Як відбувається екскурсія на броварню для компанії
На клієнтів чекає індивідуальна екскурсія крафтовою пивоварнею на території пабу. Вони дізнаються про історію пивоваріння та особливості виробництва пінного напою.
Після цього розпочнеться дегустація. Досвідчений бровар покаже, як робити це правильно. Потім відвідувачам принесуть по 5 видів популярного алкоголю. Кожен учасник спробує по 100 мл кожної позиції. Офіціант-бармен розповість про кожен із місцевих видів пива, про їхні особливості та смаки.
Як закуску до напоїв кожному принесуть по 50 г сиру, бастурми та в'яленої свинини.
Чому ми вибрали пивоварню-паб «Міф»
«Міф» вважається однією з найбільших пивоварень в Івано-Франківську. Її заснували у 2017 році.
Тут варять як світле, так і темне крафтове пиво. У виробництві використовують суміш німецьких солодів — карамельного та добре обсмаженого ячмінного. Команда постійно розвивається та вдосконалює власні рецепти.
Відвідувачі особливо хвалять місцеву кухню — у пабі представлений широкий асортимент повноцінних страв, закусок, десертів і напоїв.