. У кінці заняття друзі дізнаються про альтернативні способи заварювання напою і навчаться одного з них.
Додаткова інформація
Послуга проходить у групі до 4 осіб.
Чому ми вибрали школу бариста Baristaschool
Перша в Харкові школа бариста заснована у 2010 році. Вона є членом SCAE — Європейської кавової асоціації, що займається популяризацією культури вживання напою.
Викладачі закладу — переможці та фіналісти національних чемпіонатів бариста, професійні дегустатори та судді різних спеціалізованих змагань України. Досвід їхньої роботи в кавовій індустрії — понад 10 років.
Baristaschool проводить навчання на зерні швейцарського бренда Blasercafe.
Наші магазини, де можна забрати подарунок
-
Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44-Б, 1-й поверх Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Перерва 13:00-14:00, 17:30-18:30 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard