101422
 

Подаруй майстер-клас бариста для компанії!

Ароматний напій постане перед своїми шанувальниками у всій красі — багатогранність смаку і аромату можна буде розкрити на професійної дегустації. Але не тільки вона стане основою уроку. Спершу належить дізнатися багато несподіваних фактів з історії кави, про вирощування кавових «вишень» і обжарюванні зерен. Цікаві практичні завдання допоможуть розібратися з видами натурального сировини, навчать знаходити «підробки» і дізнаватися аромати. Останнє стане можливим завдяки унікальному набору «Le Nez du Cafe». Кожен з 4 учасників майстер-класу зварить власну чашечку еспресо і капучіно за класичною технологією. А після поекспериментуйте з новими способами приготування. На вибір це може бути пуровер, кемекс, сифон або аэропресс.  подробнее...

4 чол. 3 години Використати до 30.09.2017
4 людини
3 години
Все необхідне видається
Використати до 30.09.2017

Майстер-клас бариста для компанії — що це?

Це не просто зустріч за чашкою кави, як прийнято у ділових колах, а повноцінне знайомство з кавовою культурою. Зовсім не обов'язково бути гурманом, щоб вникнути в тонкощі ароматного майстерства та опинитися на місці бариста. Досить зібрати компанію близьких людей і почати все з нуля: дізнатися, як в далеких країнах вирощують кавові «вишні», обсмажують зерна та в результаті подають під виглядом ароматного напою. Кожен зможе осягнути класичну технологію приготування збадьорюючого еспресо та капучіно, а потім познайомитися з яким-небудь альтернативним методом заварювання кави — за допомогою пуроверу, кемексу, сифону або аеропресу.

Як все відбувається?

Щасливчик зможе взяти з собою 3 близьких людей, небайдужих до ароматного напою. Разом вони відвідають Barista School, де спеціально для компанії проведуть майстер-клас у індивідуальному форматі. Знайомство з історією напою та основними видами зерен буде супроводжуватися наочною презентацією. При цьому, кожен зможе проявити себе, вгадуючи види зерен, запахи, смаки. Гості стануть учасниками професійної дегустації, де на їх розсуд представлять як високоякісну робусту й арабіку, так і 2 низькосортних зразка, які потрібно визначити. Крім того, вся компанія займеться вгадуванням ароматів у наборі «Le Nez du Cafe», де вони представлені в чистому вигляді. Ну а приготування кави, еспресо та капучіно довершить захоплююче навчання.

Дегустація кави та знайомство з ароматами

Різні етапи дегустації допоможуть зрозуміти, як змінюється смак кави в залежності від виду зерен, обжарювання, способу заварювання. Усі тонкощі пояснить досвідчений бариста. Він познайомить гостей із різними нотками ароматів, запропонувавши визначити запахи за допомогою набору «Le Nez du Cafe».

Кожен приготує еспресо та капучіно

Основа основ — це маленька чашка еспрессо з правильно витриманими пропорціями. Освоївши технологію її приготування, можна рухатися далі, додати збите молоко — і насолоджуватися смаком повітряного капучіно. Кожен навчиться бездоганно готувати обидва напої.

Нові способи заварювання кави на вибір

Крім заварювання кави традиційним методом, належить познайомитися і з цікавими альтернативами. На вибір фахівець може пояснити технологію приготування напою в пуровері, кемексі, сифоні або аеропресі.  

Місце проведення враження:

Barista School
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

34 відгуків реальних людей

23 березня 2017
Подарок подарила любимая девушка, решил что ей тоже будет полезно. Оказалось даже более полезно) Открыли для себя очень много нового о кофе и неплохо расширили кофейные кругозор! Отдельное спасибо Наталье за прекрасный мастер-класс!

14 березня 2017
Від враження отримала тільки найпозитивніші емоції! Чарівна Наталя - дійсно професіонал своєї справи - просто і доступно дасть відповідь на будь-яке питання щодо кави (при цьому вразила її дуже переконлива обізнаність з дотичних галузей - біології, географії, фізики, хімії...!). І коли такий багаж знань поєднується з палаючими очима - неможливо опиратися і не закохатися в каву ще раз - по-новому...
Від враження отримала тільки найпозитивніші емоції! Чарівна Наталя - дійсно професіонал своєї справи - просто і доступно дасть відповідь на будь-яке питання щодо кави (при цьому вразила її дуже переконлива обізнаність з дотичних галузей - біології, географії, фізики, хімії...!). І коли такий багаж знань поєднується з палаючими очима - неможливо опиратися і не закохатися в каву ще раз - по-новому, свідоміше і палкіше) Цей подарунок повністю і навіть більше окуповує свою ціну. Дякую Вам за перфектну організацію, Наталі за знання і натхнення і, звісно, моєму дарувальнику за цю чудову можливість. Любителям кави дуже рекомендую!)

7 березня 2017
Мастер-класс безумно понравился!!!!! Я очень люблю кофе, но не думала, что так мало о нём знаю. Три часа пролетели незаметно. Мне понравилась и теория и практика) Очень понравился процесс приготовления альтернативы. Особая благодарность тренеру Наталье. Сразу видно профессионала, который безумно любит свою работу и заряжает такой же энергией своих учеников. Ни секунды не пожалела о проведенном...
Мастер-класс безумно понравился!!!!! Я очень люблю кофе, но не думала, что так мало о нём знаю. Три часа пролетели незаметно. Мне понравилась и теория и практика) Очень понравился процесс приготовления альтернативы. Особая благодарность тренеру Наталье. Сразу видно профессионала, который безумно любит свою работу и заряжает такой же энергией своих учеников. Ни секунды не пожалела о проведенном времени и полученных знаниях. Осталось желание продолжить получать новые знания о кофе!!! Советую всем попробовать себя в роли бариста. Такой мастер-класс никого не оставит равнодушным. Обязательно его посоветую своим друзьям. Спасибо большое команде bodo за прекрасную организацию и чуткий подход к каждому клиенту!!!))

20 лютого 2017
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за...
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за ароматное времяпровождение! Рекомендую это впечатление всем любителям (и профессионалам) кофе!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 70 грн 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень