101422
 

Подаруй майстер-клас бариста для компанії!

Ароматний напій постане перед своїми шанувальниками у всій красі — багатогранність смаку і аромату можна буде розкрити на професійної дегустації. Але не тільки вона стане основою уроку. Спершу належить дізнатися багато несподіваних фактів з історії кави, про вирощування кавових «вишень» і обжарюванні зерен. Цікаві практичні завдання допоможуть розібратися з видами натурального сировини, навчать знаходити «підробки» і дізнаватися аромати. Останнє стане можливим завдяки унікальному набору «Le Nez du Cafe». Кожен з 4 учасників майстер-класу зварить власну чашечку еспресо і капучіно за класичною технологією. А після поекспериментуйте з новими способами приготування. На вибір це може бути пуровер, кемекс, сифон або аэропресс.  детальніше...

4 чол. 3 години Використати до 31.08.2017
4 людини
3 години
Все необхідне видається
Використати до 31.08.2017

Майстер-клас бариста для компанії — що це?

Це не просто зустріч за чашкою кави, як прийнято у ділових колах, а повноцінне знайомство з кавовою культурою. Зовсім не обов'язково бути гурманом, щоб вникнути в тонкощі ароматного майстерства та опинитися на місці бариста. Досить зібрати компанію близьких людей і почати все з нуля: дізнатися, як в далеких країнах вирощують кавові «вишні», обсмажують зерна та в результаті подають під виглядом ароматного напою. Кожен зможе осягнути класичну технологію приготування збадьорюючого еспресо та капучіно, а потім познайомитися з яким-небудь альтернативним методом заварювання кави — за допомогою пуроверу, кемексу, сифону або аеропресу.

Як все відбувається?

Щасливчик зможе взяти з собою 3 близьких людей, небайдужих до ароматного напою. Разом вони відвідають Barista School, де спеціально для компанії проведуть майстер-клас у індивідуальному форматі. Знайомство з історією напою та основними видами зерен буде супроводжуватися наочною презентацією. При цьому, кожен зможе проявити себе, вгадуючи види зерен, запахи, смаки. Гості стануть учасниками професійної дегустації, де на їх розсуд представлять як високоякісну робусту й арабіку, так і 2 низькосортних зразка, які потрібно визначити. Крім того, вся компанія займеться вгадуванням ароматів у наборі «Le Nez du Cafe», де вони представлені в чистому вигляді. Ну а приготування кави, еспресо та капучіно довершить захоплююче навчання.

Дегустація кави та знайомство з ароматами

Різні етапи дегустації допоможуть зрозуміти, як змінюється смак кави в залежності від виду зерен, обжарювання, способу заварювання. Усі тонкощі пояснить досвідчений бариста. Він познайомить гостей із різними нотками ароматів, запропонувавши визначити запахи за допомогою набору «Le Nez du Cafe».

Кожен приготує еспресо та капучіно

Основа основ — це маленька чашка еспрессо з правильно витриманими пропорціями. Освоївши технологію її приготування, можна рухатися далі, додати збите молоко — і насолоджуватися смаком повітряного капучіно. Кожен навчиться бездоганно готувати обидва напої.

Нові способи заварювання кави на вибір

Крім заварювання кави традиційним методом, належить познайомитися і з цікавими альтернативами. На вибір фахівець може пояснити технологію приготування напою в пуровері, кемексі, сифоні або аеропресі.  

Місце проведення враження:

Barista School
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

31 відгук

20 лютого 2017
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за...
Получили сертификат bodo в подарок, и долго выбирали впечатление. Остановились на кофе! (Кто не любит кофе?) Мастер-класс превзошел все ожидания! Помимо интересных фактов и легенд, не менее увлекательная практика: трогали, пробовали, нюхали всё! Больше всего понравилось самостоятельно готовить эспрессо и капучино! Теперь я могу нарисовать на пенке сердце=) Благодарим Наталью, Дом Кофе и bodo за ароматное времяпровождение! Рекомендую это впечатление всем любителям (и профессионалам) кофе!

15 лютого 2017
Отлично! :) Очень интересно и познавательно! Вам расскажут, покажут, научат и дадут ощутить настоящую радость кофе и прочувствовать этот плод изнутри всеми вашими рецепторами :) Большое спасибо, тренеру Наталье, за возможность полюбить и взглянуть на кофе более раскрыто! Жаль время пролетело очень быстро, но оно того стоило :)

13 лютого 2017
Остались очень довольны выбором впечатления! Не только вкусно и ооочень ароматно, но и информативно! Научились отличать арабику от робусты, узнали весь долгий путь кофе - от ягодок на дереве до любимого напитка в чашке. Веселились, пытаясь определить запахи из многочисленных флакончиков с эссенциями. Ну, и самое интересное - попробовали себя в роли баристы (в фартуке, возле профессионального...
Остались очень довольны выбором впечатления! Не только вкусно и ооочень ароматно, но и информативно! Научились отличать арабику от робусты, узнали весь долгий путь кофе - от ягодок на дереве до любимого напитка в чашке. Веселились, пытаясь определить запахи из многочисленных флакончиков с эссенциями. Ну, и самое интересное - попробовали себя в роли баристы (в фартуке, возле профессионального аппарата), приготовили эспрессо и капучино! Благодарность Наталье за увлекательные два часа!

А
Андрій
8 лютого 2017
Коротко: дуже сподобалось... приємно бачити людей, які одержують задоволення від свої роботи..... Я не профі, і не планую стати баристою, але мені було дуже цікаво, адже каву ми п'ємо кожен день... Тепер можу довести до запаморочення любого продавця кави )))))

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 70 грн 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень