101422
 

Подаруй майстер-клас бариста для компанії!

Ароматний напій постане перед своїми шанувальниками у всій красі — багатогранність смаку і аромату можна буде розкрити на професійній дегустації. Але не тільки вона стане основою уроку. Спершу належить дізнатися багато несподіваних фактів з історії кави, про вирощування кавових «вишень» та обжарювання зерен. Цікаві практичні завдання допоможуть розібратися з видами натуральної сировини, навчать знаходити «підробки» і дізнаватися аромати. Останнє стане можливим завдяки унікальному набору «Le Nez du Cafe». Кожен з 4 учасників майстер-класу зварить власну чашечку еспресо та капучіно за класичною технологією. А після поекспериментуйте з новими способами приготування. На вибір це може бути пуровер, кемекс, сифон або аеропрес.  детальніше...

4 люд. 3 години Використати до 30.11.2018
4 людини
3 години
Все необхідне видається
Використати до 30.11.2018

Майстер-клас бариста для компанії — що це?

Це не просто зустріч за чашкою кави, як прийнято у ділових колах, а повноцінне знайомство з кавовою культурою. Зовсім не обов'язково бути гурманом, щоб вникнути в тонкощі ароматної майстерності та опинитися на місці бариста. Досить зібрати компанію близьких людей і почати все з нуля: дізнатися, як в далеких країнах вирощують кавові «вишні», обсмажують зерна та в результаті подають під виглядом ароматного напою. Кожен зможе осягнути класичну технологію приготування збадьорюючого еспресо та капучіно, а потім познайомитися з якимось альтернативним методом заварювання кави — за допомогою пуроверу, кемексу, сифону або аеропресу.

Як все відбувається?

Щасливчик зможе взяти з собою 3 близьких людей, небайдужих до ароматного напою. Разом вони відвідають Barista School, де спеціально для компанії проведуть майстер-клас у індивідуальному форматі. Знайомство з історією напою та основними видами зерен буде супроводжуватися презентацією. При цьому, кожен зможе проявити себе, вгадуючи види зерен, запахи, смаки. Гості стануть учасниками професійної дегустації, де на їх розсуд представлять як високоякісну робусту й арабіку, так і 2 низькосортних зразка, які потрібно визначити. Крім того, вся компанія займеться вгадуванням ароматів у наборі «Le Nez du Cafe», де вони представлені в чистому вигляді. Ну а приготування кави, еспресо та капучіно довершить захоплююче навчання.

Дегустація кави та знайомство з ароматами

Різні етапи дегустації допоможуть зрозуміти, як змінюється смак кави в залежності від виду зерен, обжарювання, способу заварювання. Усі тонкощі пояснить досвідчений бариста. Він познайомить гостей із різними нотками ароматів, запропонувавши визначити запахи за допомогою набору «Le Nez du Cafe».

Кожен приготує еспресо та капучіно

Основа основ — це маленька чашка еспресо з правильно витриманими пропорціями. Освоївши технологію її приготування, можна рухатися далі, додати збите молоко — і насолоджуватися смаком повітряного капучіно. Кожен навчиться бездоганно готувати обидва напої.

Нові способи заварювання кави на вибір

Крім заварювання кави традиційним методом, доведеться познайомитися і з цікавими альтернативами. На вибір фахівець може пояснити технологію приготування напою в пуровері, кемексі, сифоні або аеропресі.  

Місце проведення враження:

Baristaschool - Школа бариста
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

57 відгуків реальних людей

А
Алла
20 квітня 2018
Дякую за приємні враження! Це вибух емоцій і цікаво-інформативно проведені 2 години! Все дуже сподобалось! Всім хто хоче більше знати про каву, різні способи приготування, країни походження - вам сюди.

A
Alina
29 березня 2018
Дуже цікавий майстер-клас із різноманітною інформацією про каву, походження кави та дегустацією. Особливо сподобалась власноруч робити каву та заварювати альтернативним способом! Дуже рекомендую всім кавоманам і не тільки!

17 лютого 2018
Мастер-класс для души! Попадаешь в мир кофе и получаешь эстетическое наслаждение от всего процесса! Я в восторге:) Особенно интересно было разобраться в своих предпочтениях, теперь в моем арсенале ценные знания о том, как заваривать кофе и какими способами, какой кофейный девайс можно взять с собой в путешествие, с какими сортами кофе я хочу эксперементировать и многое другое...)

К
Константин Калинович
20 січня 2018
Мы с женой получили сертификат на "мастер-класс бариста" в подарок от детей - впечатление очень понравилось - мы любители кофе - занятие прошло прекрасно, благодаря добросовестности и доброжелательности кофейного мастера Натальи. Спасибо!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Фіолетова
  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень