Як відбувається майстер-клас стейків для двох
Друзі відвідають індивідуальний кулінарний майстер-клас. Їх зустріне кухар і проведе на кухню.
Під керівництвом професіонала кожен клієнт приготує стейк на вибір з меню з овочами гриль. Учасники дізнаються, як дозріває м'ясо, та за якої температури воно зберігається. Їм також розкажуть про види м'яса та різні ступені просмажування.
Авторські страви можна буде скуштувати прямо у стейк-хаусі. До них гостям подадуть вино або сік на вибір.
Додаткова інформація
Вага кожного готового стейка — 250-350 г.
Чому ми вибрали ресторан «Чили мясо & вино»
У ресторані працюють професійні кулінари. Наприклад, у шеф-кухаря досвід понад 10 років. Він є експертом італійської, німецької та європейської кухонь.
У закладі готують за старовинними рецептами класичні стейки на грилі з української, американської та новозеландської яловичини.
Для приготування м’яса використовують піч Josper — універсальний гриль, де стейки готуються швидко, не втрачаючи при цьому своїх поживних властивостей.
Місце проведення в
Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44Б, 1 поверх. Працюємо щодня з 10:00 до 19:00, приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard.
12 відгуків