Вы уже выбрали впечатления в подарок. Хотите купить для себя?
Добавить в корзину можно впечатления только одного типа: в подарок или для себя. Если хотите купить и впечатления для себя, и на подарок, нужно сначала оформить один заказ, а после — второй.
Вы уже выбрали впечатления для себя. Хотите купить в подарок?
Добавить в корзину можно впечатления только одного типа: в подарок или для себя. Если хотите купить и впечатления для себя, и на подарок, нужно сначала оформить один заказ, а после — второй.
Відвідавши майстер-клас з молекулярної кухні, я поринула у справжню магію смаків і текстур! Це не просто кулінарія, а мистецтво на стику науки та гастрономії. Звичні продукти на очах перетворювалися в щось неймовірне — піна, гелі, кулі. Експерименти з рідким азотом і незвичайними техніками роблять кожну страву видовищем, яке хочеться не лише скуштувати, а й спостерігати за його створенням. Це досвід, який перевертає уявлення про їжу і залишає неймовірне враження!
Ірина
15 сентября 2024
Дуже сподобався майстер -клас молекулярної кухні.,14.09.24. ,11.00. Усе пройшло прост чудово! Майстер був дуже уважний,професіонал своєї справи.Завдяки йому ми отримали велике задоволення.Блюда були неперевершені, але дуже незвичні,дуже смачні і гарні.Обов‘язково будемо рекомендувати.Дякуємо за враження!!!
Наталія
26 августа 2024
Дякую за емоції та чудовий досвід. Дочці дуже доступно, гарно показує значення фізики та хімії для життя.
Дякуємо за шикарне враження, вперше були на італійській кухні, тепер взяли молекулярну. Це дуже незвично, дуже смачно, і дуже красиво.
Все легко робиться, коли поруч класний вчитель.
Андрій В
21 августа 2024
все було супер!
Ми з жінкою кайфанули і було і смачно та смішно і дуже цікаво, будемо рекомендувати це нашим друзьям теж
Катя
12 августа 2024
Дуже цікавий майстер клас, сподобалась подача шефа і дізналась багато нового для себе. Прекрасно проведений час😍
Юлія
12 августа 2024
Дуже сподобалось враження, це було неймовірно. Окреме величезне дякую шеф-повару, було дуже цікаво
Юлія
7 июля 2024
Цікаве провели час, варто хоча б раз у житті таке спробувати. Процес цікавий і шеф все детально розповідав, тому складнощів не виникло ніяких.
Чудовий майстерклас. Дуже легко та невимушено все пройшло. Сергій дуже класно та з легкою комічністю подавав інформацію. Цікаво було прийняти участь в приготуванні і потім це скуштувати, тим більше, що вийшло дійсно красиво, смачно та ефектно. Молекулярка, це дійсно чудове враження.
Багато ефектних моментів під час майстер-класу, було цікаво поєднувати нові інгредієнти,
Підійде для людей, які дійсно хочуть вражень та насолоди від процесу, а не лише поїсти 😋
Все сподобалось. Особливо рекомендую приходити на це враження з дитиною.
Елена
4 мая 2024
Це було дуже цікаво і круто! Я не перший раз на майстер-класі у Сергія, він доступно поясню, людина з юмором, все, як завжди, дуже, професіонально і смачно. Дякую майстерні і Бодо за приємно і цікаво проведений час. Рекомендую
Були всією родиною. Всі залишилися в захваті. Багато цікавих процесів. Приємний колектив. Все дуже доступно і просто пояснювали. Нам ну дуже все сподобалось.
Дуже круто! Цікавий досвід та приємна компанія. Дві години промайнули непомітно. Тепер вмію готувати спагетті з бурякового соку, ікру з моркви та ще багато іншого.
Ось коротке відео https://www.instagram.com/reel/C5TM7fBNSHf/?igsh=MXdteGZnMmM3eGdpZw==
Для тих, хто їхатиме машиною - там проблеми з місцем для паркування.
Майстер-клас молекулярної кухні дуже сподобався. Дружня атмосфера, багато цікавої інформації і дуже смачно. Шеф-кухар був на висоті. Дякую. Я в захваті.
Інна
25 марта 2024
Майстер-клас дуже сподобався. Все було зрозуміло, доступно і незвично. Процес приготування виявився надзвичайно цікавим і пізнавальним.
Щось нове. Не схоже на трад кухні. Ціла наука)))))
Дуже вражений приємно
Олеся
17 марта 2024
Все чудово. Дуже сподобалось. Підійде і для тих, хто любить готувати, і для тих хто не любить.
Владимир
17 марта 2024
Прошло все хорошо, но самое ужасное случилось в конце….безпрерввные звонки и письма от Бодо с просьбой оставить отзыв.
bodo
29 марта 2024
Добрий день, Володимир.
Щиро дякуємо за ваш відгук. Прийміть вибачення за некоректну поведінку нашого працівника.
Хочемо запевнити, що подібні ситуації є неприпустимими для нашої компанії, оскільки ми наполегливо прагнемо того, щоб наші клієнти відчували позитивні емоції з першого моменту взаємодії з нами.
Ми дійсно телефонуємо клієнтам, щоб дізнатися, чи все добре пройшло на враженні. Адже ми відповідаємо за рівень сервісу, який надаємо і, якщо виникають проблеми, ви можете бути впевнені в їх оперативному розв’язанні. Якщо у вас немає часу на розмову, ви можете залишити відгук в смс-опитуванні.
Ще раз вибачте, зараз ми на шляху мінімізації розмов телефоном з клієнтами та докладаємо всі сили, щоб наш сервіс знов став приємним для вас!
Все дуже сподобалось!!! Гарно, цікаво, смачно 😍
Шеф- кухар дуже приємна людина, персонал також дуже приємний)) Рекомендую!!!!
Юліана
18 февраля 2024
У захваті 👍
Лілія
17 февраля 2024
Були з подругою на майстер класі)) нам дуже сподобалось) цікавий досвід, різні захоплюючі процеси приготування) ми отримали багато позитивних емоцій) рекомендуємо
Анжелика
17 февраля 2024
Впервые решили сходить с супругом на подобный мастер класс. Остались под большим впечатлением, спасибо шефу Сергею, видно, что человек мастер своего дела, всё подробно и доступно объяснял, а также следил за каждым процессом и подсказывал, если возникали сложности. Конечно мастерство не легкое, но сегодня мы открыли для себя таинство приготовления молекулярных блюд, приготовив борщ и канелони фаршированные соусом крем-чиз. Спасибо bodo, за новое увлечение))
Альона
17 февраля 2024
Дуже надзвичайне враження!
Крутий шеф-повар!
Смачні та надзвичайно і страви.
PS: прибирати за собою не треба😂
Отзывы: Мастер-класс молекулярной кухни в Киеве