Список желаний пуст
Добавляйте впечатления и делитесь желаниями с друзьями.
Ваша корзина пуста
Добавляйте понравившиеся впечатления в корзину.
пользователь без аватара
Ганна
29 декабря 2024
Були з чоловіком, дуже сподобалось. І цікаво і смачно 🤤
пользователь без аватара
Ольга
8 декабря 2024
Мега круто!
пользователь без аватара
Олена
27 ноября 2024
Відвідали майстер-клас молекулярної кухні. У нас залишилися позитивні враження, сам процес приготування кожного компоненту страв був дуже цікавим та незвичним. Окрема подяка шефу: був привітним, веселим, зрозуміло пояснював кожний етап приготування, допомагав та відповідав на запитанням. Шефу - лайк:) Із мінусів - приготовлені страви виявилися несмачні.
bodo
29 ноября 2024
Добрий день, Олено. Дякуємо за те, що знайшли час поділитися своєю думкою у відгуку. Шкода, що не всі приготовуані страви вам смакували. Оскільки молекулярна кухня доволі незвичайна, то справді може смакувати не всім. Проте радіємо, що ви отримали купу задоволення від самого процесу приготування та отримали позитивні враження. Ще раз дякуємо, що залишаєте свої зауваження та допомагаєте ставати краще. Будемо раді бачити вас на враженнях знову і сподіваємося виправдати очікування.
пользователь без аватара
Дар'я
25 ноября 2024
Чудовий варіант спробувати щось нове, шефу окремий респект за зрозумілі пояснення і почуття гумору
пользователь без аватара
Катерина
24 ноября 2024
Майстер клас дуже сподобався, 2,5 години пролетіли непомітно, цікаво - ти постійно робиш різні процеси, шеф весь час щось розповідає, коментує, жартує). Дуже нетривіальний спосіб провести час, навчитися робити цікаві речі з їжею, ще й поїли в кінці смачно👌🏼
пользователь без аватара
Аліса
13 ноября 2024
Дуже крутий майстер-клас. Шеф цікаво розповідає, ділиться нюансами. Як затемтили по завершенню, то й смаки виявились незвичними. Дуже задоволені залишились, не хотілось, щоб він закінчувався))
пользователь Світлана
Світлана
4 ноября 2024
Все сподобалось, дуже гарно все пояснювали, жартували)) враження залишилось- вау😍 Обов’язково буду брати ще враження🫶 І час сплинув дуже швидко, чесно хочеться ще)) Доречі борщ це вау)) дуже смачно і не звично його бачити в такому вигляді)) а канальні Щ манго буду дома повторювати та дивувати гостей))
пользователь без аватара
Olga
27 октября 2024
Сподобалось як ми провели час на майстер-класі. Сергій приємна людина та добре пояснив всі тонкощі. Допомагав , якщо щось було не зрозуміло. Ми зʼїли із задоволенням все, що приготували. За сухий лід окрема подяка ! Дякуємо вам
пользователь без аватара
Дарʼя
19 октября 2024
Це було Вау🔥
пользователь без аватара
Виталий
19 октября 2024
Очень понравилось мероприятие
пользователь без аватара
Марія Євсєєва
30 сентября 2024
Дуже класний досвід і просто неймовірні емоції! Дякую Сергію за детальне пояснення процесів і за невимушену атмосферу! А Сашку за комфорт і чистоту ;)
пользователь без аватара
Марія
30 сентября 2024
Дуже сподобалось! Кухар/викладач з почуттям гумору та зрозуміло подає матеріал. Рекомендую!
пользователь Анастасія
Анастасія
29 сентября 2024
Шеф Сергій має гарне почуття гумору, назначив мене своїм су-шефом, тому що я була без пари) 😁 Найкращі враження, всі процеси дуже зрозумілі, хоч кухня і молекулярна...) ☺️
пользователь Олександра
Олександра
23 сентября 2024
Було дуже цікаво, смачно і весело. Це новий досвід, тому радимо
пользователь Тетяна
Тетяна
22 сентября 2024
Відвідавши майстер-клас з молекулярної кухні, я поринула у справжню магію смаків і текстур! Це не просто кулінарія, а мистецтво на стику науки та гастрономії. Звичні продукти на очах перетворювалися в щось неймовірне — піна, гелі, кулі. Експерименти з рідким азотом і незвичайними техніками роблять кожну страву видовищем, яке хочеться не лише скуштувати, а й спостерігати за його створенням. Це досвід, який перевертає уявлення про їжу і залишає неймовірне враження!
пользователь без аватара
Ірина
15 сентября 2024
Дуже сподобався майстер -клас молекулярної кухні.,14.09.24. ,11.00. Усе пройшло прост чудово! Майстер був дуже уважний,професіонал своєї справи.Завдяки йому ми отримали велике задоволення.Блюда були неперевершені, але дуже незвичні,дуже смачні і гарні.Обов‘язково будемо рекомендувати.Дякуємо за враження!!!
пользователь без аватара
Наталія
26 августа 2024
Дякую за емоції та чудовий досвід. Дочці дуже доступно, гарно показує значення фізики та хімії для життя.
пользователь Юлия
Юлия
25 августа 2024
Всё прошло прекрасно! Было интересно и захватывающе!
пользователь Тетяна
Тетяна
25 августа 2024
Дякуємо за шикарне враження, вперше були на італійській кухні, тепер взяли молекулярну. Це дуже незвично, дуже смачно, і дуже красиво. Все легко робиться, коли поруч класний вчитель.
