Перегляньте також
Як відбувається майстер-клас суші
Клієнт вирушить на груповий урок приготування популярної японської страви — суші. У кулінарній студії йому видадуть необхідні продукти, фартух і посуд.
Під керівництвом шеф-кухаря учень приготує 3 види суші з різним наповненням, серед яких:
- Філадельфія сяке.
- Футомакі зі смаженим лососем, з креветкою та сиром чедер.
- Каліфорнія в кунжуті.
- Каліфорнія з креветкою.
- Зелений дракон.
Види суші, які учасник готуватиме на майстер-класі, обираються партнером завчасно. Готову страву можна продегустувати на занятті або забрати із собою.
Додаткова інформація
- Заняття проходить у групі від 4 до 7 людей.
- Майстер-класи проводять лише за розкладом, який можна переглянути на сайті студії.
Чому ми вибрали кулінарну студію Ucook
Компанія відкрилася в 2023 році. Це перша кулінарна студія в Хмельницькому. У команді Ucook працюють професійні кухарі з великим досвідом роботи.
Студія спеціалізується на різних кулінарних майстер-класах для дітей і дорослих, а також пропонує проведення креативних тимбілдингів і святкувань подій у форматі гастровечерів і кулінарних батлів.
Шеф постійно вдосконалює програми майстер-класів. Відвідати враження може будь-хто охочий незалежно від навичок — кухар знайде до всіх індивідуальний підхід.
1 відгук