Перегляньте також
Як відбувається майстер-клас випікання хліба для компанії
Клієнти вирушать на груповий кулінарний майстер-клас у школі пекарів. Їм нададуть всі необхідні продукти та фартухи. На занятті друзі будуть вчитися випікати три види хліба.
Майстер-клас складається з кількох етапів. Тісто для роботи приготують заздалегідь. Спочатку учасники нададуть йому попередню форму та залишать підходити. Потім пекар розповість про всі представлені види тіста, температури, ферментацію та закваски. Він покаже, як правильно його замішувати, а учні простежать за процесом.
Після цього настане черга остаточного формування хліба (багет, хала). Потім на учасників чекає невелика перерва, поки тісто буде перебувати на розстойці. Останній етап — випікання буханок.
Готовий хліб клієнти заберуть із собою або продегустують на місці. Також учнів нагородять сертифікатами про проходження майстер-класу.
Додаткова інформація
- Послуга проходить у групі до 8 осіб.
- Майстер-клас може закінчитися на годину раніше, якщо група маленька, а учасники швидко засвоюють матеріал заняття.
Чому ми вибрали Denys Suhoviy Bakery School
Denys Suhoviy Bakery School — перша в Україні професійна школа пекарів і єдине місце, де заняття з пекарського ремесла проходять у форматі практики. Тут можна опанувати технологію випікання різного хліба: від французького пшеничного до німецьких і прибалтійських заварних темних видів.
Засновник Денис Суховій є членом журі національної ресторанної премії «Сіль», бренд-шефом пекарні Chef Bakery, засновником Гільдії пекарів України та шеф-інструктором школи. Майстерності хлібопечення він навчався в Еріка Кейзера, який входить в десятку кращих пекарів світу.
Школа велику увагу приділяє вибору сировини для хліба. В основному використовують продукти національного походження. Якщо для тієї чи іншої випічки потрібні інгредієнти, які не виробляються в Україні, купують імпортні.
У Denys Suhoviy Bakery School вважають, що неприпустимо йти на компроміси, коли мова йде про сировину. Тут не використовують ті продукти у випіканні хліба, які не їв би сам шеф-інструктор Денис Суховій.
Місце проведення
Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТЦ «Проспект»
вул. Гната Хоткевича, 1В, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
просп. Оболонський, 1Б, 1 поверх (атріум «Китай»). Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Lavina Mall
вул. Берковецька, 6Д, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ «Аладдін»
вул. Михайла Гришка, 3А, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ «РайON»
вул. Миколи Лаврухіна, 4, 2 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Smart Plaza
просп. Берестейський, 24, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Retroville
просп. Правди, 47, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
вул. Кільцева дорога, 1, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
-
Магазин bodo в ТЦ Ocean Plaza
вул. Антоновича, 176, 2 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 22:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
4 відгуки