- Ціни не відрізняються від наших партнерів
- Враження перевірені нашими співробітниками
- Реальні фото і відео локацій
Як проходить майстер-клас стейків для компанії
Клієнти цікаво проведуть час і дізнаються секрети приготування стейку.
Перед початком майстер-класу учасники отримають фартухи та рукавички. Потім шеф-кухар запропонує вибрати їм страву, яку вони готуватимуть. Клієнти зможуть посмажити стейк Рібай, філе-міньйон або пепер-стейк. Кожен приготує одну страву.
Після цього гості зможуть скуштувати приготовлені стейки. До них подадуть овочі на грилі, а також вино чи сік.
Чому ми вибрали ресторан «Галерея Лицарів»
Ресторан розташований у фортифікаційній споруді XV століття — реконструйованій вежі, яка належала цеху крамарів середньовічного Львова.
У закладі працює шеф-кухар, який спеціалізується в тому числі на приготуванні м'яса. Багато відвідувачів ресторану хвалять його роботу, відзначаючи чудовий смак страв.
Також у «Галереї Лицарів» представлена широка винна карта, яка включає шампанські, ігристі, білі, рожеві та червоні вина.
Місце проведення
Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Понеділок-П'ятниця: 11:00
Субота, Неділя: 11:00-12:00
55 відгуків