101422
 

Подаруй майстер-клас бариста для компанії!

Ароматний напій постане перед своїми шанувальниками у всій красі — багатогранність смаку і аромату можна буде розкрити на професійній дегустації. Але не тільки вона стане основою уроку. Спершу належить дізнатися багато несподіваних фактів з історії кави, про вирощування кавових «вишень» та обжарювання зерен. Цікаві практичні завдання допоможуть розібратися з видами натуральної сировини, навчать знаходити «підробки» і дізнаватися аромати. Останнє стане можливим завдяки унікальному набору «Le Nez du Cafe». Кожен з 4 учасників майстер-класу зварить власну чашечку еспресо та капучіно за класичною технологією. А після поекспериментуйте з новими способами приготування. На вибір це може бути пуровер, кемекс, сифон або аеропрес.  детальніше...

4 люд. 3 години Використати до 31.03.2018
4 людини
3 години
Все необхідне видається
Використати до 31.03.2018

Майстер-клас бариста для компанії — що це?

Це не просто зустріч за чашкою кави, як прийнято у ділових колах, а повноцінне знайомство з кавовою культурою. Зовсім не обов'язково бути гурманом, щоб вникнути в тонкощі ароматної майстерності та опинитися на місці бариста. Досить зібрати компанію близьких людей і почати все з нуля: дізнатися, як в далеких країнах вирощують кавові «вишні», обсмажують зерна та в результаті подають під виглядом ароматного напою. Кожен зможе осягнути класичну технологію приготування збадьорюючого еспресо та капучіно, а потім познайомитися з якимось альтернативним методом заварювання кави — за допомогою пуроверу, кемексу, сифону або аеропресу.

Як все відбувається?

Щасливчик зможе взяти з собою 3 близьких людей, небайдужих до ароматного напою. Разом вони відвідають Barista School, де спеціально для компанії проведуть майстер-клас у індивідуальному форматі. Знайомство з історією напою та основними видами зерен буде супроводжуватися презентацією. При цьому, кожен зможе проявити себе, вгадуючи види зерен, запахи, смаки. Гості стануть учасниками професійної дегустації, де на їх розсуд представлять як високоякісну робусту й арабіку, так і 2 низькосортних зразка, які потрібно визначити. Крім того, вся компанія займеться вгадуванням ароматів у наборі «Le Nez du Cafe», де вони представлені в чистому вигляді. Ну а приготування кави, еспресо та капучіно довершить захоплююче навчання.

Дегустація кави та знайомство з ароматами

Різні етапи дегустації допоможуть зрозуміти, як змінюється смак кави в залежності від виду зерен, обжарювання, способу заварювання. Усі тонкощі пояснить досвідчений бариста. Він познайомить гостей із різними нотками ароматів, запропонувавши визначити запахи за допомогою набору «Le Nez du Cafe».

Кожен приготує еспресо та капучіно

Основа основ — це маленька чашка еспресо з правильно витриманими пропорціями. Освоївши технологію її приготування, можна рухатися далі, додати збите молоко — і насолоджуватися смаком повітряного капучіно. Кожен навчиться бездоганно готувати обидва напої.

Нові способи заварювання кави на вибір

Крім заварювання кави традиційним методом, доведеться познайомитися і з цікавими альтернативами. На вибір фахівець може пояснити технологію приготування напою в пуровері, кемексі, сифоні або аеропресі.  

Місце проведення враження:

Baristaschool - Школа бариста
м. Васильківська, вул. Васильківська, 30 Показати на мапі

48 відгуків реальних людей

Вчора
Мастер-класс был очень интересным. Наталия отличный профессионал, приветливая и вежливая девушка с хорошо поставленной речью. Если у вас есть интерес к кофейному мастерству, советую посетить, узнаете много нового.

19 вересня 2017
Была вчера на мастер-классе, очень долго ждала его,несколько раз переносили дату, потому что в школе Бариста запись расписана почти на месяц вперед. Но ожидание того стоило. Осталось масса приятных впечатлений. Узнала много интересного про сам кофе, его виды,алтьтернативные способы заваривания. И самостоятельно готовила эспрессо и капучино! Однозначно стоит выбирать это впечатление, даже не раздумывайте!

В
Віталій
19 вересня 2017
Вау! Дуже класний майтер-клас. Дізнався багато про каву, її види, способи заварювання. Сам зварив капучіно і навіть сердечко вдалось намалювати піною!)

Y
Yaroslava
8 вересня 2017
Получив в подарок "Мастер-класс Бариста", я получила море впечатлений и самое важное, наконец-то, узнала как все таки правильно расскрывать вкусный аромат кофе!!! ))) Спасибо Bodo и Бариста школе за прекрасный урок!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
  • Коханій
  • Коханому
  • Другу
  • Подрузі
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень