Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Гастровечір для двох

Гастровечір для двох в Одесі

(не активно)

Перегляньте також

Фото - Майстер-клас суші
Працює зараз
95 відгуків
подарували 672 рази
Клієнт навчиться готувати кілька видів японської традиційної страви. Після завершення уроку він зможе спробувати свої роли та суші на місці або забрати додому.
Фото - Шоколадний майстер-клас
Працює зараз
147 відгуків
подарували 3 454 рази
Під керівництвом шоколатьє учень створить солодощі з двома різними начинками. Він прикрасить цукерки на власний розсуд. Виготовлені вироби можна буде забрати додому.
2 люд.
2 год.
Використати до 31.12.2024
Доступно з 15 років

Як відбувається гастровечір для двох

Клієнти цікаво проведуть час на кулінарному майстер-класі, що буде відбуватись в індивідуальному форматі. Гостям нададуть необхідні продукти та посуд. 

Вони готуватимуть під керівництвом шеф-кухаря. Кожен робитиме на вибір одну зі страв:

  • равіолі;
  • спагетті з білими грибами;
  • лазанью болоньєзе;
  • піцу «4 сири».

Також учні приготують по бажаному десерту — тірамісу чи шоколадному фондану. Готувати необхідно однакові види страв для обох.

Потім клієнти розташуються в залі ресторану, де насолодяться стравами та спілкуванням один з одним. Гостям також запропонують по порції лімончелло.

Додаткова інформація

  • Майстер-клас відбувається в загальному залі, тому під час послуги в приміщенні можуть бути інші люди.
  • Замість лімончелло можуть запропонувати лимонад.

Чому ми вибрали Il Mio Ristorante Famigliar

Ресторан відкрився 2020 року. Його концепція — об'єднання в одному просторі кухонь і традицій 20 регіонів Італії.

Над створенням Il Mio працював український архітектор Володимир Іванюк разом зі своєю командою. Дизайн закладу виконано в стилі італійських резиденцій 1930-х років. В інтер'єрі використані натуральні матеріали: дерево, камінь, мармур та глина. Кожну деталь було створено ексклюзивно для Il Mio.

Ресторан проводить вечори, під час яких шеф-кухар виходить до гостей та готує різноманітні страви на очах у клієнтів. У закладі часто можна почути живу музику.

Піцу тут роблять по-неаполітанськи, її випікають у печі на дровах. У приготуванні використовується італійське борошно капуто, яке вважається найкращим у хлібопеченні.

Багато відвідувачів хвалять заклад за смачну кухню, уважний персонал, аристократичний інтер'єр та затишну, теплу атмосферу.

4 відгуки

користувач без аватара
Георгий
25 березня 2024
Все было великолепно, шеф-повар рассказывал интересные моменты по приготовлению, приготовление заняло минут 60-70. Мы выбрали лазанью (делается на сливочном соусе) и фондан и ни разу не пожалели. Безумно вкусно вышло. Приятным бонусом были лимонад и лимончелло (на выбор). В момент воздушной тревоги персонал вежливо провел нас в паркинг, и после окончания мы спокойно продолжили. Однозначно 5 из 5🔥
користувач без аватара
Марина
29 листопада 2023
Це виявилося найкраще враження яке мені дарували. Нічого від нього не очікувала, але команда IL MIO на чолі з шефом Володимиром зробили його чудовим. Ми з чоловіком готували лазанью та терамісу вийшло дуууже смачно. Якщо у вас є сумніви, гоніть їх. Після цього майстер-класу +100500 до настрою.
користувач без аватара
Олександр
13 листопада 2023
Все було супер, шеф-повар класний. Всім задоволені
користувач без аватара
Анна
6 лютого 2023
Були з чоловіком на гастровечері, все сподобалось, заклад гарний! Було смачно, цікаво і весело. Шкода не встигла зробити фото в процесі. Рекомендую!

Наші магазини

Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ «Гагарін Плаза»
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ «Гагарін Плаза»