пользователь без аватара
Андрій В
21 августа 2024
все було супер! Ми з жінкою кайфанули і було і смачно та смішно і дуже цікаво, будемо рекомендувати це нашим друзьям теж
пользователь без аватара
Катя
12 августа 2024
Дуже цікавий майстер клас, сподобалась подача шефа і дізналась багато нового для себе. Прекрасно проведений час😍
пользователь без аватара
Юлія
12 августа 2024
Дуже сподобалось враження, це було неймовірно. Окреме величезне дякую шеф-повару, було дуже цікаво
пользователь без аватара
Юлія
7 июля 2024
Цікаве провели час, варто хоча б раз у житті таке спробувати. Процес цікавий і шеф все детально розповідав, тому складнощів не виникло ніяких.
пользователь без аватара
Катерина
30 июня 2024
Усе сподобалось, процеси були цікаві
пользователь Юрій
Юрій
29 июня 2024
Чудовий майстерклас. Дуже легко та невимушено все пройшло. Сергій дуже класно та з легкою комічністю подавав інформацію. Цікаво було прийняти участь в приготуванні і потім це скуштувати, тим більше, що вийшло дійсно красиво, смачно та ефектно. Молекулярка, це дійсно чудове враження.
пользователь Софі
Софі
24 июня 2024
Багато ефектних моментів під час майстер-класу, було цікаво поєднувати нові інгредієнти, Підійде для людей, які дійсно хочуть вражень та насолоди від процесу, а не лише поїсти 😋
пользователь Марія
Марія
22 июня 2024
Все було чудово, Сергій до подробиць професійно пояснював всі процеси, та результат здивував всіх
пользователь без аватара
Ольга
1 июня 2024
Все дуже, сподобалось. Цікавий і незвичний процес приготування страв, і в результаті все було дуже смачно
пользователь Ірина
Ірина
1 июня 2024
Дуже сподобався мастер класс, можна з дітьми, було цікаво і весело.
пользователь Вікторія
Вікторія
20 мая 2024
Все сподобалось. Особливо рекомендую приходити на це враження з дитиною.
пользователь без аватара
Елена
4 мая 2024
Це було дуже цікаво і круто! Я не перший раз на майстер-класі у Сергія, він доступно поясню, людина з юмором, все, як завжди, дуже, професіонально і смачно. Дякую майстерні і Бодо за приємно і цікаво проведений час. Рекомендую
пользователь Елена
Елена
4 мая 2024
Очень понравилось!!! Спасибо большое!
пользователь без аватара
Олкг
28 апреля 2024
Все було чудово
пользователь Олександра
Олександра
28 апреля 2024
Були всією родиною. Всі залишилися в захваті. Багато цікавих процесів. Приємний колектив. Все дуже доступно і просто пояснювали. Нам ну дуже все сподобалось.
пользователь Надія
Надія
16 апреля 2024
Надзвичайно сподобався майстер клас! Шеф дуже цікаво проводить захід. Молекулярну кухню варто відвідати!
пользователь без аватара
Ромсн
14 апреля 2024
Все прошло по плану, очень сытно и красиво
пользователь Тетяна
Тетяна
8 апреля 2024
Усе було чудово! Прекрасний спосіб відпочити.
пользователь без аватара
Анна
7 апреля 2024
Все супер!
пользователь без аватара
Тая
4 апреля 2024
Все сподобалось.
пользователь без аватара
Наталка
4 апреля 2024
Дуже круто! Цікавий досвід та приємна компанія. Дві години промайнули непомітно. Тепер вмію готувати спагетті з бурякового соку, ікру з моркви та ще багато іншого. Ось коротке відео https://www.instagram.com/reel/C5TM7fBNSHf/?igsh=MXdteGZnMmM3eGdpZw== Для тих, хто їхатиме машиною - там проблеми з місцем для паркування.
пользователь Марина
Марина
25 марта 2024
Майстер-клас молекулярної кухні дуже сподобався. Дружня атмосфера, багато цікавої інформації і дуже смачно. Шеф-кухар був на висоті. Дякую. Я в захваті.
пользователь без аватара
Інна
25 марта 2024
Майстер-клас дуже сподобався. Все було зрозуміло, доступно і незвично. Процес приготування виявився надзвичайно цікавим і пізнавальним.
пользователь Максим
Максим
21 марта 2024
Все сподобалось! Дякуємо🙏
пользователь без аватара
Євгеній
19 марта 2024
Щось нове. Не схоже на трад кухні. Ціла наука))))) Дуже вражений приємно
пользователь без аватара
Олеся
17 марта 2024
Все чудово. Дуже сподобалось. Підійде і для тих, хто любить готувати, і для тих хто не любить.
пользователь без аватара
Владимир
17 марта 2024
Прошло все хорошо, но самое ужасное случилось в конце….безпрерввные звонки и письма от Бодо с просьбой оставить отзыв.
bodo
29 марта 2024
Добрий день, Володимир. Щиро дякуємо за ваш відгук. Прийміть вибачення за некоректну поведінку нашого працівника. Хочемо запевнити, що подібні ситуації є неприпустимими для нашої компанії, оскільки ми наполегливо прагнемо того, щоб наші клієнти відчували позитивні емоції з першого моменту взаємодії з нами. Ми дійсно телефонуємо клієнтам, щоб дізнатися, чи все добре пройшло на враженні. Адже ми відповідаємо за рівень сервісу, який надаємо і, якщо виникають проблеми, ви можете бути впевнені в їх оперативному розв’язанні. Якщо у вас немає часу на розмову, ви можете залишити відгук в смс-опитуванні. Ще раз вибачте, зараз ми на шляху мінімізації розмов телефоном з клієнтами та докладаємо всі сили, щоб наш сервіс знов став приємним для вас!
пользователь без аватара
Людмила
15 марта 2024
Все було дуже цікаво і смачно!
пользователь без аватара
Andrii
15 марта 2024
Цікавий досвід, варто спробувати