Як відбувається майстер-клас стейків
Клієнт відвідає індивідуальне кулінарне заняття. Його зустріне кухар і проведе на кухню.
Учасник дізнається, як дозріває м'ясо, за якої температури зберігається, які є види та чим вони відрізняються. Також йому розкажуть все про ступені просмажування. Потім він приготує стейк на вибір з меню з овочами гриль. Майстер контролюватиме процес і допомагатиме у разі потреби.
Приготовану страву можна буде продегустувати прямо у ресторані. До неї гостю запропонують вино або сік.
Додаткова інформація
Вага готового стейка — 250-350 г.
Чому ми вибрали ресторан «Чили мясо & вино»
У ресторані працюють професійні кулінари. Наприклад, у шеф-кухаря досвід понад 10 років. Він є експертом італійської, німецької та європейської кухонь.
У закладі готують за старовинними рецептами класичні стейки на грилі з української, американської та новозеландської яловичини.
Для приготування м’яса використовують піч Josper — універсальний гриль, де стейки готуються швидко, не втрачаючи при цьому своїх поживних властивостей.
Місце проведення в
Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44Б, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 20:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
12 відгуків