Як відбувається майстер-клас суші для двох
Клієнти вирушать на кулінарне заняття в ресторан японської кухні. Учасникам видадуть усі необхідні інгредієнти та кухонні інструменти. Вони виберуть одну з 2 програм уроку на свій розсуд:
- роли «Каліфорнія класична» та «Чізу чікен», суші з лососем, креветкою, чукою та олійною рибою;
- роли «Філадельфія» та «Філадельфія сяке в кунжуті», суші з лососем, креветкою та чукою.
Друзі дізнаються про походження страви, підготують продукти та зварять рис. Потім на них чекає практика під керівництвом шеф-кухаря. Майстер-клас закінчиться дегустацією приготованих страв. За бажанням їх можна забрати із собою у спеціальних боксах.
Додаткова інформація
Урок проходить у групі до 6 осіб.
Чому ми вибрали ресторан «Якиторія»
Один із найперших ресторанів японської кухні в Харкові. Перший заклад мережі відкрився в місті ще у 2006 році.
«Якиторія» спеціалізується на приготуванні страв японської кухні з використанням авторських розробок шеф-кухарів.
Ресторан знаходиться у центрі міста — за 5 хвилин ходьби від станції метро «Площа Конституції».
Місце проведення в
Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44Б, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 20:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
54 відгуки