Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Майстер-клас приготування морозива Gelarty для компанії

Майстер-клас приготування морозива Gelarty для компанії в Києві

(не активно)
Ще не працює через війну

Перегляньте також

Фото - Урок приготування бургерів для компанії
Працює зараз
164 відгуки
подарували 5 376 разів
Приятелі навчаться готувати популярні американські сендвічі під керівництвом кухаря.
Фото - Майстер-клас суші для компанії
Працює зараз
515 відгуків
подарували 17 373 рази
Компанія друзів приготує один із представлених сетів під керівництвом досвідченого сушиста. Учні дізнаються, як поєднувати інгредієнти, заправляти рис і викладати начинку.
Фото - Майстер-клас капкейків для компанії
Працює зараз
298 відгуків
подарували 10 157 разів
На занятті приятелі навчаться готувати відомі американські кекси та французькі макарони.
4 люд.
до 2 год.
Використати до 31.12.2024
Доступно з 6 років
Проходить у групі

Як відбувається майстер-клас приготування морозива Gelarty для компанії

Гості вирушать на груповий майстер-клас з приготування літніх ласощів. Вони навчаться нового та проведуть час із задоволенням.

Спочатку всіх учасників поділять на 2 команди. Кожній із них допомагатиме працівник закладу. Клієнтам видадуть всі необхідні пристосування та інгредієнти для приготування — яйця, вершки та молоко.

Виготовлення морозива пройде під керівництвом засновника студії — Массімо Джеларті. Він розповість про всі етапи створення молочного продукту. Потім учні спробують свої сили у ролі кулінарів. Вони змішуватимуть компоненти, прислухаючись до порад наставників. Останнім етапом приготування стане заморожування морозива рідким азотом.

Команди приготують по одному виду частування, які зможуть спробувати на місці. До нього подадуть морозиво інших смаків. Усього учасники спробують 3-4 кульки ласощів.

Додаткова інформація

Майстер-клас проходить у групі до 16 осіб.

Чому ми вибрали Ice cream studio Gelarty

Студія авторського морозива заснована у 2017 році. Ідейний натхненник, творець і шеф-кухар Gelarty — Массімо Джеларті. Він успішний підприємець і творець більше сотні унікальних смаків морозива.

Тут з додаванням молочного продукту готують буквально все — від суші до бургерів. Для створення страв використовують виключно натуральні інгредієнти — Gelarty повністю відмовилася від концентратів, барвників, ароматизаторів і стабілізаторів смаку.

Це єдиний український заклад, який брав участь у Чемпіонаті світу з авторського морозива Coppa del Mondo della Gelateria у 2018 році.

52 відгуки

користувач без аватара
Віка
21 лютого 2022
Дякую🙏
користувач без аватара
Дарья
20 лютого 2022
Когда человек влюблен в свое дело выходят вот такие мастер-классы. Было увлекательно и очень вкусно!
користувач без аватара
Юлия
5 лютого 2022
Чудово! Цікава розповідь про історію створення. І, звісно, магія з рідким азотом 😂 Солоденького наїлась на місяць наперед 😂 Як побажання - замінити 1 чи 2 солодких рецепта на несолодкі. Цікаво було б спробувати. Дякую!!!!
користувач без аватара
Олександра
16 січня 2022
Супер!!! 👍😃 Познавательно, полезно и оооочень вкусно!!!!! 😋😋😋

Наші магазини

Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ «Проспект»
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ «Проспект»
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ DREAM / DREAM yellow
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Lavina Mall
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Lavina Mall
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ «Аладдін»
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ «Аладдін»
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ «РайON»
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ «РайON»
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Smart Plaza
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Smart Plaza
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Retroville
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Retroville
Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ Respublika Park
Фото 1 - Магазин bodo в ТЦ Ocean Plaza‎
Фото 2 - Магазин bodo в ТЦ Ocean Plaza‎