Як відбувається майстер-клас бариста для компанії
Клієнти відвідають заняття, де дізнаються все про тонкощі приготування кави. Для роботи їм нададуть потрібні прилади та продукти. Професійний бариста розповість про основні види кавових дерев — арабіку та робусту. Він пояснить, як впливають клімат, висота росту і теруар на формування смаку. Крім цього, друзі дізнаються про суху, вологу і напіввологу обробку кавових ягід. Профі також розповість про особливості обсмажування зерен і кавові аромати.
Теоретична частина буде поєднана з дегустацією.
Учні зможуть самі приготувати еспресо і капучино за допомогою кавової машини. У кінці уроку клієнти дізнаються, як можна заварювати цей напій альтернативними способами, і навчаться одному з них.
Чому ми вибрали школу бариста Baristaschool
Перша в Харкові школа бариста заснована у 2010 році. Вона є членом SCAE — Європейської кавової асоціації, що займається популяризацією культури вживання напою.
Викладачі закладу — переможці та фіналісти національних чемпіонатів бариста, професійні дегустатори та судді різних спеціалізованих змагань України. Досвід їхньої роботи в кавовій індустрії — понад 10 років.
Baristaschool проводить навчання на зерні швейцарського бренда Blasercafe.
Наші магазини, де можна забрати подарунок
-
Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44-Б, 1-й поверх Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Перерва 13:00-14:00, 17:30-18:30 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard