Як відбувається вечеря в «Реберні»
На клієнтів чекає вечір у компанії одне одного в атмосферному закладі.
Гостям нададуть загальне меню, після чого вони виберуть позиції, що сподобалися, на суму свого сертифіката. Їм подадуть замовлення й вони зможуть насолодитися фірмовими стравами закладу.
Додаткова інформація
- При замовленні на суму понад номінал сертифіката гості самостійно доплачують різницю. Якщо замовлення буде менше номіналу, різниця не повертається.
- Подарунковий сертифікат поширюється на акції та спеціальні пропозиції меню, а також плюсується з особистими знижками клієнтів.
Чому ми вибрали ресторани «Реберня»
У ресторанах практикують оригінальну подачу основної страви: офіціант приносить ребра за столик клієнта та розрізає їх невеликою сокирою. Столові прилади клієнтам не дають — тарілку та вилку з ножем малюють маркером на одноразовій паперовій скатертині.
Відвідувачі можуть спостерігати за приготуванням ребер на мангалі, розробленому спеціально для того, щоб страва виходила зі скоринкою та присмаком диму.
У меню крім ребер є й інші страви української кухні. Вони готуються за ексклюзивними рецептами виключно зі свіжих та екологічно чистих інгредієнтів.